Çocuğun velayetini babasına vermeyi düşünüyorum...

Durumunuza gore bakarsiniz cocugunuz babayla iyi anlasiyosa babasida istiyorsa ve gervekten iyi bakacaksa zaten uvey babanin elinde buyumesin verin cocugu.
babasını seviyor. Babası da ısrarla istiyor. Fakat ben evlenene kadar hiç maddi manevi yardımı olmamıştı tek başıma büyüttüm oğlumu. Bir çorap dahi almadı bir okuluna gidip dahi sormadı. O yüzden emin değilim şimdi evlendikten sonra mı kıymetli oldu oğlu diye düşündüm ve bende kalması için mücadele etmek istedim. Ama bu süreçte oğlum hala babasına meyil ediyor ve eşim de geçmişi yaşamak istemiyorum artık deyince oğlum nasıl mutlu olucaksa öyle olsun istiyorum

Cocuk ne istiyor? Sordunuz mu hic?? Sirf evleniyor olduğunuz için veriyorsanız keşke hiç almasaydınız.
Ya da evlendiginiz kisi istemiyirsa da hic evlenmeyin. Cocuktan daha degerli olabilir mi anlamıyorum. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Böyle birine vermeyin çocuğu lütfen. Aramamis sormamış. O çocuğu yanında düşünebiliyor musunuz?

Evet dediğiniz gibi denedim.bu yaz 15 gün kalma süresini iki buçuk ay kullandı.bayram da da iki gün yerine dört gün kaldı.ve aslında pişman oldum orada verdikleri aşırı rahatlığı benimle de görmek istedi oğlum ve bizim evimizde TV dahi yok. Telefon tablet sahibi olamadığı her yere istediği vakit gidemediği için kafa tutuyor bana. Ben İstanbul dan ayrıldım evlenince balıkesir de bir çiftlikte yaşıyoruz. Şehir hayatını her gün yaşatamıyorum

Sormaz olurmuyum kafası karışık ama anladığım kadarıyla babasını istiyor.ben yeterince bakabilir mi anne yanı daha iyi düşüncesi ile vermek istemedim.

Sormaz olurmuyum kafası karışık ama anladığım kadarıyla babasını istiyor.ben yeterince bakabilir mi anne yanı daha iyi düşüncesi ile vermek istemedim.
Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Çocuğunuz bile taniyamaz ki duygusal yaklaşır o. Sonra pisman olmayın. Iyi düşünün. Okula gidip sormaz etmez ilgilenmezse yine ne olur o çocuğun hali. Bakimi temizliği ilgisi. Verebilir mi sizce bu adam.

Burda yargilamk kimsenin haddi degl sonucta hepimizin basina gelebilir bir anne olarak cocugunuzu babasina vermek istyrsaniz verin . Umarim hakinizdan hayirlisi olur

Böyle birine vermeyin çocuğu lütfen. Aramamis sormamış. O çocuğu yanında düşünebiliyor musunuz?
Evet düşünüyorum ve ihtiyacı olan değil de her istediği olan bir asalak birey olacağını düşünüyorum.disipline etmek yerine yüzeysel sevsin kendisini diye eline tablet vermek le bir paket cips le baba olacağını sanıyor.

Sanirim ben veremezdim cocugumu. 9 ay karnimda taşıyacağım. Bu surecte mide bulantilarini cekecegim, her turlu vitamini, ilaci duzenli kullanmaya calisacagim. Yememe, icmeme dikkat edecegim. Ben her turlu zorluga katlanacagim sanirim veremezdim. Versem de aklim hep cocugumda olurdu ne yedi ne icti, iyi mi vs vs. Zorlu bir surec ve karar Allah yardimciniz olsun

Anasına baktırır büyük ihtimal.en iyi anne düşünür ihtiyaçlarını.ama öyle oynamışlar ki oğlumun fikri ile bana kafa tutuyor her fırsatta bunu tehdit olarak kullanıyor. Giderim bak oraya. Mahkemede baba mı istiyorum dicem diyor. Sırf vakitlice dersini yap TV izlemek yok odanı topla falan dediğim için. Bende böylesi bir durumu fırsata çeviren arada kalan tek tip değil de birden fazla düzenin içinde yaşayan çocuk olsun istemiyorum.tek bir düzeni olsun onu bilsin tanısın istiyorum bu benim yanım olması makul tabi ama çocuk gidip geldikçe kural tanımıyor. Eşimde rahatsız olunca ne yapacağımı düşünemez oldum.

Çok teşekkür ederim.

Burda yargilamk kimsenin haddi degl sonucta hepimizin basina gelebilir bir anne olarak cocugunuzu babasina vermek istyrsaniz verin . Umarim hakinizdan hayirlisi olur
Çok teşekkür ederim. Ben yanlız ca karışan duygularıma yardımcı olacak beni dinleyecek kararıma belki yön verecek tarafsız yorumlarınıza ihtiyaç duydum

Isiniz gercekten cok zor. Iste bosanmis eslerde ki cocuklarin durumu ne yazikki böyle oluyor. O bu durumu tehdiy olarak kullanabilir. Sonucta 9 yasinda bir cocuk. Siz cok kizmadan anlatin ona. Bunun bir oyun olmadığını ve odasını beraber toplasanız en azindan su durumdan kurtulana kadar. Hakkinizda hayırlısı olsun gerçekten

Başlığın “Çocuğun” diye başlıyor olmasına takıldım Çocuğumun diye yazıda bile benimsememişsiniz :/

Teşekkür ederim elbette neyi nasıl yapması gerektiğini öğreterek gösteriyorum. Düzenine temizliğine önem veriyorum.bıkmıyorum tabi. Tek istediğim bildiği tek bir düzeninin olması kabullenmesi. Arada kalıp çok kişilikli biri olmasın.yorulmasın bu süreçte istiyorum

Psikolojik bir destek alip bir avukatla da bu durumu ayrıntılı konussaniz. Tabi ekonomik durumunuz el veriyorsa.

Sakinliğinize hayran kaldım. Çok kışkırtıcı yorumlar var çünkü. Sokağa atmıyor çocuğu babasına veriyor velayeti.
Bu yaşadığınız durum bizim de bir akrabamızın başında var. Anne evlenmedi ama çocuk oradaki rahat hayattan dolayı babayı istiyor. Sınırsız kola, tv, tablet. Çünkü çocuğun sağlığı için uğraşmak zor ağzını kapatmak kolay. Anne vermemek için direniyor ama yaşı tutunca seçimi belli. Ortak velayet düşünebilirsiniz belki. Çocuk şu kadar şurada kalır vs uygulması yokmuş. Çocuğun 2 yerde de odası vs oluyormuş. Bir süre denesin kalmayı belki istediğinin gerçekten bu olmadığını anlar.

Psikolojik bir destek alip bir avukatla da bu durumu ayrıntılı konussaniz. Tabi ekonomik durumunuz el veriyorsa.
Sağolsun eşim karşıladı avukat ve masrafları bir yıldır da İstanbul da olan davaya gidip geliyor avukat ekstra masraf tabi. Bunlardan çekinseydi yapmazdı şimdiye kadar.sadece yaşadığımız psikolojik gerginlik eşimi sıkıyor ve geçmiş daha ne kadar yaşantımızda olucak diyor. Bende oğlum mutlu olsun istiyorum.

Sağolsun eşim karşıladı avukat ve masrafları bir yıldır da İstanbul da olan davaya gidip geliyor avukat ekstra masraf tabi. Bunlardan çekinseydi yapmazdı şimdiye kadar.sadece yaşadığımız psikolojik gerginlik eşimi sıkıyor ve geçmiş daha ne kadar yaşantımızda olucak diyor. Bende oğlum mutlu olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…