bende bır anneyım ve buyuk k onusmakta ıstemıyorum ama etafımdakı cocugu yemeyen annelerın bence annelerının becerıksızlıgındenyemıyorlar. benım kızım şükürler olsun herseyı secmeden yer bazen oda ıstahsız olur . ve bazen taktıgı yıyecege takamak ıster ben hayır derım.
tepsıyı masaya koyarım yogurt pilav yemek (sebze etlı farketmez) bunlar yenecek derım. baskada hıc bırsey vermem ne sut ne çikolata . oda dolanır dolanır sonra bır ıkı derken yer . şimdi 3.5 yasında alıstık artık . süt ve nesguıklı sut çıklata meyve suyu sadece yemekten sonra yenebılır kurallarım vardır. yoksa ıstahı kapanır yıyemez . sımdı canı cıkolata ısterse yemek vaktı anne yemegımle bı ondan bı ondan yıyebılırmıyım derbende tamam derım .
evet öylemi diye düşünüyorum bazen...çocuk iştahsızsa yemek yemiyosa bu annenin beceriksizliğimi? sevgili kaynanam bana böyle hissettiriyo kendimi o öyle şeyler söylüyo öle davranıyoki çocugum yemek yemiyo sorumlusu benm ben becerememiş gibi hissediyorum...gerçektende öylemi acaba çocuğuma yemek yedirmeyi benmi beceremedim
Eki Görüntüle 576397 Eki Görüntüle 576398 Eki Görüntüle 576399 Eki Görüntüle 576400 Eki Görüntüle 576401
Annenın becerıksızlıgı degıltabıkı.. Kendınızı bunun ıcın uzmeyın dusunuyorumda resımdekı gıbı suslersenız belkı cocugun daha cok ılgısını cekebılır..
daha başıma gelmedi bilmiyorum ama sanırım oğlum bir yemeği yemek istemezse zorla yedirmem. başka alternatif bakarım. sonuçta tadını beğenmeyebilir. ben de hala bir çok yemeği yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?