- 16 Ekim 2015
- 173
- 256
- 103
- Konu Sahibi mavileyla1100
Senden de erkek olmazmış olanıda Bu kadar olmus deseydin keşke beyninin bütününü okurken kullanmış geriye boşu kalmış onuda sana kullanmış musfette herif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim başıma daha da kötüsü gelmişti, eski sevgilime arkadaşları güya çocuğu olmaz bunun demiş, o da gelip bunu bana söylemişti.. günlerce ağladığımı bilirim.. bunu her kim düşündüyse ( eski sevgilim veya arkadaşları) onların çocuğu olmaz inşallah diyorum..Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Amanın. Nasıl bir hikaye bu?benim başıma daha da kötüsü gelmişti, eski sevgilime arkadaşları güya çocuğu olmaz bunun demiş, o da gelip bunu bana söylemişti.. günlerce ağladığımı bilirim.. bunu her kim düşündüyse ( eski sevgilim veya arkadaşları) onların çocuğu olmaz inşallah diyorum..
Neler okuyorum ben ya25 yaşımdayken iş arkadaşım bana 'son kullanma tarihin geçmiş' demişti.. 35'e çeyrek kala evlendim, 36'da anne oldum.. 2.yi de 40'ımda doğurdum.. nasip bu işler.. müneccim b.ku yiyen patavatsızlar bilemez..
Ne güzel. Allah hayırlı doğum nasip etsin inş. İlk hamileliğiniz mi?Tovbe tovbe ,gecen hafta dogum gunumdu 41 yasima girdim,
Normal yoldan ikiz gebesiyim 32 haftalik ,selami mi soyleyin o hemsir 'e
Yumurtalarınızi dondurun.densizin soyledigine takılmayın.yas önemli ama olmayınca genç yaşta ve evli olanlarin da olmayabiliyor.32yasimdaydim rezervim azalmaya başladığında...35 yaşında tup bebekle oldu oğlum .Allah'ın bileceği şeyler için kul sozuyle hayatınızı karartmayinBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
37 yasinda hamile kaldım 38 de doğurdum.kuzenim 40 ında ikinciyi doğurdu.hassas noktadan vurmuşlar takmayınBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
36 yaşında evlendim 1 ayda hamile kaldım takdir Allah ın kimseye bakmayın siz yaşınızda birşey yok 42 sinde evlat sahibi olanlar çokBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Bazı insanlar gerçekten çok kötü. Ben daha lisede öğrenciyken bir akrabamız eşiyle beraber gelmişti evimize oturmaya. (Kendisi öğretmen) Ders kitabımı görmek istedi. Getirdim. Açtı kitabı, içinden rastgele sorular sordu. Bilemedim. Döndü anneme babama “bu kız okumaz, bunu birine verin gitsin” dedi. Kalktım odama gittim, bir daha da yanlarına gelip oturmadım. Aklıma geldikçe hala sinirlenirim. Ve ben okudum, öğretmen oldum. Hiç kimseye de bu çocuk okumaz demem.Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.