“Çocuğun olmaz senin”?!?!?!

Keşke sizde kendisine rastgele soru yöneltseydiniz bakalım biliyor mu? Öğretmen olup böyle patavatsız olanlar daha çok sinirlerimi zıplatıyor

Ben de 32 yaşımdayken bir erkek arkadaş ayni seyi soylemisti bana elini çabuk tut çocuğun olmaz demişti.Geç evlendim 38 yaşımda 40 da kızimi dogurdum çok kolay hamile kalmistim korkmayın.Ha bu arada bana bu lafı söyleyen erkek arkadaş şu an 50 yasında ve hiç evlenmedi.

Halt yemiş o! Menopoza kadar yolu var ne de sızmış

40 yaşımda doğurdum kızımı şuan 4 yaşına girdi üstelik spiral varken hamile kaldım yine çocuk istiyorum 8 aydır korunmuyorum hamile kalamadım araştırırken kk da faydalı bilgiler var buraya üye oldum inşallah nasip olursa 44 yaşında olmama rağmen hala istiyorum ki siz çok gençsiniz bence halt etmiş o söyleyen genlerinize ve kendinize güvenin mutlu olacağım diyin pozitif olun iyi düşünün iyi olur

Negatif enerji kaynağı. Baltalı ilah. Olumsuz insan. Ne kadarlık ömrün var fln ona da bir kehanet söyleseymiş. Sen de bunu kafana mı taktın? Ilahi

Hiç uzulmeyin daha yeni bri tanidigim 43 yaşında kazada hamile kaldı. . Allah verdi mi öyle bi r oluyor ki .

Olmasa nolcakmış? onu da dedi mi?

"Mal beyanını" 2. katta Emine Hanima verebilirsin deseydin

hahhaha cok komik, densiz herif, neymis o? adi rahmi mi? :) rahminisi yumurtalarinizi cok iyi biliyor.

ben borkac aylik evliyken insulin intoleransi icin endokrinolijiye gittim. doktoe bana laf arasinda dedi ki senin cocugun da zor olur. korunmayi biraktigim ay hamile kaldim. yani borak boyle karsidan.konisanlari hormon tahlillerine bakan bile bilemiyor..hic takilma..hayatini yaşa.

bekar mi.bu dangoz?

Arkadaşımın annesi 43 yaşında hamile kalmış hatta çok utanmış Allah korusun çocuğu düşürmeye bile çalışmış şuan 12 yaşında .Her gittikleri yere arkadaşım götürüyormuş çocuğu annesi utandığı için tabi bu da psikoloji
Allah ol der ve olur genç yaşta evlenmiş çocuğu olmamış binlerce insan varken bunu düşünmek için erken sizin için. Annemde benimle ikiz kardeşime 38 yaşında hamile kalmış
Tabi bir de böyle gerizekalı düşüncesiz insanların çevrenizde olması da kötü hepimizin çevresinde var maalesef.Artık bana çocuk soruna (3 yıldır istiyoruz ) niye soruyorsun siz mi doğuracaksınız diyorum ki böyle insanlar çok hadsiz. Ayrıca çocuk yapmak için evlenilmez hiç tanımadığın sevmediğin insanla evlenmişsin 3-4 çocuğun olmuş ama hayattan tat almıyorsun böylesi daha acı . Çok uzattım ama artık senin yaşlarda evleniyor insanlar evlen çok güzel anne olursun sen ben inanıyorum

Aman gercekten takmayin 31 yasindayim adet düzensizliğim vardi 1 ay oluyodum 2gun oda. 3ay olmuyordum. Ünlü bi prof. Senin cocugun olmaz dedi direk neden dedim yumurtan tembel, rahim duvarı kalin. Kilolusun dedi kilo ver ve mayista gel tüp bebek başlıcam dedi sonuc dedigi ay hamile kaldim. Tekrar gittim bu cocuk yaşamaz dusucek kese de bebek yok haftaya alalim dedi sonuç 6bucuk aylik hamileyim. Çocuğunuz olmaz diye bisi yok. Mutlaka bi yontem vardir. Sadece hani cocuk istiyorum diyip aninda hamile kalinmiyormus bunu anladim

Terbiyesiz sey.
50 yaslarinda bir kadin anlatmisti.
Ilkokuldayken ogretmeni annesini cagirmis.Tahtaya bir problem yazmis,coz demis,kizcagiz telasindan cozememis.
Bakin bu kiz okumaz,bos yere masraf etmeyin diye sizi cagirdim demis.Annesi de orada kizi azarlamis.
Ortaokul bir sokak otedeyken cesaret edipte ben okuyacagim diyememis,sonuc simdi acik ogretimde lise okuyor,fakat annesine inanilmaz kirgin arkasinda durup sahip cikmadigi icin.
O iste sizin ogretmenin deyimiyle "birine verilen kiz" Adeta kopek sahiplendirir gibi,ya da "bu zamana kadar ben baktim,yeter"
Bazi insanlari igneli fıcıyla yokustan yuvarlamak istiyorum

Nerden biliyormuş muayene mi etmiş? Bu hadsizliği etti, yanına mı kaldı; ağzına kürekle vuramadınız mı?

Yüz bulamayınca bel altından vuran bir sığırmış işte. Nerde görsem tanırım.

Yüz bulamayınca bel altından vuran bir sığırmış işte. Nerde görsem tanırım.
Benim annem 48 yaşında ameliyat oldu.
Hastaneye yattıs yaptık işte doktor heyeti annemi çağırdı.
Şaşırdık bı tek annem.
Doktorlar çok doğurgan bı kadınsınız, ameliyattan sonra hemen gebe kalırsın.
Seneye buraya doğuma gelir doğurttururuz seni dediler.
Çocuk düşünüyormusun dediler.
Annem ne çocuğu benim 3 tane var bak bu en küçüğü dedi, en kucukte benim

Hemen babamı çağırdık tüplerini baglayabilsinler diye yazı yazdık imzaladı babam.
Hep bunu anlatırım nasıl olmuyormuş, he doğuştan yumurtasi olmayanlar var ama onlar zaten ayrı bı grup, reglde olamıyorlar ki onlar bile gebe kalabiliyor. Sürekli yumurta takibi yapılıyor.

Böyle hayvanları varya konuşturmayacaksın anırtacaksın, anırdıkça ne dedin hemşire bey anlamıyorum diceksin!!!

Büyük saçmalık ve densizlik etmiş ayrıca hemşire ama sağlık adına belli ki pek bi bilgisi yok. Menepoza kadar bebek sahibi olabilirsiniz çünkü vücut yumurta üretir. Siz eğer bir rahatsizliginiz yoksa yumurtaliklarinizi etkileyen bebek sahibi olabilirsiniz. Densizlerle de aranıza mesafe koyun . Yıllık rutin kontrollerinizi yaptırın ve yumurta sayiniza baktırın adetin en yoğun olduğu ikinci üçüncü günü gidin kandan bakiyolar ve ultrasonla kontrol ediyolar . Bu kontrollerinizi yılda iki defa yaptırın. Şuan çok yakın bi arkadaşım 41 yaşında dünyalar tatlısı bi bebeği dünyaya geldi daha yeni . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasın kucqklarimizi boş bırakmasın

Rizkida, kismetide , çocuğuda veren Allah. Hamdolsunki bu ayarsizlarin iradesi dahilinde bir olay değil. Takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…