“Çocuğun olmaz senin”?!?!?!

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.

Canınızı sikmayin değmeyecek insana,yaşınız geç değil etrafımda 40inda doğuran insanlar oldu ,o söyleyen kendi çoluk çocuk sahibi mi boş konuşmuş Allah dilediğine verir boş yapmış enerjinizi düşüren insanlarla iletişimini zi kesin.

Bir daha iletişim kurmayın bence ve tabi keşke o an cevabını verseydiniz.Birisi size bir yargıda bulundugu için öyle olacak diye birşey yok kafanıza takmayın, inşallah gönlünüze uygun birisi çıkar karşınıza.

Ayrıca Bunu size söyleyen hastanede size hizmet veren bir hemşire değil, sizin arkadaşınız ve sohbet esnasında söylemiş.
Lütfen artık dert anlatmaya çalışırken meslekleri göze sokup algı yaratmaya çalışmayın.

Ayının önde gideniymiş.terbiyesiz adam.bundan sonra pas vermeyin bence.
sakın ola onun dediklerini de kafaya takma Rabbim nasip ettikten sonra 45 e kadar yolu var

Saçmalamış o 45 yaşında kaza sonucu hamile kalıp doguran tanıdıgım var benim onun yaşla alakası yok ha yaş hamile kalmayı zorlaştırıyor ama bu zorluğu 20 yaşında da yaşayan var Allah bilir olup olmayacağını

Bu ne terbiyesiz bir insan. Gorusmezdim ben olsam.

Ah canım o erkek hemşireye şöyle 38 yaşından sonra erkeklerinde spermi bozuluyor.
Gitsin sorsun doktorlara.
Arkadaşımın kocasının ikinci evliliği ilk evliliğinden 2 oğlu var. Arkadaşımla 38 yaşından sonra evlendi. Ve adamın spermleri bozulduğu için tüp bebek deniyorlar.
Her sorun kadında değil...

Ben oğlumu 37 yaşında doğurdum. Şimdi ikinciye gebeyim Allah nasip ederse 38 yaşında da ikinci evladıma kavusucam.
Çok arkadaşım var 40 yaşından sonra evlendi. Hemen gebe kaldılar.

Ben sizin yerinizde olsam arkadaşınıza derdim ki ığ bedava sperm versen, sperm bankasına seni kapıdan çevirirler.

Bana perinatoloji doktoru, yar doç doğumumu yaptıran cerrahisi on numara doktorum olur diyorda hemşire arkadaşınız engin sığ bilgisiyle neresinden biliyormuş olmayacağını.

Al işte... “okumak cahilliği alır, eşeklik bakî”nin kanlı canlı hali. Bu işler yaşa bakmıyor. Allah verirse olur. Ben 29 yaşımdayım. 2 senedir sebepsiz yere hamile kalamıyorum. Akrabam 40 yaşında evlendi, 41’inde doğurdu. Yaşla alakalı olsaydı bizim durumumuz tam tersi olurdu.

Ne güzel. Keşke ben de sizin gibi olsam

İnsanların böyle diline düşmek canımı sıkıyor.

Canım inş senin de duaların kabul olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…