- Konu Sahibi kardelen-1978
-
Eşim benden az maaş alıyor ama kreş parasını karşılayabilecek durumda. Zaten kredi borcu vardı 1-2 ay oluyor borcu bitti. ( borcun benimle ilgisi yok, evlenmeden önce olan borç). Kiradayız ve ortak ödüyoruz. Faturalar bende. Yarısını öde dediğimde olay oluyor. Benim araban var istediği gibi biner, arabaya benzin aldığında olay çıkarır. Ben de ortalıkta babayım diye gezecekse kreş parasını da bi zahmet ödesin istiyorum
1-2 aya kadar kredi borcu vardı. Borç bitince ne yapıyor bilmiyorum
Kiranın yarısını ödemekle ve ayda 200-250 TL arası market alışverişi yapmakla, başka da etliye sütlüye bulaşmadan yaşayarak eve bakılıyorsa evet eve bakıyor.
Bu zamanı şekillendiren sizsiniz ama neden ödemiyorsunuz peki?Evet haklısınız ama ne yazıkki zamanı geri alamıyorsun.
Kızım var 2.5 yasında. Bugüne kadar annem baktı. Babaannesi de bulunduğumuz şehirden tamamen keyfi olarak başka bir şehire taşındı. Annem çocuğuma karşılıksız olarak baktı ama artık yoruldu, tavırlarından bakışlarından anlıyorum. Eşime kızı kreşe verelim dedim, ben kreş parası ödeyemem diyor. Annen gelsin 1 hafta baksın dedim,(mayıs başında kız kardeşi evlenecek) annem koşturmacası var gelemez diyor. Bende kendim kreş parasını karşılamak istemiyorum. Çıkmazdayım. Yorum bekliyorum arkadaşlar
Eşim benden az maaş alıyor ama kreş parasını karşılayabilecek durumda. Zaten kredi borcu vardı 1-2 ay oluyor borcu bitti. ( borcun benimle ilgisi yok, evlenmeden önce olan borç). Kiradayız ve ortak ödüyoruz. Faturalar bende. Yarısını öde dediğimde olay oluyor. Benim araban var istediği gibi biner, arabaya benzin aldığında olay çıkarır. Ben de ortalıkta babayım diye gezecekse kreş parasını da bi zahmet ödesin istiyorum
ne bicim evlilik bu... kira yarı yarı hic gülesim yoktu. Net ya boşanırdım cünki böyle biriyle asla yapamazdım yada iştem cık cocuguna kendin bak. Annem bakmak istemiyor artık de ya kreş yada işten cıkcam. Böyle adamla hayat gecmezEşim benden az maaş alıyor ama kreş parasını karşılayabilecek durumda. Zaten kredi borcu vardı 1-2 ay oluyor borcu bitti. ( borcun benimle ilgisi yok, evlenmeden önce olan borç). Kiradayız ve ortak ödüyoruz. Faturalar bende. Yarısını öde dediğimde olay oluyor. Benim araban var istediği gibi biner, arabaya benzin aldığında olay çıkarır. Ben de ortalıkta babayım diye gezecekse kreş parasını da bi zahmet ödesin istiyorum
niye haksizlık size faydası olmıyan adamın karnını doyurcagınıza kazandıgımızı annenızle harcarsınız zaten anneniz bakıyor...Açıkçası haklısınız, ben de ailemde ayrı gayrı görmedim. Benim babam iş arkadaşlarıyla yemeğe bile gitmezdi, oraya verceğim parayla yarım kilo et alır evimde çocuklarımla yerim derdi. Bazı şeyleri yaşayarak görüyoe insan, ben de böyle bir evliliğim olsun istemedim. Ama daha evliliğinin 1. Ayında eşimin üzerindeki bir miktar parayı annesinin üzerine geçirdiğini öğrendim. Kredi borcu olmasına rağmen. Ki ben arabamla evlenmiştim, ben de arabayı satıp anneme bırakabilirdim. Sonrasında yavaş yavaş paralar ayrı tutulmaya başlandı. Çocuğa KV bakacaktı, öyle konuşmuştuk. Hatta onlara yakın eve taşındık. Ama 3 ay baktı, sonra yıllardır hayalini kurduğu memleketine göçtü. (Kızının okulu bitti çünkü) Sonrasında annem bakmaya başladı çocuğa. Boşan diyenler de var aranızda ama boşansam daha mı iyi olacak şartlar bilemiyorum. Şu anki sinir harbini yaşamam ama bu çocığa haksızlık diye düşünüyorum.
Arkadasim beni yanlis anlama ama sizin ki zaten bir evlilik degilkiAçıkçası haklısınız, ben de ailemde ayrı gayrı görmedim. Benim babam iş arkadaşlarıyla yemeğe bile gitmezdi, oraya verceğim parayla yarım kilo et alır evimde çocuklarımla yerim derdi. Bazı şeyleri yaşayarak görüyoe insan, ben de böyle bir evliliğim olsun istemedim. Ama daha evliliğinin 1. Ayında eşimin üzerindeki bir miktar parayı annesinin üzerine geçirdiğini öğrendim. Kredi borcu olmasına rağmen. Ki ben arabamla evlenmiştim, ben de arabayı satıp anneme bırakabilirdim. Sonrasında yavaş yavaş paralar ayrı tutulmaya başlandı. Çocuğa KV bakacaktı, öyle konuşmuştuk. Hatta onlara yakın eve taşındık. Ama 3 ay baktı, sonra yıllardır hayalini kurduğu memleketine göçtü. (Kızının okulu bitti çünkü) Sonrasında annem bakmaya başladı çocuğa. Boşan diyenler de var aranızda ama boşansam daha mı iyi olacak şartlar bilemiyorum. Şu anki sinir harbini yaşamam ama bu çocığa haksızlık diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?