- 4 Kasım 2018
- 26.724
- 110.156
- 598
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Evet benimde çok hoşuma gidiyor mutlu oluyorum, ne bileyim o anın etkisinde kaldım olayın hemen ardından konu açtım bi anda yazıverdim. Yoksa bende aslında hayal dünyası gelişsin diye uğraşıyorum.Korkmanıza gerek yok kızımla aynı yaşlardalar benim kızım da öyle benim hoşuma bile gidiyor deftere çiziyor anne uzay aracı çizdim diyor tahta bloklar aldık legoları var o kadar şaşırıyorum ki nasıl hayal gücü var diye siz o diyen kişiye bakmayın komşunuz da yani sanki uzman psikolog pedagog hey Allahım ya
Millet çocuğun hayal dünyası gelişsin diye uğraşır ki öğretmenlerde dahil. Siz niye kaygilandiniz
Robot aleminde yaşıyor der herhalde2.5 yaşında oğlum evde robot süpürgemiz var kendisine ben robotum diyor.. Şarj oluyorum diyor evi süpürüyorum diyor, ben robotum benim adım robot diyor biz çok gülüyoruz...Hatta asla masal dinlemeyen oğluma robot masalları anlatıyorum bana robot anlat diyor dikkatini bu şekilde cekebiliyorum..Senin komşu toprağı kazıp hazine arayan çocuğa hayal dünyasında yaşıyor diyorsa benim robot oğlumu görse ne diyecek çok merak ediyorum.. Masallah hayran kaldım çocuğunuzun hayal dünyasına..
Gayet normal şeyler bunlar. Benim kızım anne camı aç şimdi prensesler gelecek atları içeri alalım üşümesinler, bak gökyüzünde uçuyorlar gibi Bi sürü şey söyler akşama kadar bu da hayal dünyasıyla alakalı bişey.Merhaba arkadaşlar,
Tam 3 buçuk yaşında erkek çocuğum var,
Bu gün sitenin bahçesine çıkardım, tebeşir bulduk. Yere resim çizdim o söyledi ben çizdim. Pinokyoyu Gebetto amcayı çizdirdi, kısacası masalı anlattı ben çizdim. Sonra da al sen çiz dedim, çok güzel bir araba çizdi işte bir kutucuk 2 tekerlek bir de kanca çizdi. Kancalı canavar arabası çizdim dedi.
Legoları takar o an neye benzettiyse onu yaptım der mesela az önce uzay mekiği yaptı, bahçede gezerken ince odun buldu yılana benzetti tıss tıss diyordu mesela. Yani bulutlara bakar bişete benzettiyse söyler, yazamadıklarım da var.
Sürekli sürekli 24 saat böyle değil tabii bu konuda soru soracağım için anlattım genel olarak.
Az önce komşum bana dedi ki oğlun çok hayal dünyasında yaşıyor bence çıkar onu biraz dedi.
Bilemedim. Buradaki başka çocuklar da toprağı kazıp havuz yapicam diyor mesela. Benim oğlan da kazar hazine arıyorum der. Anlamadım bunda garip ne var. Moralim bozuldu çocuk gelişimi ile ilgilenenler varsa cevap verebilir mi?
Arkadaşlarıyla anlaşır paylaşır her şeyini oynar . Yani öyle bir söyledi ki sanırsın çocuk sadece kendi dünyasında kimseyle iletişimi yok , hepsiyle de konuşur oğlum. Niye etkliendim Bilmiyorum.
Çocuklar o yaşlarda hayal kurar adı üstünde çocuk onlar. Kızım 2,5 yaşında halıyı deniz yapıyo yüzüyo balık tutuyoMerhaba arkadaşlar,
Bu gün sitenin bahçesine çıkardım, tebeşir bulduk. Yere resim çizdim o söyledi ben çizdim. Pinokyoyu Gebetto amcayı çizdirdi, kısacası masalı anlattı ben çizdim. Sonra da al sen çiz dedim, çok güzel bir araba çizdi işte bir kutucuk 2 tekerlek bir de kanca çizdi. Kancalı canavar arabası çizdim dedi.
Legoları takar o an neye benzettiyse onu yaptım der mesela az önce uzay mekiği yaptı, bahçede gezerken ince odun buldu yılana benzetti tıss tıss diyordu mesela. Yani bulutlara bakar bişete benzettiyse söyler, yazamadıklarım da var.
Sürekli sürekli 24 saat böyle değil tabii bu konuda soru soracağım için anlattım genel olarak.
Az önce komşum bana dedi ki oğlun çok hayal dünyasında yaşıyor bence çıkar onu biraz dedi.
Bilemedim. Buradaki başka çocuklar da toprağı kazıp havuz yapicam diyor mesela. Benim oğlan da kazar hazine arıyorum der. Anlamadım bunda garip ne var. Moralim bozuldu çocuk gelişimi ile ilgilenenler varsa cevap verebilir mi?
Arkadaşlarıyla anlaşır paylaşır her şeyini oynar . Yani öyle bir söyledi ki sanırsın çocuk sadece kendi dünyasında kimseyle iletişimi yok , hepsiyle de konuşur oğlum. Niye etkliendim Bilmiyorum.
komşun kıskançlık da yapmış kusura bakmayınSadece böylesi normal zaten hatta okuduğum kadarıyla bol bol masal okuyup hayal gücünü geliştirin diye okudum yani.
Böyle söyledim. Çok severim komşumu üzüldüm
Merhaba arkadaşlar,
Keşke bütün anneler Küçük Prens'i okusa..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?