- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 42
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Allah sana ferahlık versinBen ne hissettiğimi de bilmiyorum çok şaşkınım üzgünüm aslında ben ona çocuğun olmasada bir ömür yanındayım demişim bana daha çok sarilacagina alkole sarılmayı tercih etti büyük bir fedakarlık yapmaya raziyken onun tam tersini yapması dahada kahretti beni bana yasattiklarini düşman yapmazdı Allah görsün
Belki siz ondan nefret edin diye bilerek kotu davrandi?Ben ne hissettiğimi de bilmiyorum çok şaşkınım üzgünüm aslında ben ona çocuğun olmasada bir ömür yanındayım demişim bana daha çok sarilacagina alkole sarılmayı tercih etti büyük bir fedakarlık yapmaya raziyken onun tam tersini yapması dahada kahretti beni bana yasattiklarini düşman yapmazdı Allah görsün
Belki siz ondan nefret edin diye bilerek kotu davrandi?
Sizi fazla sevdiğinden bu şekilde düşünmenizi istiyor olabilir, sizin mutluluğunuzu engellediğini düşünüyor kanımca. Kendini kötü göstermek için bu şekilde davranıyor. Ancak ikiniz de çocuk değilsiniz, neticede bir karar verilmiş, iyi yada kötü üstesinden gelmek zorundasınız artık. Sorun onda olduğu için bu yük ona ağır gelmiş, belki de ilerde başına kalkarsınız diye düşündü, kim bilir. Herkesin kararına saygı duymak zorundayız, siz elinizden gelenin de fazlasını yapmışsınız.Seven iyiliğimi isteyen bir insan bu kadar vicdansız olurmu bilmiyorum sanmıyorum kavgaliyiz bir akşam annemde kalacağımı sandığı için evdeydi konuşmak için gittim ben eve girdim girmemle seni görmek istemiyorum diyip evi terketti yalvardım dizine kapanmadigim kalmıştı geri gelmedi annesinde kaldı ben dedim sen gel evine ben anneme gidiyorum eşyalarımı alip evi terkettigim gün arkadaşlarıyla meyhaneye gidip sefa yapti
Sizi fazla sevdiğinden bu şekilde düşünmenizi istiyor olabilir, sizin mutluluğunuzu engellediğini düşünüyor kanımca. Kendini kötü göstermek için bu şekilde davranıyor. Ancak ikiniz de çocuk değilsiniz, neticede bir karar verilmiş, iyi yada kötü üstesinden gelmek zorundasınız artık. Sorun onda olduğu için bu yük ona ağır gelmiş, belki de ilerde başına kalkarsınız diye düşündü, kim bilir. Herkesin kararına saygı duymak zorundayız, siz elinizden gelenin de fazlasını yapmışsınız.
Allah her ikinize de güzel bir ömür yaşatsın, kimsenin şahsi tercihi değil, Allah vergisi, kimimiz istemediği kadar çocuk doğurur, kimimiz varını yoğunu döker bir yavruya sahip olmak için.
Erkekleri bilmem ama biz kadınlar her durumda doğrulmasını bilmek zorundayız. Geriye kalan hayatınızı üzülerek geçirmeyin, ömür bu, çok kısa.
Güncellemeni okudum. Hakkında hayırlısı neyse o olmuş bence. Yaşın kaç bilmiyorum ama belkide yeniden evlenip istediğin aileyi kurabilirsin. Herkesin çocuğu olmuyor belki ama herkeste çocuğu olmadığı için eşine şiddet göstermiyor. Allah gönlüne göre versin.
Siz zaten yanında olmuşsunuz üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsınız. Eşiniz devam ettirememiş. Ayrıca psikolojisi ne kadar bozuk olursa olsun şiddet göstermek nedir? Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bundan sonra güzel insanlar çıkar karşınıza. <3
Merhaba Hanımlar güncelleme yapmak istedim buraya güzel şeyler yazmak isterdim fakat eşimin psıkolojisi iyice gitti alkole zaten yatkınlığı vardı ama bu olayla birlikte haftanın 7 günü içmeye ve eve geç gelmeye bazende annesinde kalıp gelmemeye başladı tabikide kavgalarımız büyüdü kendisi boşanmak istediğini söyledi bende iş şiddete gitmeye başladığı için kabul ettim.Anlaşmalı boşandık herşey hızlı gelişti çok üzgünüm severek boşandım ona çok destek olmaya çalıştım ama ben yaklaştıkça o kaçtı. Öncesinde de problemlerimiz vardı ama son zamanlardaki hareketleri ile evliliğimizi bitirdi...
Eşiniz sizi aynı durumda terk etse ne hissedersiniz? Çok vicdansızca geldi bu yorumunuz. Bence tedaviyi beklemeden ayrılın adama yazık.Hayırlısı olsun sevindim sizin adınıza. Benim eşimde azospermi çok zor bir tedavi süreci hem maddi hem manevi herşeyi yaptık. 1 tüp bebek denedik mikro tese amelayatında sperm çıkmadı. Kadınlık açısından vakti var herkesin benimde vaktim geliyor. birde maddi açıdan maliyetli 5 yıl oldu evleneli tekrar tedavide olmazsa bende ayrılmayı düşünüyorum konuşcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?