Çocuğun hayal gücü

Komşunuz çokbilmislik etmiş. Küçücük çocuk tabiki hayal kuracak. Ne yapsın siyaset ekonomi filanmı konuşsun. Benim oğlum 5 yaşında o da böyle. Uzay mekiği yapıyor, insaat yapıyor, define arıyor...Takılmayın siz gayet normal bir çocuğunuz var.

Bu donemde gayet normal 3-6 yas arasi cocuklarin yaraticiliklari maksimumdadir. Hatta hayvanlarla konustuklarini iddia edip hayali bir arkadastan bile bahsedebilirler bu donemde olagan davranislardir.

benim alanim çocuk gelişimi.
Aferinyavruya.
Komşu kendine başka ugras baksin
Verin tableti eline hayal kurmayı bıraksın.
Şaka tabi..
Normali bu.
Hayal kurmuyorsa sıkıntı.
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı ,

Asla telefon vermiyorum, zaten tablet yok evde, sabah 11 den akşam 5 e kadar dışarda oynuyor hava güzelse arkadaşlarıyla oynuyor, onlar gidince benimle oynuyor, akşam da uyuyana kadar oyun yapboz gibi şeyler, uyurken de tv den masal açıyorum .
Hatta o komşum geçen kuaföre gitmişti güzel olmuştu diyr ona teyze aynı pamuk prensese dönüşmüssün dedi kadın da sevndi. Yani demekki oğlum pamuk prensesi güzel buluyor.

3 yaşında ki çocuk bir zahmet hayal dünyasında olsun . Komşunuz ne bekliyormuş 3 yaşında ki çocuktan

Komşunuza söyleyin çocuğunuzu rahat bıraksın!
3.5 yaşındaki çocuk hayal dünyasında değil de nerede yaşayacak?
Kızım 3.5 yaşında trafikteki kırmızı ışıklari sihirle yeşile çeviriyor. Ben de her seferinde seviniyorum...
3 yaşındaki öğrencilerimden biri, onun teyzesinin ikizi olduğuma emin. Ama annesinin kardeşi değilmişim.

Benim erkek kardeşim 6 yaşındayken defterine değişik şeyler çizerdi ve izlediği çizgi filmlerden etkilenerek yapardı o çizimleri. Yani ben komşunuzun neden böyle bir tespitte bulunduğunu anlamadım kendince birşey söylemiş ama kulak asmayın derim.

Ülkece saçma sapan tavsiye vermek konusunda bir numarayız. Çenemizi tutamıyoruz, ilgimiz olmayan her şeye hemen laf söylüyoruz. Çocuğun hayal gücünün gelişmiş olması güzel bir şey diye duymuştum hep, böylesini ilk kez duyuyorum. Aldırmayın gerçekten. Ağzı olan konuşuyor.

Korkmanıza gerek yok kızımla aynı yaşlardalar benim kızım da öyle benim hoşuma bile gidiyor deftere çiziyor anne uzay aracı çizdim diyor tahta bloklar aldık legoları var o kadar şaşırıyorum ki nasıl hayal gücü var diye siz o diyen kişiye bakmayın komşunuz da yani sanki uzman psikolog pedagog hey Allahım ya

Kıskançlık sezdim ben ama bilemedim. O yaşta çocuklar hayal dünyasında olmayacak ta nerde olacak.

bizimde ters yönden oldu.

nerdeyse 4 olucak gittigi anaokulunda babam benim süpermen her yerden atliyor yada dün buzda paten kaydik, dün söyle yaptik, ben pisa yi gördüm diye anlatirken hoca esime hayal dünyasi cok genis böyle böyle diye sürekli anlatiyor demis, esimde yoo dogru hepsini gercekten yaptik diyince hoca esimede inanmamis kfkskanxn

Bu yaşlarda ki çocukların hayal dünyası çok geniş olur. Hatta hayal dünyasın da yaşarlar. Kızım o yaşlardayken hayali bir arkadaşı vardı mesela. Hayali arkadaşı için sofraya fazladan tabak, kaşık koymamı isterdi, ben de koyardım. Yatakta uyusun diye ona da yer açardık. Onu da parka götürürdük.
Oyun oynanılan, kitap okunan çocuklar daha çok hayal kurarlar. Siz de sanırım ilgili bir annesiniz ki, çocuğunuz hayaller kuruyor.komşunuzu kafaya takmadan çocuğunuzun hayal dünyasın da yeni maceralara yelken açın

Bana saçma geldi. Çocukların hayal dünyası çok geniştir. Benim küçükken hayali arkadaşlarım vardı. Annem çok fazla kitap okuduğundan da hayal dünyasında yaşar perilere falan inanırdım keşke hep öyle kalsaydım. Ayrıca bulutları bir şeye benzetme olayını hala yapıyorum.
Millet de eleştirip can sıkacak ne bulsam diye konu arıyor resmen.

Boyle guzel iltifat eden cocuga yapilir mi bee

Ülkede herkes uzman zaten 3.5 yaşındaki çocuk siyaset mi konuşsun ülkenin geleceğini mi düşünsün. Hayal dünyasının geniş olması çok normal ve iyi bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…