Çocuğun hayal gücü

Ay insanları niye takıyorsunuz ki? Çocuğun hayallerini bozmayın bütün çocuklar böyledir, hatta böyle olması daha iyi. Uzmanlar çocukları hayal kurmaya teşvik edin diyor.

ne güzel hayal gücü geniş
Yaratıcılığını arttırır bu
Ayrıca yasına göre çok normal

Bencede komsunuz cok sacmalamis ya
Benimde 3.5 yasinda kizim var ve ayni sizin oglunuz gibi hayal gucu cok iyi ama gayet normal. Ben cok seviniyorum bu kadar kreatif oyun kurabilmesine
Sakin komusunuzun dediginz takilmayin

Kızım 4 yaşındayken ıslak mendil kutusuna tablet derdi..arkadaşım oğlu yanından tabletini ayırmazdı çünkü, onunda olmayınca kendince böyle bir benzetme yapmıştı..arkadaşım ne dese beğenirsin..kızına onun tablet olmadığını, ıslak mendil olduğunu şöyle.bu normal değil..sanki çocuk ömrünce ıslak mendile tablet diyecek..bir de çocuk büyütmüş...çocuğunuzda sorun yok.sadece her çocuğun dediğini değil de farklı birşey söylüyor (benzetiyor) diye anormal değil

Aklıma şu geldi
9 Yaşındaki yeğenim benim bir aylık bebeğimi görünce oh ne güzel derdi yok ye iç yat diyordu
Kendisi ebaya girdiği icin çok dertli,
Sizin komsuda bunun gibi konuşmuş o yaştaki cocuk tabiki hayali geniş olacak olması gereken bu

Canavar arabası tuhaf olmuş ama onun harici bir anormallik göremedim. Laf olsun torba dolsun işte.

Bence umarım büyüdüğünde de hayal gücü ve yaratıcılığı böyle geniş kalır
Hayal gücü dünyanın en güzel şeyi bence
Çocuk normal komşu değil

Ben o yaştayken şirinleri görebileceğimi düşünür hep taşların altına, gizli saklı yerlere bakardım

Hayal dünyası bizim dünyamızdan daha güzel ve temiz. Benim oğlum da beş yaşında sürekli biseyler icat etmeye çalışıyor. Geri dönüşüm malzemsi biriktirir. Keser yapsitirir. Ben buna motor takicam falan diyo. Hatta geçen araba yapicam motor takicam. Hem yerde gitcek hem ucucak dedi. Resmini çizmiş. Hayal ettgii şeylerin hemen resmini çizer. Sonra haberlerde uçan araba icat edilmiş onu gördük. Tüh dedik patentini alamadık. Ben gurur duyuyorum oğlumla. Hayal etmeyi bilmeyen insan üretemez. Bu hayalperestlik değil zeki olduğunun üretme potansiyeli olduğunu gösterir. Biz bile mutsuz olunca hayal kurarız böyle olsa şöyle olsa diye. Çocuklar tertemiz hayaller kuruyor.

Yeğenimin o yaşlarda hayali oyun arakadaşı vardı, bir ismi bile vardı, onunla oyun oynardı, onum oturduğu yere oturduysak arkadaşımı ezdin diye bizimle kavga ederdi. Şimdi gayet aklı başında 2 yabancı dili olan meslek sahibi bir kız.
Komşu bizim kızı görseydi, tımarhaneye kapatın derdi heralde.

Evet canım muhtemelen öyle derdi. Daha önce çok duydum hayali arkadaşı olan çocukları. Normal birşey farkındayım ama ne bileyim . O an aklıma takıldı

Size mesaj attım cevaplar mısınız

Benimkinin de hayalgücü çok geniş. "robotların bacaklarını kırıcam, hepsini paramparça edicem" diyor. Sevgi dolu bir çoçuk, altın büllüklüm benim.

Çocuğunuz normal bir çocuk sayın anne. Ama siz yeni annesiniz belli ki. Herkesin her dediğine takılıp dert aramayın kendinize. Çocuk milletin etini ısırıp koparmadığı sürece sorun yok. Benimki onu da yapıyordu eskiden ajjajks. Gözlerimin önünde insana evrildi bebişim.

Komşunuzun çocuğu varsa çok yazık
Çocukları büyük, belki hatırlamıyor ya da umursamazdı farketmedi bilemicem.

Sonradan aklıma geldi canım kardeşim diye bir çizgi film var o sürekli hayal gücünü geliştirmeye yönelik bir çizgi yani.

Ilk çocukta insan cok evhamli oluyor ama yaa. Bir gün parkta oğluma yogurt yediriyordum. Teyzenin biri erkek çocuğuna yogurt verme soluk benizli olur dedi.Sonrada sen bu çocuğu bi doktora götür benzi soluk gibi geldi bana dedi diye ertesi gün işi gücü bırakıp hastaneye gittik.Aklıma geldikce gülüyorum

Çocuğunuz gayet normal görünüyor.
Fakat ben şeyi merak ettim. Hayal dünyasından nasıl çıkarılırmış çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…