- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.594
- 208
- Konu Sahibi yasemin010103
-
senin de iyi olman lazımiyi değilim ama onun yanında iyiyim gibi davranıyorum yanında hiç ağlamadım dikkat etmeye çalısıyorum ama farkında tabiki
Merhaba, sizinle nerdeyse aynı şeyleri yaşamış biriyim. Benim bir tık daha kötüydü olaylarım. Eşim ve ailesi ne yazık ki çocuk sahibi olmayacağını çok önceden biliyorlarmış ama maalesef bu konuda kandırıldım, evlendikten beş sene sonra tmm artık düzenimizi kurduk, bebeğimizi planlayabiliriz dediğim anda acı gerçekler doktorlar tarafından yüzüme vuruldu. Neyse bu konuları çok dramatize etmek istemiyorum, evlendiğinize göre sonuçta sevginiz ve saygınız var eşinize karşı. Her ne olursa olsun, yaşınız kaç olursa olsun, kendinizi ve geleceğinizi düşünerek yumurtalarınızı toplatıp dondurtun lütfen. Şuan o psikolojide değilsiniz evet çok iyi biliyorum sizi. Hatta savaş baltalarınızı kuşandınız, benim yaptığım gibi savaşacaksınız bu olumsuzluğu olumluya çevireceksiniz inşallah. Ama bir abla tavsiyesi, ne olursa olsun, siz daha gençken, doğurganlığınızda bir problem yokken lütfen yumurtalarınızı dondurtun. İleride hayat şartlarının ne göstereceğini bilemezsiniz.Merhabalar.
1 buçuk yıllık evliyiz malesef eşimin doğustan testis kaynaklı cocuğumuz olmuyor en son tüp bebek denemek istedik fakat doktorlar ameliyatla bakıp sprem bulamadılar artık olmaz dediler yerle bir olduk eşim ağlıyor ve bana sürekli beni bırak git seni annelik duygusundan mahrum bırakamam vs. tarzı konuşuyor ona her zaman yanında olacağımı çocuk olmasada bir ömür elini tutacağımı söyledim ama iyi değil napsak bilmiyorum. Eşime nasıl moral verebilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Boşandınız mı?Merhaba, sizinle nerdeyse aynı şeyleri yaşamış biriyim. Benim bir tık daha kötüydü olaylarım. Eşim ve ailesi ne yazık ki çocuk sahibi olmayacağını çok önceden biliyorlarmış ama maalesef bu konuda kandırıldım, evlendikten beş sene sonra tmm artık düzenimizi kurduk, bebeğimizi planlayabiliriz dediğim anda acı gerçekler doktorlar tarafından yüzüme vuruldu. Neyse bu konuları çok dramatize etmek istemiyorum, evlendiğinize göre sonuçta sevginiz ve saygınız var eşinize karşı. Her ne olursa olsun, yaşınız kaç olursa olsun, kendinizi ve geleceğinizi düşünerek yumurtalarınızı toplatıp dondurtun lütfen. Şuan o psikolojide değilsiniz evet çok iyi biliyorum sizi. Hatta savaş baltalarınızı kuşandınız, benim yaptığım gibi savaşacaksınız bu olumsuzluğu olumluya çevireceksiniz inşallah. Ama bir abla tavsiyesi, ne olursa olsun, siz daha gençken, doğurganlığınızda bir problem yokken lütfen yumurtalarınızı dondurtun. İleride hayat şartlarının ne göstereceğini bilemezsiniz.
Bir senedir boşanamıyorum, toksik bir evlilikte kaoslu günlerim devam ediyor. Bu da ayrı bir mevzu ne yazık ki.Boşandınız mı?
Eşiniz Azospermi hastası yani.Merhabalar.
1 buçuk yıllık evliyiz malesef eşimin doğustan testis kaynaklı cocuğumuz olmuyor en son tüp bebek denemek istedik fakat doktorlar ameliyatla bakıp sprem bulamadılar artık olmaz dediler yerle bir olduk eşim ağlıyor ve bana sürekli beni bırak git seni annelik duygusundan mahrum bırakamam vs. tarzı konuşuyor ona her zaman yanında olacağımı çocuk olmasada bir ömür elini tutacağımı söyledim ama iyi değil napsak bilmiyorum. Eşime nasıl moral verebilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Allah kurtarsın. Yapılan hiç hoş değil. Etik de değil. Bahsedilmesi lazımdı.Bir senedir boşanamıyorum, toksik bir evlilikte kaoslu günlerim devam ediyor. Bu da ayrı bir mevzu ne yazık ki.
Konunuzu okuyunca gerçekten üzüldüm her ikiniz için de. Eşinizle bol bol konuşun bence. Umarım en kısa sürede toplar kendini. Ancak ben yapım gereği belki fazla gerçekçi ya da hep en kötüsünü düşünen bir insan olarak sizin annelik konusundaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Siz anneliği bir kadın olarak nasıl ve nerede görüyorsunuz? Buna hemen karar vermeniz şu an için çok zordur eminim ancak dünyaya kendi bebeğini getirmek isteyen bir kadınsanız eğer ve çocuk sizin için şartsa ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Eşiniz için ağır gelebilir ama bir insan da eşinin ana/babalık duygusu tatmak istemesine anlayışla yaklaşmak zorunda. Maddi durumunuz zora girse, hastalık ve ailevi problemler olsa bunlar bir süre idare edilebilir belki ya da ömür boyu katlanabilirsiniz. Ama çocuk bunlardan biraz farklı bir durum. Evlatlık edinmeyi bir seçenek olarak görürseniz onu tercih edebilirsiniz. Bence eşinizi biraz teselli edip toparladıktan sonra kendi iç sesinizi de dinleyin. Eşlerimiz çok değerli elbette bizler için, iyi günde kötü söz verdik birbirimize. Ama hayatımızda birkaç kez yaşayabileceğimiz bir duygudan da mahrum kalmak belki de kendimize haksızlık olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merhabalar.
Eşiniz evlenmeden önce kendisi ile ilgili bu durumu biliyor muydu?Merhabalar.
Aslında bebekken ameliyat geçirmiş ama doktor çocuğun olur demiş cinsel anlamda da bugune kadar bir sıkıntı yaşamadığı için hiç olmaz diye düşünmemiş malesefEşiniz evlenmeden önce kendisi ile ilgili bu durumu biliyor muydu?
İnanın doktor aramaktan rüyalarımda doktorlar görüyorum Allah büyük teşekkür ederimBiraz zaman geçsin
Erkekler böyle konularda hassas olabiliyorlar
Çok çeşitli tedaviler var
Biraz dinlenin başka doktorlarda başka tedaviler denersiniz.
Olmazsa da evlat edinirsiniz.
Allah'tan ümit kesilmez. Siz farklı doktorlar ile farklı tedaviler deneyip, bol bol dua edin. Rabbim size de nasip eder inşallah. Ya da evlat edinerek bir çocuğa dünyaları vermiş olursunuz.Aslında bebekken ameliyat geçirmiş ama doktor çocuğun olur demiş cinsel anlamda da bugune kadar bir sıkıntı yaşamadığı için hiç olmaz diye düşünmemiş malesefHalbuki cinsellikle alakası yok
İnanın doktor aramaktan rüyalarımda doktorlar görüyorum Allah büyük teşekkür ederim
Keçiboynuzu kaynatıp içmek spermi, artırıyoe diye biliyorum. Bir deneyin isterseniz. Rabbim Acil şifa versin inşaallah. Hiç olmadı eblat edinebilirsniz. Çok da harika olabilir. Sağlığınız huzrunız daim olsun inşaallahMerhabalar.
Geçmiş olsunMerhabalar.
Çocuk şart değil önemli olan huzur , eğer ille de çocuk isterseniz evlatlık edinin, ama gerçekten çocuk evlilikte şart değil bunu artık toplum ve bizler kabul etmeliyiz...Merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?