Çocuğunu bende unutan arkadaş

Helal olsun size o ufacık bebeği hastane köşelerinde sefil ermemişsiniz. Iyilik yap denize at derler boşverin nankör insanları , rabbim mükafatını versin inşallah.

Konuyu tekrar düzenleyebilirseniz nolur güncelleme adı altında olanları yazın sayfalarda geldiklerinde olanları ararken kör oldum çok merak ediyorum Benim oğlum 20 aylık sadece 1 kere 3 saat kaynanama bırakıp sinemaya gittim 18 aylıktı geldiğimde anne diye sevinişini görmem bile tüm filmlere değerdi üstelik aynı binada oturuyoruz size helal olsun ama ne olursa olsun başkasının çocuğuna 1 hafta değil 1 gün bile bakmam kendi oğlumu bile gözümden sakınırken onu bile bırakmazken asla cesaret ermem

Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Yok artık bu nasıl bir terbiyesizlik ve nankörlük. Allah rızası için baktınız o ayrı ancak içinizdekileri de söyleyin bence zira hiçbir şeye değmeyen terbiyesiz insanlar

Sizin için de üzüldüm. Kitle aldılar, perşembe günü eve çıktılar. O sebeple en kötü c.tesi alırlar bebeği diye düşünmüştüm. Sanırım yeterince ciddi değildi toparladı kendini tatile çıkabildiler. Bugün de almak akıllarına geldi çocuklarını.

Sinirden aklıma gelmedi güncelleme eklemek. Emanet çocuk bakmak zor bir şey gerçekten de. Kendi çocuğun düşse kalksa kimseye hesap vermen gerekmiyor. Bu öyle bir şey değil. Ben içeri gidemiyordum mesela. Hep gözlem altında duruyordu. Yerde soba kurulu elektrikli elini filan çarpar diye tetikte olmam gerekliydi. Belki kendi çocuğum olsa beşiği olur, oyun alanı yaparım. Bu kadar stresli olmazdım.

Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Nankör sorumsuz tip olmasalar zaten cocugu birakmazlar siz teklif etsenizde. Ayrica ben kedimi bile arkadaslarima degilanca kardeslerimd birakabiliyorum ki kalabilirde evde tek yapmiyorum. Bunlar ssygisiz. Bir sey olsaydi ama ortaligi ayaga kaldirirlar sorumsuzluklarini bu tarz cirkefliklerde bastirmaya calisir boyleleri. Aman diyeyim sakin oyle gorevler edinmeyin kendinize. Herkes cocuguna baksin.

yuh ya şok oldum okuyunca bende normal dogum olacak 4 yasinda kizim var Allah ayırmasın hani ayni evde bizsiz hic yatmadı ben 1 gün onu görmeden nasil dayanicam hastanede aklım onda kalacak diyorum oyle dusunuyorum bi de babasıyla ve halası ile kalacağı halde yani

Bu arada çevreniz ne kadar tuhaf... Çocuklar sizin çevre için bitki gibi birşey sanırım. Kız kardeşinizin bebeğini de sizin evlatlık almanızı ve büyütmenizi istiyorlardı. Bunlar da bırakıp tatile gitmişler filan. Ne kadar enteresan insanlar. Bence biraz çekimser kalın bu tip durumlarda. Ben korkarım açıkçası başka birinin çocuğunu alıp 1 hafta 2 hafta bakmaya. Bi zahmet herkes doğurmayı biliyorsa bakmayı da bilsin. Bir de henüz çocuğunuz yok sizin, yeni evlisiniz bildiğim kadarıyla. Neye güvenip bırakıyorlar şaşırdım açıkçası.

İyi niyetli yaklasmissiniz ama haketmiyorlar. Bir daha asla kimsenin ailesine karışmayın. Herkes yaptığı çocuğun sorumluluğunu alsın her koşulda.

Cocugumu bir gün görmesem dayanamam millette nasıl annelik var arkadaş üstelik çocuğu kendi annesi ya da kayınvalidesi de değil akvaryumdaki balığını bırakmış sanki çok ilginç ne rahat tipler var

Yillar once benim teyzem kuzenimi bize birakmisti 3 gunlugune (cenazeleri vardi koye gitmislerdi) annemde kuzenime cok guzel bakti sonrasinda kuzen annesine beni hergun dovduler demis teyzemde buna inanmis arayip anneme hesap sormustu yani dusunun kardes kardese bu muhameleyi yapabiliyor ben hic sasirmadim.

Annem suandada yegenime bakiyor babasi aksamlari almaya gelip anneme yemek yedimi neden yedirmediniz gibilerinden konusuyor ki yegenim 8 yasinda ve cocuk kendi annemin yemegini yemek istiyorm diye agliyor hani napsin kadincagiz zorlamiyor o yuzden. Bir tesekkur edeceklerine boyle hesap soruyolar iste

Lütfen daha hiç kimsenin çocuğunu almaya niyetlenmeyin bırakın kendileri baksın iyilik etmek istemişsiniz ama sülalesinde insan vardır siz hiç üzerinize alınmayın halen ne kadar masum düşünüyorsunuz bırakın kinlerinde boğulsunlar sizin yerinizde olsam çocuğa orda dövdü mü seni bıktı mı felan diye söylese babası ana babasından daha çok analık yaptım derdim ki hadlerini bilsinler çok sevdiğim bir laf var cuk oturan ama küfürlü olduğu için yazamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…