- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi edaligeceler
Anne değilim 3 yaşında oglum var nedemek anlamadımBen de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Ben daha cok sunu merak ettim
Saat kacta yemek yemeli,yatmali
Vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne değilim 3 yaşında oglum var nedemek anlamadımBen de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Vs
Saat 6dami kalkiyorsunuz?
Kardesimin ogluna bakiyorum canimAnne değilim 3 yaşında oglum var nedemek anlamadım
merhaba altın kalpli güzel hala :)Yani mesela pogaca falan seviyor turkiyeden geldi gecen hafta bana.
Onu istiyor seviyor
Bi kere yapmaya urastim ama olmadi![]()
Benım kıler de cutecımBenimki 12 saat uyuyor aksam 9'dan sabah 9 kadar .
öğlen uykusu yok
2 ay sonra 5 yasında olacak
Istiyor ama ben yapamiyorum
Bi tencere makarna yapiyorum oglen ketcapli aksam peynirli yiyor sonra tabak mamasi ve süt.![]()
valla canim ne bileyim ben az pismis yumurta yerken bile tereddut ediyorum, doktorlarin her biri baska telden çaliyolar zatenpişiyor o yumurta sıcak sütün içinde bi kerem
şaka bir yana: bu soruyu çok soran oluyor. açıklıyayım: etrafımda özellikle çocuklu veya hasta olanlara da doktor tavsiyesidir bağışıklığı güçlendirmek için en yakınımda anneme, yeğenime. bıldırcın yumurtası normal yumurtadan daha kuvvetli olduğu için. ben faydasını gördüm diyeyim iştah, kilo ve kolay hasta olmama bakımından. haftada 3-4 kez içiriyorum. ama arkadaşım da yağda yumurta gibi yapıyormuş, pişirerek de olur tabi.
ayrıca tarifini verdiğiniz patatesli köfte çocukların hep favorisidir, hem de faydalı.
tarhana, yoğurt çorbalarını yapması kolaydır. sabahtan 20 dakikada yapsanız geldiğinde yedirebilirsiniz.
Cocugun istahinda sorun yoksa arkadaslarin dedigi gibi ne yiyiyosaniz ona da yedirin.
Ha benim kizim gibi kus yavrusu kadar yiyiyorsa bari onlar bol faydali seyler olsun. Mesela kasar peynir, icinde yuksek oranda calsiyum var.
Ya da corba icmeyi sevmiyorsa o da tarhana olsun.
Her seyin en faydalisini arastirip yedirmeye calismaktan tirlattim zaten.
Allah kolaylik versin.
Bizim evde derin bir yaradir bu yemek mevzulari.
Dun alisverise ciktik. Elini uzatip istediği tek sey 'pil' oldu...
Cips kola falan bizde kullanmiyoruz canim. Ketcup da kaldiriyorumyukrdaki arkadasda yazmis edacim
mayonez ketçap gazli içecekler cips hazir çorba, et suyu vs CISS YASAK
SINIRLI bile kullanma, onlarida yemeyiversin
benim evime hiç girmez ketçap, mayonez , çocuklarima versen su an yemezler alisik deiller
cips i,gazli içecegi severler ama onuda ben almiyorum![]()
oy kuzum benimmm okula bisey yeyip içmeden mi giidyordu halasiiiCips kola falan bizde kullanmiyoruz canim. Ketcup da kaldiriyorum
Bu sabah okula goturmeden nesquik icirdim,oglen yemegine simdiden girismem gerek![]()
Çorba yapabilirsin canım,süzme mercimek çorbası çocuklar çok sever,yayla çorbası yapabilirsin bunuda çok severler Şehriyeli güzel olur,pirinç,bulgur pilavı yapabilirsin,patatesi kızartma olarak değilde haşlama yap salatasını yap çok güzel olur,ketçap,mayonez verme çocuğa sağlıklı değil.Cips kola falan bizde kullanmiyoruz canim. Ketcup da kaldiriyorum
Bu sabah okula goturmeden nesquik icirdim,oglen yemegine simdiden girismem gerek![]()
2 yaşından sonra çoğu şeyi kendi belirliyor çocuklar, uyku, yemek vs.Ben de anne degilim,ama 3 yasinda bir oglum var:)
Vs
Makarna seviyorsa icine kiyma, tavuk yada sebze ekleyin muhakkak. Sade makarnanın çok bir faydası yok. Benim kızımda sever her öğün koysam yer ama böyle ceşitlendiriyorum vereceğim zaman.Kardesimin cogunu bakiyorum canim.
Mesela normal bir ogun demissiniz
Ne gibi,ben makarnayi sevdigi icin hep makarna yapiyorum
Aksam tabak mamasi yiyor
Yatmadan bir bardak sut iciyor
Ama yeterli,dengeli ve saglikli besledigimi dusunmuyorum![]()