cocugunuzu kaynanaya gönderirmiydiniz

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
buaksam kizim.babasiyla babaannelere gitti3 yasinda...pek alisik degilim onsuz durmaya ve acikcasi şöyle bir korkum da var kizim onlara düskun ben sevmiyorum zamaninda kotu gunler gecirdik ama kizim bazen babaannelere gitmek istiyorum sen evde dur tarzi şeyler diyor nedense canim sıķıliyor bu duruma..suanda da evde yalnizim.duvarlar üstüme geliyor sank onsuz 2 3 saatline sıkınti yok da ya hep onlari isterse evimizde durmak istemesse tarzi dusuncelere kapildim siz gonderiyormusunuz cocugunuzu babaannelere yada halasina falan
.ben daha once onu kendi ailrme akrabalarima kimseye bensiz gondermedim kaynana tarafina da tabiki..alisik olmadigimdan mi boyle hissediyorum.acaba.lutfen biseyler deyin

Nolursa olsun siz onun annesiniz endişe etmeyin hiç. Sizden kopmaz daha çok küçük anne kuzusu olur mu hiç öyle şey her anlamda size muhtaç yani onu sizden iyi kim tanıyabilir sevebilir koruyabilir :)

çocukla araları iyiyse onu sevip sayıyorlarsa gitsin tabii, ne kadar çok akrabası olursa o kadar iyi bu devirde, çünkü ilişkiler gitgide bozuluyor, eğer orda çocuk mutluysa sakın engel olma gitsin...

çocukla araları iyiyse onu sevip sayıyorlarsa gitsin tabii, ne kadar çok akrabası olursa o kadar iyi bu devirde, çünkü ilişkiler gitgide bozuluyor, eğer orda çocuk mutluysa sakın engel olma gitsin...
evet hemde baya mutlu

Nolursa olsun siz onun annesiniz endişe etmeyin hiç. Sizden kopmaz daha çok küçük anne kuzusu olur mu hiç öyle şey her anlamda size muhtaç yani onu sizden iyi kim tanıyabilir sevebilir koruyabilir :)
ya bilmiyorum kizim.bana duskun ama bazen sen gelme biz babayla gideriz diyor orda da beni pek aramiyor uzuluyorum

ya bilmiyorum kizim.bana duskun ama bazen sen gelme biz babayla gideriz diyor orda da beni pek aramiyor uzuluyorum

çocukların etrafında ne kadar güvenilir onları seven akraba olursa o kadar iyi bence, sen onun annesisin ama çocuk büyüyor farklı insanlar arıyor etrafında bu seni sevmeyeceği anlamına gelmez, gereksiz kuruntu yapıyorsun bence, sanırım kızından ayrı kalmaya çok alışkın değilsin onunda etkisi oluyor sanırım
ama çocuklar büyüyor yapacak bişey yok, gün gelecek yuvadan da uçacak yani, her zaman bebeklikte ki koynumuzda kalmayacaklar

Bunda bisey yok. Babannesine babası ile birlikte gitmiş ne var ki gayet normal. Bize de yegenlerim gelirler gece bizde kalırlar. benim yengemle ne kadar aram kötü olsa bile o çocuklara asla yansimaz. Annem de aynı şekilde yansıtmaz.herseyin yeri ayrı. Sizinle kayinvalidenizin arası kötü olabilir ama o çocuğun babannesi. Bunu şöyle dusunun. Esinizle araniz bozuk olsa çocuğunuzun babasını sevmemesini mi istersiniz? Sırf sizle arası kötü diye. Ayrıca babası yanındaymış endişeye gerek yok.

Sizin yerinizde olsam ben de giderim.. saksı gibi köşe yastığı gibi put gibi dururum yine orada olurum.. kızım beni istemez onları daha çok sever vs diye değil.. annem gelmiyor gelemiyor karisikligini yaşamasın diye.. daha kirginligi anlayacak yaşta değil çünkü..
Ama kendinizi uzmeyin o sizin nabzinizi ölçmek için duygularinizi anlamak için sen otur biz gidelim diyor çünkü ona garip geliyor tam anlamadığı için durumu.. siz annesiniz.. isterse her gün gitsin oraya..

Benim oglumda 3.5 yasinda kayinvalidem yok ama gorumcelerim var. Ben gonderiyorum hatta bir keresinde yatiya gonderdim. oglum bana cok bagli ama gezmeyi de cok sever. En guzeli ellemeyin.

neden canim bana kotu seyler yasatildigi icin ben kiziminda gitmesini sevmesini istemiyorum galina
Benim kızım bensiz pek bir yere gitmez de o yüzden.
Ama sana yasatmislar kızına bi şey yaşattıkları yok ki.
İnsana dokunur gerci anlayabiliyorum seni.
Yine de boşver akrabalık güzeldir. Gitsin,zaman geçirsin sevsin.

Sanırım gönderirim sorun olmaz.

Biz Türk anneleri fazla fazla sevgi doluyuz o yüzden de biraz bağımlı çocuklar yetiştiriyoruz.

Bırakın gitsin sorun sizinle onlar arasında çocukla ilgili bir durum değil.

Gönderirim, aramızda problem yok ama olsa da oğluma olan sevgisini ilgisini bildiğim için sıkıntı olmaz, ama karşı tarafın çocuğu doldurduğunu falan hissedersem ayri

Gonderirdim,gonderiyorum,gonderecegim.
Hem de öyle bir kaç saatliğine değil bildiğin yatıya.
İşte siz böyle yapınca ,anneye bagimli, asosyal,okula gitmekte zorlanan çocuklar çoğalıyor.

Bu kadar takmayın kafaya onlar da babaannesi dedesi tabi ki göndereceksiniz. Bakmiyorlarsa sıkıntı vardır. Bizi annem her yaz 3 ay başka bi şehire babanemlere yazlığa yollardı. Bazen İstanbula yollardi yine babanemlere. Kendi annesine babasına yollamazdi çünkü güvenmediğinden sanırım.

Yaz tatilinde büyük oğlan babaannede kaldı 1 ay küçük De 1 hafta
Bence sıkıntı yok ara ara yollayın onlar sevsin kızınız dede babanne sevgisi alsın sizde kendinize zaman ayırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…