- 10 Temmuz 2015
- 55
- 45
- 38
- 46
- Konu Sahibi kardelen-1978
-
Düğün bitsin öyle çağırın. Bende geçen sene Mayıs ayında evlendim bu aylarda çok yoğunduk.Kızım var 2.5 yasında. Bugüne kadar annem baktı. Babaannesi de bulunduğumuz şehirden tamamen keyfi olarak başka bir şehire taşındı. Annem çocuğuma karşılıksız olarak baktı ama artık yoruldu, tavırlarından bakışlarından anlıyorum. Eşime kızı kreşe verelim dedim, ben kreş parası ödeyemem diyor. Annen gelsin 1 hafta baksın dedim,(mayıs başında kız kardeşi evlenecek) annem koşturmacası var gelemez diyor. Bende kendim kreş parasını karşılamak istemiyorum. Çıkmazdayım. Yorum bekliyorum arkadaşlar
Kv ya da annen bakmak zorunda değil sorun kocanda da değil sorun böyle bir adamı baba yapanda kırılmayın ama adam birden böyle kendini bilmez olmadı her halde cocuk maddi manevi hazır olmadan yapılmamali siz neden karşılamak istemiyorsunuz?Kızım var 2.5 yasında. Bugüne kadar annem baktı. Babaannesi de bulunduğumuz şehirden tamamen keyfi olarak başka bir şehire taşındı. Annem çocuğuma karşılıksız olarak baktı ama artık yoruldu, tavırlarından bakışlarından anlıyorum. Eşime kızı kreşe verelim dedim, ben kreş parası ödeyemem diyor. Annen gelsin 1 hafta baksın dedim,(mayıs başında kız kardeşi evlenecek) annem koşturmacası var gelemez diyor. Bende kendim kreş parasını karşılamak istemiyorum. Çıkmazdayım. Yorum bekliyorum arkadaşlar
Çocuğunuzun kreşini karşılayın başka da suya sabuna bulaşmayın.
Ha maaşınızdan giderlere vermek zor geliyorsa işten çıkın çocuğunuza kendiniz bakın eşinizi parasını yiyin.
kv den keyfi olarak başka bir şehire tasınabilirKızım var 2.5 yasında. Bugüne kadar annem baktı. Babaannesi de bulunduğumuz şehirden tamamen keyfi olarak başka bir şehire taşındı. Annem çocuğuma karşılıksız olarak baktı ama artık yoruldu, tavırlarından bakışlarından anlıyorum. Eşime kızı kreşe verelim dedim, ben kreş parası ödeyemem diyor. Annen gelsin 1 hafta baksın dedim,(mayıs başında kız kardeşi evlenecek) annem koşturmacası var gelemez diyor. Bende kendim kreş parasını karşılamak istemiyorum. Çıkmazdayım. Yorum bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?