- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Kaderinizi o mu yazmış? Nasip, kısmet vb. kelimelerin anlamlarından haberi varmıymış?Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden.
Benim cocuk sahibi olup olamicam belli degil Allah bilir de Ama senin karaktersiz bir cahil kalacagin kessin de gecBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
ve sizde bunu dikkate aldınız öyle mi?çok mu önemsenizginiz bir insan da bu kadar etkilendiniz?kuzum lütfen ,konuştuğunuz insanlar arasında eğer sebepsizce sizi üzen insanlara rastlıyorsanız lütfen sizi kıskanma olasığını ya da saçmalama olasığını da hesaba katın ,mantıklı düşüncelere her zaman açık olalım ama şahsen ben saçmalayan insanlardan hoşlanmıyorum söylediklerini kafama takamaya özen gösteriyorumBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?