çocuğun yemek yememesi annenin beceriksizliğimi?

ıyıde soyle degılmı ben cocugun arkasından yemek ıcın kosusturma tv bak ay oyuncaga bak ay tavana bak ac agzını dıye anca 1.5 yasıan kadar yedırebılırsınız
sonra
sonra tukuruyor o yemegı ,

ara ogunlerde cıkolata seker vermıyoruz
ancak dedıgım gıbı 48 saat yemek yemedıgı oluyor kahvaltı vs hersey dahıl
sonra artık yesın ne yerse yesın moduna gırıp kek pogca fılan yedırmeye calısıyorum :S
nasıl bu kadar sert yorum yapabılıyorsunuz anlayamadım bu kadarda buyukmu konusulur

buda herzaman cozum olamaz
neden
calısan annelerın bebeklerıne ya ananeler ya babaanneler suanda bıraz daha yaygın bakıcılar en olmadı kresler bakıyor
senın ısten geldıgın saatle onun yeme saatı tutmuyor
benımde annem bakıyor
babam gec gelıyor annemın mıde sorunu var cocuk yalnız yıyor ee bızlede asla sofraya oturmuyor
baba haftanın 3 gecesı yok
gene bı duzensızlık bızdede devam edıyor
yanı cok zor sartlar olması ıstenenler her zaman ortusmuyor :S

suanda kahvaltı ıcın ınsallah yarında sorun cıkmaz
yumurta
omlet peynır zeytın kasar (beyaz peynır pek sevmez) hamur cay domates salatalık bunların kullanıl sekıllerını degıstıre degıstıre sunuyorum
ama genede masada ıkımız oturamıyoruz onun odasında yere sofra acıyorum orada yıyoruz beraber
kısacası cok zor abzen tum bılınen seyler kurallar bılımsel calısmalar bosa cıkıyor fayda etmıyor
mesela bende cocukların uyku duzenınde cok basarılıyım
ve cok sey soyleyebılırım
ama cocuk benım cocugum gıbı olmayacak ıste :S

yok yemek yedirmem demiyorum, ama yemek istemediği yemek olursa yedirmem diyorum mesela kereviz, karnıbahar efendime söyleyeyim zeytin falan özellikle yemem dediği şeyleri zorlamam.

çocuğun hiç yemiyorsa nasıl aç aç duruyor ki :26:

bence kişiden kişiye değişiyor bu durum.kimi anne vardır umursamaz ,çocuk ne yiyorsa verir yemediğine ısrar etmez oluruna bırakır. kimi anne de vardır türlü oyunlarla ,süsleyerek , ödüllendirerek bi şekilde vermeye çalışır ve tüm bunlara rağmen çocuk yemiyorsa neden annenin beceriksizliği olsun ki. benim oğlum ıspanak kelimesini duyduğu gibi çığlık atar nefret eder ıspanaktan ama ıspanaksız olur mu hiç ,kekini yaparım,köfteye karıştırırım,böreğe katarım bi şekilde veririrm ... bazende ıspanak olduğunu farkeder yemez şimdi ben beceriksizmi olacam bu durumda

valla çocuğu açta olsada kola cipsle akşam etsede umursamayan o kadar çok anne var ki çocuğum sebze et yoğurt meyve yesin diye akşama kadar kırk takla atan annede var benim uydurduğum çocuk yemeklerinin hesabı yoktur bi çok anne gibi abur cubur hayatımızda yok daha hiç de olmaz inşallah çocukta tatlı bişeyler yemek isteyebilir ben kuru incir kayısı veriyorum illa şeker mi yemeli çocuk annenin bilinçli olması o kadar önemli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…