Çocuğun velayetini babasına vermeyi düşünüyorum...

Genel olarak düşündüm.
“Çocuğun velayetini babaya vermek” diye olsaydı başlık genel olmuş olurdu ama çocuğun velayetini babaya vermeyi düşünüyorum diye başlık açmışsınız ben çok takılırım bu tür mevzulara sanki çocuğunuzu babasına vermek için yer arıyormuş gibi hissettirdiniz

Psikolojik bir destek alip bir avukatla da bu durumu ayrıntılı konussaniz. Tabi ekonomik durumunuz el veriyorsa.
Sağolsun eşim karşıladı avukat ve masrafları bir yıldır d
Dikkat edemedim demek özür dilerim

Allah yardımcınız olsun zaten bilinçli bir annesiniz

Cok sakin ve guzel cevaplar vermissiniz kadinlar ne kadar agir yorum yazsada siz cok uygun cevaplar vermissiniz bence soyle soyliyim cocugunuz bu yasta eglence abur cubur film keyfi cocuklarla oynamak istedigi icin babasinin ona yasattigi hayat guzel geliyor ama baba bubu neden yapiyor arada bir onda kaldigi icin yaninda 1 yildan fazla kalsa en az 3 ay sonra oda kisitlamaya baslayacak ve cocuk bu defa annem diye baslicak ve agrasif bir baba ortaya cikarak yine cocuguyla ilgilenmeyen baba olacak bunlar cok acik siz bence yeni esinizle goruserek biraz daha sabirla cocugunuzun suyuna gitmeye calisabilirsiniz gercekten zor durumdasiniz farkndaym ama rabbin yardimciniz olsun

Neresi bilinçli Allah aşkına ..! geçmişte bu adam yani eski kocası çocuğa bir çorap bile almadı diye yazmış yukardaki mesajlarında..!! ve bu adama çocuğu emanet edecek bu mu bilinç???
Hanimefendi kadin zaten vermek istemiyor farkında mısınız? Tüm mesajları okuyunca ben bunu çıkardım siz ne çıkardınız bilemem. Size ayrıntılı yazacak değilim tabi ki konu başlığını ve metni okuyunca öyle anlaşılıyor ben de siz gibi tepki verdim. Ama anlattikca mücadele ettiği çıkarımı yaptim . Ben de çocuğunu birakmamasi taraftariyim zaten yazdıklarımı gördüyseniz. Hii son mesajı görüp atladıysanız konuya bu benm sorunum değil. Konu sahiniyle muhatap olun lütfen

Kesinlikle katılıyorum ben de bunu demek istemiştim ve o zaman isler ve o çocuğun psikolojisi fahs zor olacak

Fikir olarak ikiye üçe beşe ayrılmayı yadırgamıyorum bu normal ve güzel. Ama konuya tam hakim olmadan bir mesaj üzerinden kadını çocuğunu istemeyen, benimsemeyen, rahat etmek için çocuğu babasına vermek isteyen kadın yaptınız. Pes diyorum. Tek tek sakince açıklamış neden olduğunu. Mesajları okumak yerine bas çirkin yorumu gitsin. Allah herkesin kalbine göre versin. Farklı düşüncelerde de olsa daha üsturuplu yazılabilir.

Kesinlikle katılıyorum ben de bunu demek istemiştim ve o zaman isler ve o çocuğun psikolojisi fahs zor olacak
Eşim de böyle demişti başında. Yani ver biraz kalsın babası da sorumluluğun altından kalkamayacağını anlıycak sana geri göndericek dedi .sizlerinde dediğiniz gibi velayetini vermeden babasında bir süreliğine yaşaması için göndermem daha mı iyi olur.

Cok mantikli bence ama bu arada biraz cocugun ister istemez senin kuralalrn disi olucak ama insallah sen ustesinden gelicek bir kadina benziyorsun yani geri geldiginde oglun kuralalrini tekrar koyabailirsin

Cok mantikli bence ama bu arada biraz cocugun ister istemez senin kuralalrn disi olucak ama insallah sen ustesinden gelicek bir kadina benziyorsun yani geri geldiginde oglun kuralalrini tekrar koyabailirsin
Teşekkür ederim. Aslında doğru. Çünkü mücadele ettikçe ben, karşı tarafta inada biniyor.al biraz da sen bak desem korkmadan aslında bana gelir yine oğlum değil mi

Burada herkes kendi gerektirdigi rolünde hicbir problem yok cocukta dahil. Tek problemi ben esinizde gördüm. Cocuktan daha cok cocuk olmus gibi hali var. Halbuki sizin bir cocugunuz oldugunu ve bununla ilgili sorunlar yasayacagını bilerek evlenmisti. Simdi kendisini cocuk söyle dedi cocuk böyle yaptı diyerek soyutlaması hos karsılanacak bir durum degil. Sizi arada bırakmaktan baska birsey yapmıyor. Ben önce cocugumu degil kocamı yontmaya cabalardım sizin yerinizde olsaydım.

Bencede oyle olucak o adam ne zamana kadar bakabilir siz evlendiginiz icin size inat yapiyo bunu
Gerçekten teşekkür ederim. Eşimle konuşucam ve avukatlar aracılığı ile bunu deniycem. Şimdiye kadar oğlumu teslim ederken ailem aracılığı ile göndermiştim ama ailem de aşırı kafasını karıştırıyorlar. Örneğin annem oğluma 'ona baba deme şerefsiz de.çok kalma hemen gelmek iste' falan gibi şeyler söylüyormuş. Bense giderken sev babanı belki sen onu kucaklamadığın için hissetmediği için seninle fazla ilgilenmiyor diye telkin ediyordum.

Valal senin davramislar cok guzel canm tebrik ediyorum seni ama ne yazik ki ailelerde ister istemez oluyo noyle sen dogumru olani iyi dusun iyi yap ama eminim oglun senden ayrilamaz

Valal senin davramislar cok guzel canm tebrik ediyorum seni ama ne yazik ki ailelerde ister istemez oluyo noyle sen dogumru olani iyi dusun iyi yap ama eminim oglun senden ayrilamaz
İnşallah. Mutlu olsun da yeter. İleride hayatına girecek kadına adam gibi davranacak bir karaktere sahip olması için çabalıyorum.

Annenizle konusun. Kendi ofkesine cocugu katmasin. Mutlaka seref yoksunudur eski esiniz ama birakin bunu cocuk kendi gorsun,anlasin. Siz de sev babani demeyin. Kendisi karar versin,ne hissedecegine. Konunuza genel yorumum ne olursa olsun velayeti vermeyin. Bu akilsiz adama ayda 2 gorus bile fazla aslinda. Cunku baba olmamis. Bir de cocugun kafasini bulandiriyor. Hukuk savasinizi verin. Bir sure yatili da vermeyin. Kendinizi cocugun yerine koyun. Annem beni birakti cumlesine yol acacak hic birsey yapmayin. Ileride tamir bile edemezsiniz. Cok mu istedi cocuk babasini, duzgun bir etkinlik planlayin. Tiyatro,atolye calismasi,spor kursu gibi. Babasi gotursun getirsin,yedirsin baksin. Ama eve getirsin. Eski esiniz egosunu tatmin edemedigi icin cocuk uzerinden size ve yine cocuguna saldiriyor. Gerekirse bir psikolog destegi alin. Cocugunuzla da gidersiniz. Bana sunu soylemisti psikolog; baba var ama uzakta. Onun evi ayri,bizim evimiz ayri. Bu kadar. Seviyor vb sakin soylemeyin,yonlendirirsiniz. Karsiligini gormezse size de guvenmez. Cunku anne oyle soyledi. Benim cocugum kucuk. Simdilik boyle bir yol tuttuk. Ileride uzman destegiyle ergenligi atlatiriz insallah. Cocuklarimiz akilli. Kimin ne oldugunu biliyorlar. Sevginizi,ilginizi fazla fazla gosterin. Geri donusu hepiniz icin iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…