- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.375
- 133
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Bi tanıdıgıma sen kısırsın cocugun olmaz demişlerdi ama yıllar sonra ayrı zamanlarda uc cocugu oldu hepsıde saglıklı, benim de hic bir sorunum olmamasına ragmen olmuyor, diyecegim o ki üzülmeyin Allahtan ümit kesilmez, hem bu zaman oyle bir zaman ki inanın cocuksuz olmak ahır zamanda cok iyi diye duymustumMerhabalar.
1 buçuk yıllık evliyiz malesef eşimin doğustan testis kaynaklı cocuğumuz olmuyor en son tüp bebek denemek istedik fakat doktorlar ameliyatla bakıp sprem bulamadılar artık olmaz dediler yerle bir olduk eşim ağlıyor ve bana sürekli beni bırak git seni annelik duygusundan mahrum bırakamam vs. tarzı konuşuyor ona her zaman yanında olacağımı çocuk olmasada bir ömür elini tutacağımı söyledim ama iyi değil napsak bilmiyorum. Eşime nasıl moral verebilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Konu sahibinin eşi de bu kafada mi acaba?Şimdi değil ama bu durumları kabullendikten sonra hayatınızı çocuksuz bir evlilik üzerine kurabilirsiniz. Bir arkadaşım 45 yaşlarında eşi ile çocuk sahibi olmamış ya da sağlık sebepli olamamışlar tam bilmiyorum sormadım. Ve tüm birikimlerini gezmek ve maceralara harcıyolar. Çocuk sevgilerini yeğenleri ile tatmin ediyorlar. Orta üstü bir gelirleri var ama önümüzdeki günlerde 1 aylığına amerika turuna gidiyorlar mesela.
Aslında hayat ömrünü bir çocuğa adamak için çok kısa ve kaynaklarımızın neredeyse tamamını ona aktardığımız için çok masraflı bir şey. Çocuksuz da evli ve mutlu bir çift olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Sevdiklerinize harfiyen katılıyorum.Aaaahhh ahhhhh surda kadinlarin yazdiklarini okuyorum, birakamam onu seviyorum demis benzer durumdaki herkes. Bu durumda olan bir kadin olsaydi,siz olsaydiniz, esiniz de boyle dusunur muydu acaba? Gecenlerde okudugum bi arastirma yazisini dusundum. Biri Kanser tanisi almis eslerdeki bosanma oranlarina bakilmis ve kadin kanser ise erkegin bosanma istegi kadinlarin nerdeyse iki kati. Cok uzuldum dusununce. Yaradilisimiza yetistirilisimize cok uzuldum. Kadinsan cile cekeceksin. Bu ya senin derdin olacak ya da esinin.
Su da var eger cocugunuz olmaya devam etmez ise cevrenizde hep ilk siz suclanacaksiniz. Acaba cocugu olmuyor mu diye herkes ilk sizi dusunecek. Bari esiniz annesine soylesin de kadin sizden bilmesin.
Bilmiyorum cok mu sert konusuyorum ama su KK ve BDV bana oyle seyler gosterdi ki, mesela bu durumdan oturu evliliginiz bile bozulabilir. Esiniz eger destek almazsa size sarabilir. Neden cunku erkekler 40 yasinda bile olsa cocuk gibi davranmayi bilir cogu zaman.
Umarim esiniz onun icin yaptiginiz bu fedakarligin kiymetini bilir ve yardim alir. Huzurunuz da bozulmaz. Cocuk elzem degil. Cogu erkek evlatliga yanasmiyor. Cogu kendi sperminden olani bile sevmiyor ki baskasininkini sevsin. O yuzden siz de terapi alin esinizle birlikte ama annelik mutlaka ama mutlaka istediginiz birsey ise ayrilma secenegi de aklinizda dursun. Esiniz koca adam. Bir sekilde ayakta kalir. Dunyaya bir kez geliniyor.
Öncelikle bir aile terapistine veya bir paikologa gidinMerhabalar.
1 buçuk yıllık evliyiz malesef eşimin doğustan testis kaynaklı cocuğumuz olmuyor en son tüp bebek denemek istedik fakat doktorlar ameliyatla bakıp sprem bulamadılar artık olmaz dediler yerle bir olduk eşim ağlıyor ve bana sürekli beni bırak git seni annelik duygusundan mahrum bırakamam vs. tarzı konuşuyor ona her zaman yanında olacağımı çocuk olmasada bir ömür elini tutacağımı söyledim ama iyi değil napsak bilmiyorum. Eşime nasıl moral verebilirim fikirlerinize ihtiyacım var
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Merhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Üzülmeyin,çocuk sahibi olamamayı bahane etmiş. Herkes çocuk sahibi olmak zorında da değil,çocuksuz birsürü çift tanıyorum,hepsi de mutlu mesut yaşıyor. Onun evliliğe gönlü yokmuş zaten. Size de mutluluklar dilerim gönülden.Merhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Hakkınizda hayırlısı olsun. Şu an olumsuz görünen şey belki sizin daha hayırlıdır ...Merhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Annelik sadece doğurmak değildir. Şuan evladınız olmayı bekleyen binlerce bebek adayı varMerhabalar.
Boşanmışlar.Annelik sadece doğurmak değildir. Şuan evladınız olmayı bekleyen binlerce bebek adayı var
Allah yardımcısı olsun inşallahBoşanmışlar.
Konu sahibi açıklama yapmış.
Allah sizede nasip etsin inşallah kendinizi eksik hissetmeyin umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin Allah büyüktür hiç ummadığınız anda herşey değişebilirMerhabalar.
Merhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Hayırlısı olsun de ekten başka birşey gelmiyor eldenMerhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Çok kötü olmuş.İlla çocuk şart mı evlat edinirdiniz.Merhabalar.
Güncelleme-
Merhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Hayırlısı olsun de ekten başka birşey gelmiyor elden
Sen nasıl hissediyorsun
Burdan bakınca eski eşinin yaptıkları hiç normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?