- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Gerçekten insanın kardeşinin yapmadığı şeyi yapmışsınız, helal olsun.
Küçücük bir yavruya yuva verdiniz.
Anası babası terbiyesizler o muhakkak da, sabiye kol kanat gerip, meleği oldunuz.
Hakkınız ödenmez biliyorsunuz değil mi?
Düşünmeme sebep oldu, başıma iş gelse ailelerimiz hariç kim bakabilir, kime bırakabilirim diye, aklıma kimse gelmedi.
Var ama işi gücü vs derken yük olmak istemem.
Ama sizin gibi insanların varlığını görünce içim rahatladı, Allah rızası ve vicdanen bir yavruya bakmak apayrı bir meziyet.
1 ay kalsaydı da bakardınız, eminim.
Güzel insansınız, onların pisliklerine sinirlenip doldurmayın içinizi.
Ben çalışıyorum diye hafta sonu onsuz plan bile yapmıyorum. Daha küçücük yeterince yanında olamıyorum zaten.yok yahu gelmiyor çocuk, günübirlik geliyor artık normalde gelir 1 hafta kalırdı. 21 yaşında delikanlı bir de, cahil dersin hata yapsa yaşı genç dersin ama o bile kedisini düşünüyor. Baba olmuşlar anne olmuşlar çocuğu arkadaşa bırakıp tatile gidiyorlar. Ooof off.. Şu an düşünüyorum 1 gece bile ayrılamam kızımdan tatil için. Onsuz tatilden ne keyif alınır ki, ağlıyor mu özledi mi, kendisini yalnız hissediyor mu diye düşünmekten.
Söyledim ama laf ediyorum, kıskanıyorum gibi bir hava yarattılar karı koca.
Ben çalışıyorum diye hafta sonu onsuz plan bile yapmıyorum. Daha küçücük yeterince yanında olamıyorum zaten.
Ay deprem deme bana yaaBen de öyle mecburiyet dışında istemiyorum ayrı kalmak. Eşim geçenlerde bir konser bileti almış bana sürpriz yapacakmış güya. Bütün gün işteyim zaten gelmemi bekliyor, gelip bir daha çıkamam bırakamam diye iptal ettirdim. Bir de kalkıp tatile çıkmak bilemiyorum yanidünyanın binbir türlü hali var, deprem olsa birşey olsa düşünemedim allah korusun...
Yok artik demeyecegim olur artik canim..anneme birakiyorum da ariyorum nasil diye..
Tuhaf geldi bana..siz de tuhafsiniz..baskasinin cocuguna bakiyorsunuz.agir hastalik demissiniz ama kalkmis tatile gitmis..
Gelince egilip bukulmussunuz..
Aklima gelen ucret mi aldiniz diyicem ama belirtmemissiniz.
Siz de ilk defa mi kaliyor..cocuk alisik mi size benim de ayni yas cocugum var yabanci ile kalmaz herhalde
Dur bir deneyeyim tatile gidip geleyim tovbe tovbeeee
Sizin bu insanlara bir gebeliğiniz mi var
Bu kadar insan burda delirdiğimize göre normal olmayan bişey var
Mükemmel bir insansin sen bosver kul bilmezse Allah görüyor canim Allah razi olsun sendenGebeliğim filan yok karı koca otobüsle sabah akşam hastanedelerdi. Bir ara gittik baktık kadın kek tıkıştırıyor ağzına çocuk yemiyor. Gözleri kayıyor uykusuz kalmış belli. Hava buz gibi zaten. Dedik alalım ilgilenelim doğru düzgün. Kıyamadık diye oldu. Bir beklentiyle de bakmadım kesinlikle.
Ben nedense hastalık masalınada inanmadım
Sanki planlanmış gibi
Öyle denk geldi nedir yaa
Elimin tersini onun ağzının üstüne öyle bi denk getiririmki
Gevşek
Siz bu insanlarla mesafeyi açın
Bu ciddi rahatsizlik neydi acaba sonra tatile çıkabiliyorArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Keşke bu iyiniyetinizi suistimal etmeyip teşekür edip kızını almaya gelirkende hediye uzatsaydı size, ne iyi olurduYok o kısmı yaşan değil. Kendimiz de gördük çünkü. Zaten çocuğu almaya da öyle karar verdik sefil oluyordu yanlarında.
Ne ikramı ya? Ayy sınır oldumArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Bu arada konusu açılmışken yazayım, siz veya başkası için, başkalarının çocuğunun sorumluluğunu almayın. En basit örnek çocuğun burnu aksa siz üşüttünüz olur. Çocuğa misler gibi baktığınız halde utanmadan sağına soluna bakmış bebenin. Çocuk düşüp minicik bi çizik olsa artık sizi kötüleye kötüleye bitiremezlerdi. Ki Allah korusun daha önemli bir şey de olabilirdi. Yaptığınız çok büyük bir iyilik, lakin insanlar nankör.
Kardeşimin kedisi var, 3 5 gün birine emanet et bize gel kalmaya diyorum olmaz abla bırakamam diyor. Allah bildiği gibi yapsın o anne babayı ne diyeyim. İnşallah ikram yapmamışsındır zıkkım yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?