Nolursa olsun siz onun annesiniz endişe etmeyin hiç. Sizden kopmaz daha çok küçük anne kuzusu olur mu hiç öyle şey her anlamda size muhtaç yani onu sizden iyi kim tanıyabilir sevebilir koruyabilir :)buaksam kizim.babasiyla babaannelere gitti3 yasinda...pek alisik degilim onsuz durmayave acikcasi şöyle bir korkum da var kizim onlara düskun ben sevmiyorum zamaninda kotu gunler gecirdik ama kizim bazen babaannelere gitmek istiyorum sen evde dur tarzi şeyler diyor nedense canim sıķıliyor bu duruma..suanda da evde yalnizim.duvarlar üstüme geliyor sank onsuz 2 3 saatline sıkınti yok da ya hep onlari isterse evimizde durmak istemesse tarzi dusuncelere kapildim siz gonderiyormusunuz cocugunuzu babaannelere yada halasina falan
.ben daha once onu kendi ailrme akrabalarima kimseye bensiz gondermedim kaynana tarafina da tabiki..alisik olmadigimdan mi boyle hissediyorum.acaba.lutfen biseyler deyin
buaksam kizim.babasiyla babaannelere gitti3 yasinda...pek alisik degilim onsuz durmayave acikcasi şöyle bir korkum da var kizim onlara düskun ben sevmiyorum zamaninda kotu gunler gecirdik ama kizim bazen babaannelere gitmek istiyorum sen evde dur tarzi şeyler diyor nedense canim sıķıliyor bu duruma..suanda da evde yalnizim.duvarlar üstüme geliyor sank onsuz 2 3 saatline sıkınti yok da ya hep onlari isterse evimizde durmak istemesse tarzi dusuncelere kapildim siz gonderiyormusunuz cocugunuzu babaannelere yada halasina falan
.ben daha once onu kendi ailrme akrabalarima kimseye bensiz gondermedim kaynana tarafina da tabiki..alisik olmadigimdan mi boyle hissediyorum.acaba.lutfen biseyler deyin
evet hemde baya mutluçocukla araları iyiyse onu sevip sayıyorlarsa gitsin tabii, ne kadar çok akrabası olursa o kadar iyi bu devirde, çünkü ilişkiler gitgide bozuluyor, eğer orda çocuk mutluysa sakın engel olma gitsin...
neden canim bana kotu seyler yasatildigi icin ben kiziminda gitmesini sevmesini istemiyorum galinaKeşke benim kızım da gitmek isteseydi.
ya bilmiyorum kizim.bana duskun ama bazen sen gelme biz babayla gideriz diyor orda da beni pek aramiyor uzuluyorumNolursa olsun siz onun annesiniz endişe etmeyin hiç. Sizden kopmaz daha çok küçük anne kuzusu olur mu hiç öyle şey her anlamda size muhtaç yani onu sizden iyi kim tanıyabilir sevebilir koruyabilir :)
evet hemde baya mutlu
ya bilmiyorum kizim.bana duskun ama bazen sen gelme biz babayla gideriz diyor orda da beni pek aramiyor uzuluyorum
Benim kızım bensiz pek bir yere gitmez de o yüzden.neden canim bana kotu seyler yasatildigi icin ben kiziminda gitmesini sevmesini istemiyorum galina
Bizim gelinin de duvarlar üstüne gelse de yollamasa anneme zırt pıtr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?