Çocuğumuz olmuyor :(

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Merhaba arkadaşlar
Benim derdim bir yıldır süren bir dert
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu :(

Merhaba arkadaşlar
Çocuğumuz olmuyor ve ben çok uzuluyorum yumurta takibi yaptırdık olmadı klomen e başladım bu ay klomen le hamile kalan var mı çok merak ediyorum. ? İyice psikolojim bozuldu eşiminde benimde.
çocuk hayali kuruyoruz surekli konuştuğumuz tek konu bu Allah isteyen herkese versin inş en kısa Zamanda çok yıprandım Allah dualarımı kabul eder inş. Her ay umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak çok kotu :(

Seni öyle iyi öyle iyi anliyorum ki canim.. Amabukadar hayatinizi etkilemesine bu bizim de eylülde2 sene olucak cçocuğum olmadi güçlü olun moralinizi yuksek tutun moraliniz de etkiler çünkü tedaviye anladigim kadarıyla yeni baslamissin daha çok basindasin sabret Rabbim nasip edecek inşallah hepimizin...

Merhaba arkadaşlar
Allah sabır versin size. Inşallah Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasıl eder bizlere :21:
Ben bu konuları çok bilmem . Sadece o korkuyu bende yaşadığım için birşeyler yazmak istedim
Benim de normal insanlara göre yumurtaliklarim fazlaymis ama yavaş calisiyormus
Ben de cocugumuz olmazsa ya diye çok korkanlardanim :43:
Ama şöyle düşünün her ümitsizliğe kapildiginizda." Allah ' Ol' der oluverir "O'nun gücünün yetmediği hiç bir sey yok....
Nice doktorlar 'çocuğunuz olmayacak' diyor ama bi bakmissin oluyor
Siz yeter ki gönülden,ümitle edin dualarinizi :39:

Canim hic umutsuzluga kapilma, bende her ay acaba busefer hamilemiyimdir diye 9 ay boyunca her adet oncesi hayal kirikligi yasiyordum,artik bizimde tek konustugumuz konu bu olmustu.tam umudumuzu kestigimiz anda ,acikcasi cokta birliktelik yasamadigimiz 10. Ay icinde hamile oldugumu ogrendim. Yani diyecegim su ki, bu konuya odaklanma, bosuna stres yaratiyorsu.inan takilmadigin an olma olasiligi daha yuksek. Yasadim ve gordum. Tabi bi saglik problemi yoksa. Insallah rabbim sana ve isteyen ( hakkiyla bakacak! ) herkese nasip eder.

Seni öyle iyi öyle iyi anliyorum ki canim.. Amabukadar hayatinizi etkilemesine bu bizim de eylülde2 sene olucak cçocuğum olmadi güçlü olun moralinizi yuksek tutun moraliniz de etkiler çünkü tedaviye anladigim kadarıyla yeni baslamissin daha çok basindasin sabret Rabbim nasip edecek inşallah hepimizin...

Birde senelerce bekleyenleri dusunuyorum 6 sene 7 8... Çok zor bir senede bu kadar mutsuzken dusunemiyorum Allah biran once inş nasip eder cnm sizede inş bizim eşimin spermleri dusuk bendede gecen ay yumurta buyumedi

Allah sabır versin size. Inşallah Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasıl eder bizlere :21:
Ben bu konuları çok bilmem . Sadece o korkuyu bende yaşadığım için birşeyler yazmak istedim
Benim de normal insanlara göre yumurtaliklarim fazlaymis ama yavaş calisiyormus
Ben de cocugumuz olmazsa ya diye çok korkanlardanim :43:
Ama şöyle düşünün her ümitsizliğe kapildiginizda." Allah ' Ol' der oluverir "O'nun gücünün yetmediği hiç bir sey yok....
Nice doktorlar 'çocuğunuz olmayacak' diyor ama bi bakmissin oluyor
Siz yeter ki gönülden,ümitle edin dualarinizi :39:

Cnm evliysen ve eşin iyiyse bekleme hiç ben hemen olucak diye dusunuyordum hep ilk ay ama oyle olmuyormuş ve 8 ay korunduk çok pişmanım :(
Şimdidede 1 yıldır bekliyoruz Allahın taktiri tabi öğrenmenim ben 9 yıl sonra 7 yıl sonra olan öğrencilerim var tam umudu kesmişken olanlar Allahım nasip etsin inş

Canim hic umutsuzluga kapilma, bende her ay acaba busefer hamilemiyimdir diye 9 ay boyunca her adet oncesi hayal kirikligi yasiyordum,artik bizimde tek konustugumuz konu bu olmustu.tam umudumuzu kestigimiz anda ,acikcasi cokta birliktelik yasamadigimiz 10. Ay icinde hamile oldugumu ogrendim. Yani diyecegim su ki, bu konuya odaklanma, bosuna stres yaratiyorsu.inan takilmadigin an olma olasiligi daha yuksek. Yasadim ve gordum. Tabi bi saglik problemi yoksa. Insallah rabbim sana ve isteyen ( hakkiyla bakacak! ) herkese nasip eder.

Yumurtam buyumedi 10 mm de kaldı cnm eşiminde biraz spermleri dusuk inş olur isteyen herkesin

Cnm evliysen ve eşin iyiyse bekleme hiç ben hemen olucak diye dusunuyordum hep ilk ay ama oyle olmuyormuş ve 8 ay korunduk çok pişmanım :(
Şimdidede 1 yıldır bekliyoruz Allahın taktiri tabi öğrenmenim ben 9 yıl sonra 7 yıl sonra olan öğrencilerim var tam umudu kesmişken olanlar Allahım nasip etsin inş
Cnm biz eşimle ayrilmistik,tekrar barıştık evlilik aşamasındayız.
Dediğiniz gibi ben de cok korkuyorum o yüzden evlenelim çocuk için beklemek istemiyorum ya ilerde hiç olmazsa diye :43:
Yumurtalikları yavaş çalışanların çocukları geç ki oluyormuş ki :43:
Siz de korunmasaydim keske düşünmeyin bence nice korunan ama korunmadiginda da çocuk sahibi olanlar var
Nasip kısmet cnm bu işler.bazen hiç ummadığın,beklemediğini anda bi bakmışsın hamilesin.ama bazen de çok uğraşırsin olmaz

Allah hayırlıysa verir zaten. Vermiyorsa bir bildiği vardır. Hakkınızda hayırlı olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur. Sabırlı olmak lazım.

Son düzenleme:
rabbim neylerse güzel eyler...sakın isyan etmeyin...buda sizin imtihanınız....sabretmeniz gerekiyor...sabredenler feraha erenlerdir unutmayın...
vereceği hiç bir şey rabimize ağır gelmez.... o herşeyin hayırlısını versin inşallah...hayırlısını ver rabbim diye dua edin...biz kullar neyin hayırlı neyin şerli olduğunu bilemeyiz...

9 yıl oldu evleneli ,ilk çocuğuma klomen +çatlatma iğnesi ile tam 1,5 yıl uğraş sonucu hamile kaldım,5 yıl korundum tekrar bebek düşünmeye başladık yine olmadı,tam 1 yıl uğraştık yine,sonra klomene yine başladım 2.ayda tekrar hamile kaldım,klomen tedavisl yumurtlama takibi ile birlikte işe yarar bir yöntem.allah kısa zamanda muradına kavuştursun inşallah.

Ben 7yil sonra olmusum

9 yıl oldu evleneli ,ilk çocuğuma klomen +çatlatma iğnesi ile tam 1,5 yıl uğraş sonucu hamile kaldım,5 yıl korundum tekrar bebek düşünmeye başladık yine olmadı,tam 1 yıl uğraştık yine,sonra klomene yine başladım 2.ayda tekrar hamile kaldım,klomen tedavisl yumurtlama takibi ile birlikte işe yarar bir yöntem.allah kısa zamanda muradına kavuştursun inşallah.

Benimde bu ay başladı klomene adetin 8. Gunu takip için çagırdı 2 yumurta oluşmuş 11 ve 10 mm bunları takip edicez dedi normal mi acaba

2 ay klomenledenicez olmazsa aşılama dedi bakalım

Allah uzun omurler versin evlatlarınıza

Arkadaşlar lütfen uzmeyin kendinizi cocugum olmuyor diye
Size kendimi örnek vereyim hepinize umut olsun inşallah
Ben 3 yıllık evliyim 2yil korunduk 1 yıl istedik olmadı sonunda ben doktora gittim
Polikistik over hastası olduğumu öğrendim zaten adet düzensizliği de ileri boyuttaydi bende
Kendimi bildim bileli yılda bir kez adet olurum düşünün yani
İlk ay klomene başladım 1mm bile buyumedi yumurtalarım
Sonraki ay yani bu ay menogon yani iğne tedavisi ile bir yumurtam istenilen boyuta ulaştı
Çatlama iğnesi oldum ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim
Ben de bir ay önce karalari baglamistim ama şimdi diyorum ki boşuna uzulmusum
Rabbime şükürler olsun ki dualar hurmetine bana nasip etti
Isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle ama sakın uzmeyin kendinizi
Herşeyin bir çaresi var dualarimiz var

Benimde bu ay başladı klomene adetin 8. Gunu takip için çagırdı 2 yumurta oluşmuş 11 ve 10 mm bunları takip edicez dedi normal mi acaba

klomen tedavisi ile birlikte yumurtanın büyümesi için aynı zamanda bal çörekotu tarçın da dene ,ben öyle sağladım büyümesini ,çok faydalı tavsiye ederim, muhakkak dene,her sabah akşam bir dilim ekmeğe bal sür ,bir tutam çörekotu serp bir miktar da tarçın ek ye ,yumurtaların 18 mm e ulaşınca ya çatlatmak için iğne verir ve 36 saat sonra ilişki tavsiye eder ,yada akışına bırakır gün aşırı ilişki önerir ,2 veya 3 seferden sonra başarı sağlanmaz ise isteğe bağlı aşılamaya geçilir.inşallah bunlara gerek kalmadan çabucak hamile kalırsın canım.

Birde senelerce bekleyenleri dusunuyorum 6 sene 7 8... Çok zor bir senede bu kadar mutsuzken dusunemiyorum Allah biran once inş nasip eder cnm sizede inş bizim eşimin spermleri dusuk bendede gecen ay yumurta buyumedi
Benimde ilk ay takip yapildiginda 8 mm de kaldi büyümesi. İkinci ay klomen kullandim büyüdü catlatma iğnesivurdurduk ama catlamadi maalesef bu ay ara verdik gelecek ay beklocez bakalim.. Bende o kadar sene dayanamam diyorum. İİnşallah en kisa zamanda çocuğumuz olur da daha fazla beklemeyiz...
Yumurtam buyumedi 10 mm de kaldı cnm eşiminde biraz spermleri dusuk inş olur isteyen herkesin
Canim hic takma inan olurr... Milletin ne problemleri oluyor bunada sşükür...
Canim catlatma iğnesi + klomen i 1.5 yol ustuste mi kullandin hic kiste dönüştüğü oldu mu ? Benim öyle oldu daa:43:neyseki adetle atmisim..

Canim bence normal benim 10. Günü 10 mm di yumurtam doktorun iyi demişti bal tarcin cçörek otu karistir ye super buyuyolar ben çok faydasini gördüm 3 günde8 mm bbüyüdü..

Canim catlatma iğnesi + klomen i 1.5 yol ustuste mi kullandin hic kiste dönüştüğü oldu mu ? Benim öyle oldu daa:43:neyseki adetle atmisım
yok canım önce 6 ay kadar denedik tedavisiz,sonra pko olduğumu öğrendim ,sonra kilo vermeye çalıştım ,böyle böyle 1 yıl geçti ,sonra artık tedavi başladı 2.kullanımda hammie kaldım ,haliyle kist oluşumu olmadı.

Merhaba arkadaşlar

Allah hakkınızda hayırlısını versin. umutsuzluğa kapılmayın. benim de polikistik over hastalığım ve eşimde varikosel vardı. o ameliyat oldu ben tedavi oldum doktor bana bize çok zor dedi tüp bebek belki dedi. biz de normal yolladan olmayacak diye inandık ve para biriktirmeye başladık hem de tatili bekleyecektik hatta bir yerden randevu bile aldık. bu arada ikimiz farklı ilçelerdeydik ve 15 güne ancak görüşüyorduk. benim öyle bulantım vs olmadı zaten adet düzensizliğim vardı. ben demir sayımı baktırmak için kan verdim doktor bana hamilesin dedi :) Allah size de nasip etsin inşallah.
not: inanır mısınız bilmem ama ben faydasını gördüğüm arkadaşım benim için meryem suresi okumuştu ve ben o ay hamile kaldım dünya dua üstüne ben çok inanırım tavsiye ederim.

bu arada doktor bize keçiboynuzu pekmezi önermişti sperm arttırıcıymış. denemenizi tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar

öncelikle Allah gönlüne göre versin ve duaların kabul olsun inşaallah canım.aslında o kadar yolun başındasın ki üzülmek için,ben başımdan geçenleri anlatsam vay be dersin,ama bunada şükür diyorum yine.ama sana öncelikle şunu söyleyeceğim canım tecrübeyle sabit doktorlar en çok bu işlerde kadınlara daha fazla yüklenirler yani yumurta takibi,yok rahim filmi vs...eşinizin bir morfolojisine baktırsanıza.

1 yıllık olup 1 yıldır olmuyorsa bence dert edinecek kadar geç değil, kendini üzme. İnşaAllah olur.
Senelerdir çocuğu olmayanlar var. Allah yardım etsin, bir de üzecek şekilde düşünmeden, umursamadan konuşanlardan uzak etsin.

Back
X