- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
- Konu Sahibi mavileyla1100
-
Keşke sizde kendisine rastgele soru yöneltseydiniz bakalım biliyor mu? Öğretmen olup böyle patavatsız olanlar daha çok sinirlerimi zıplatıyorBazı insanlar gerçekten çok kötü. Ben daha lisede öğrenciyken bir akrabamız eşiyle beraber gelmişti evimize oturmaya. (Kendisi öğretmen) Ders kitabımı görmek istedi. Getirdim. Açtı kitabı, içinden rastgele sorular sordu. Bilemedim. Döndü anneme babama “bu kız okumaz, bunu birine verin gitsin” dedi. Kalktım odama gittim, bir daha da yanlarına gelip oturmadım. Aklıma geldikçe hala sinirlenirim. Ve ben okudum, öğretmen oldum. Hiç kimseye de bu çocuk okumaz demem.
Kötü kalpli, düşüncesiz insan çok. Sıkmayın canınızı. Neden evlenemeyesiniz? Her şey kader kısmet.
Halt yemiş o! Menopoza kadar yolu var ne de sızmışBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Arkadaşımın annesi 43 yaşında hamile kalmış hatta çok utanmış Allah korusun çocuğu düşürmeye bile çalışmış şuan 12 yaşında .Her gittikleri yere arkadaşım götürüyormuş çocuğu annesi utandığı için tabi bu da psikolojiBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Aman gercekten takmayin 31 yasindayim adet düzensizliğim vardi 1 ay oluyodum 2gun oda. 3ay olmuyordum. Ünlü bi prof. Senin cocugun olmaz dedi direk neden dedim yumurtan tembel, rahim duvarı kalin. Kilolusun dedi kilo ver ve mayista gel tüp bebek başlıcam dedi sonuc dedigi ay hamile kaldim. Tekrar gittim bu cocuk yaşamaz dusucek kese de bebek yok haftaya alalim dedi sonuç 6bucuk aylik hamileyim. Çocuğunuz olmaz diye bisi yok. Mutlaka bi yontem vardir. Sadece hani cocuk istiyorum diyip aninda hamile kalinmiyormus bunu anladimBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Terbiyesiz sey.Bazı insanlar gerçekten çok kötü. Ben daha lisede öğrenciyken bir akrabamız eşiyle beraber gelmişti evimize oturmaya. (Kendisi öğretmen) Ders kitabımı görmek istedi. Getirdim. Açtı kitabı, içinden rastgele sorular sordu. Bilemedim. Döndü anneme babama “bu kız okumaz, bunu birine verin gitsin” dedi. Kalktım odama gittim, bir daha da yanlarına gelip oturmadım. Aklıma geldikçe hala sinirlenirim. Ve ben okudum, öğretmen oldum. Hiç kimseye de bu çocuk okumaz demem.
Kötü kalpli, düşüncesiz insan çok. Sıkmayın canınızı. Neden evlenemeyesiniz? Her şey kader kısmet.
Nerden biliyormuş muayene mi etmiş? Bu hadsizliği etti, yanına mı kaldı; ağzına kürekle vuramadınız mı?Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Yüz bulamayınca bel altından vuran bir sığırmış işte. Nerde görsem tanırım.Ah canım o erkek hemşireye şöyle 38 yaşından sonra erkeklerinde spermi bozuluyor.
Gitsin sorsun doktorlara.
Arkadaşımın kocasının ikinci evliliği ilk evliliğinden 2 oğlu var. Arkadaşımla 38 yaşından sonra evlendi. Ve adamın spermleri bozulduğu için tüp bebek deniyorlar.
Her sorun kadında değil...
Ben oğlumu 37 yaşında doğurdum. Şimdi ikinciye gebeyim Allah nasip ederse 38 yaşında da ikinci evladıma kavusucam.
Çok arkadaşım var 40 yaşından sonra evlendi. Hemen gebe kaldılar.
Ben sizin yerinizde olsam arkadaşınıza derdim ki ığ bedava sperm versen, sperm bankasına seni kapıdan çevirirler.
Bana perinatoloji doktoru, yar doç doğumumu yaptıran cerrahisi on numara doktorum olur diyorda hemşire arkadaşınız engin sığ bilgisiyle neresinden biliyormuş olmayacağını.
Benim annem 48 yaşında ameliyat oldu.Yüz bulamayınca bel altından vuran bir sığırmış işte. Nerde görsem tanırım.
Büyük saçmalık ve densizlik etmiş ayrıca hemşire ama sağlık adına belli ki pek bi bilgisi yok. Menepoza kadar bebek sahibi olabilirsiniz çünkü vücut yumurta üretir. Siz eğer bir rahatsizliginiz yoksa yumurtaliklarinizi etkileyen bebek sahibi olabilirsiniz. Densizlerle de aranıza mesafe koyun . Yıllık rutin kontrollerinizi yaptırın ve yumurta sayiniza baktırın adetin en yoğun olduğu ikinci üçüncü günü gidin kandan bakiyolar ve ultrasonla kontrol ediyolar . Bu kontrollerinizi yılda iki defa yaptırın. Şuan çok yakın bi arkadaşım 41 yaşında dünyalar tatlısı bi bebeği dünyaya geldi daha yeni . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasın kucqklarimizi boş bırakmasınBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Rizkida, kismetide , çocuğuda veren Allah. Hamdolsunki bu ayarsizlarin iradesi dahilinde bir olay değil. Takılmayın.Bunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?