cocugunuzu kaynanaya gönderirmiydiniz

Benim kizim hergun gidiyo babasiyla 2 yasinda daha. Cok seviyolar cok iyi baktigindan da eminim icim rahat gonderiyorm kendi ailemede kvlerede

Bizim bir tanidikta boyle babannesinden kiskanirdi cocugunu. Hatta onlara gidersen orada kalirsan annen olmam tarzi abuk seylerde soylerdi. Sonuc? Bozuk psikolojili bir cocuk. Rahat birak bence nasil isterse oyle yapsin.

Seni iyi anlıyorum canım bende azcik ayrı dursak kendimi kötü hissederim ben gönderirim ama bikac saatliğine orda yatmasını istemem açıkçası daha küçük şaşırıyor sonra benim oğlum 4.5 yaşında çok aglardi gidenin arkasından git cem kalcam orda diye sürekli evimiz burası burda kalınır anne baba kalırsa öyle dedim şimdi babannesi geldiğinde der bazen goturuyum kal bizde diye oğlum da hayır bizim evden başka yerde kalmam der:)

Akrabalarıyla olan ilişkisini sakın ha kesmeyin.
Küçükken halamla babamın arası bozuktu.ne alakaysa halam kuzenimi bize göndermezdi.ama annem böyle birşey yapmadı hiç.Kendi de geldi gitti.İstediğim zaman benide götürürdü.Çünkü kuzenlerimi çok seviyorum.
Sonuç; babamla halamın arası gayet iyi, ben hala daha kuzenlerimi çok seviyorum.

Çocuğunuza karşı gayet ilgili ve sevgililer demek ki çocuğunuz gitmek istiyor , engellemeyin.

Gönderirim. Siz iyi anlaşamıyorsunuz diye babaannesiyle torununun arasını bozamazsınız. Bencilce bir tavır.

Babaanne bu, anneannesine gitse böyle hisseder miydiniz merak ediyorum.
Tabiki gidecek hatta siz neden gitmiyorsunuz onlarla birlikte madem evde tek sıkılıyorsunuz? Galiba hoşlanmıyorsunuz kayınvalidenizden. Fakat bu çocuğunuzun bir babaannesi, halası olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bakış açınızı değiştirin.

Bence engeleme gitmesini.. Yarin bir gun buyugunce herseyi anlar.. Annem gil koye tatile gitiklerinde, annemi kendi annesine yolamak istemezdi babanem.. Tabiki ozamanlar anlamazdim, bizim icin laylaylomdu.. Babami filan aglatmisti babanem gitcem gitmicen kavkasi yasanmisti... Buyudukten sonra hersey göz onune geliyor ve kimin hakli ve kimin haksiz oldunu anliyorum. Babane degince burun kivriliyor, ama iste babane ginede gidiyorum .. Annem ne kadar kotu olaylar gecirsede hic yansitmadi bize. Bence bosa stres yapiyorsun, kizin sendende sogumaz.. Kizinada bana sunu sunu yaptilar dersende anlamaz.. Birak kendisi ilerki yasta yapboz gibi cözer herseyi..

ya bilmiyorum kizim.bana duskun ama bazen sen gelme biz babayla gideriz diyor orda da beni pek aramiyor uzuluyorum
İki taraf arasındaki gerginliği farkedip yeterince coşup oynayamıyordur siz varken. siz olmayınca belki onlar aşırı candan güzel anlar yaşıyolardır o yüzden olabilir. bırakın iyi olsun komşumuza kapımızı açamıyoruz artık korkudan bu devirde , onu seven akrabası varsa yalnızlık çekmez ilerde.

Bende 4 yil hic gondermedim ilk kez 2 hafta once oturmaya gittigimiz gece cok agladi kalayim diye ikna edemedik ve kaldi gece ertesi gun aksam getirdiler cok zor geçti ama hangi bir gun engel olacaksin ki dedi eşim
Çocuğun bize bu kadar bağımlı olmasi güvensiz biri olmasına sebeb olabilir dedi
Bir daha göndermedim kv de den talep gelmedi 4 yildir başımın etini yiyordu göremiyorum torunumu diye
Ama saat 2 e kadar uyumayınca bizim afacan
Kv de boyunun ölçüsünü almış galiba sesi çıkmıyor :)

Hakli olabilirsiniz evde kv yokken oynaysn cocuk kv ve bir aradayken miz mizlanip duruyor

Bizim bir tanidikta boyle babannesinden kiskanirdi cocugunu. Hatta onlara gidersen orada kalirsan annen olmam tarzi abuk seylerde soylerdi. Sonuc? Bozuk psikolojili bir cocuk. Rahat birak bence nasil isterse oyle yapsin.
Bunu yapanların cocuklari pısırık oluyor var boyle tanıdığım cocuk okul yaşını gecti ama hala wc ihtiyacını tek başına karsilayamadigi icin (tek gidemiyor) okula gidemedi malesef
Birde cocuga bir yaşa kadar engel olabiliyorsun
Cocuk babaannemi neden sevmiyorsun kötümü o gibi sorular soruyor bir sure sonra ki bu sağlıksız bence anneanne de babaanne de cok onemli

Ben yalnız gndermedim hiç kimseye bazen ayda yılda bir babasıyla bi kaç saatliğine ama sürekli kabul etmem gidecekse benimle gider gelir hele bensiz yatıya asla gidemez kimseye
peki illede babaannemde kalcam bu gece derse aglarsa onlarin yaninda onlarda israrla kalsin nolcakki dese falan ne tepki veririsin

kizim geldi orda bikere sormus beni sadece guzel vakit gecirmis kuzeniyle onlarin yaninda beni unutuyor anlamadim eve gelincede pek de ozledigibi hissedemedim biraz simarmis

tabii ki gönderin de cocuk neden size biz babamla gideriz diyor??size neden anne sen de gel demiyor onu anlamadım
yani ben diyorum ben gelmicem siz babayla gidin olurmu diyorum bikac kere gitmek istemedigimi de soyledim galiba ondan

cok tuhafmis kaynanan ne kaba
...bilmiyorum canim onlardayken kizim ben huzursuzum

ya ben cok zıt düsünuyorum galiba canim...ben onlari asla sevmiyorum oturmaya giderken bilr psikolojim bozuluyo kizimla da içli dısli olsunlar istemiyorum cunku kzizimla nekadar samimiyet benim onlari okadar gormem demek

cok tuhafmis kaynanan ne kaba
...bilmiyorum canim onlardayken kizim ben huzursuzum
Beni aşırı kıskanıyor kisaca onu takmadığım için. biliyorum aklın onda kalıyor ama babası yanindaysa hic bir sorun yok bence.

aslinda bende boyle dusunuyorum cocuklari sakindikca daha kiymete biniyiorlar oluruna birakinca daha iyi sanki

benim kayinvalidemle aram acik bitakim sebeplerden dolayi..6 7 aydir gitmiyorum gorusmuyorum.. 1 kizim var ona asla engel olmuyorum..her hafta esim alir kizimi goturur babannesine.. sonucta kizim onun torunu, ona zarar verecek degil ya..hem torununu gorme hakkini elinden alamam, vicdanim el vermez. esim her hafta pazarlari kizimi goturur birkac saat kalir gelirler. ben kizima bisey sormam, orda naptin, ne yedin vs.
cocugun babaanne amca hala sevgisini almayada ihtiyaci var. akrabalari onlar.. icin rahat olsun kuruntu yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…