- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
İki taraf arasındaki gerginliği farkedip yeterince coşup oynayamıyordur siz varken. siz olmayınca belki onlar aşırı candan güzel anlar yaşıyolardır o yüzden olabilir. bırakın iyi olsun komşumuza kapımızı açamıyoruz artık korkudan bu devirde , onu seven akrabası varsa yalnızlık çekmez ilerde.ya bilmiyorum kizim.bana duskun ama bazen sen gelme biz babayla gideriz diyor orda da beni pek aramiyor uzuluyorum
Bende 4 yil hic gondermedim ilk kez 2 hafta once oturmaya gittigimiz gece cok agladi kalayim diye ikna edemedik ve kaldi gece ertesi gun aksam getirdiler cok zor geçti ama hangi bir gun engel olacaksin ki dedi eşimbuaksam kizim.babasiyla babaannelere gitti3 yasinda...pek alisik degilim onsuz durmayave acikcasi şöyle bir korkum da var kizim onlara düskun ben sevmiyorum zamaninda kotu gunler gecirdik ama kizim bazen babaannelere gitmek istiyorum sen evde dur tarzi şeyler diyor nedense canim sıķıliyor bu duruma..suanda da evde yalnizim.duvarlar üstüme geliyor sank onsuz 2 3 saatline sıkınti yok da ya hep onlari isterse evimizde durmak istemesse tarzi dusuncelere kapildim siz gonderiyormusunuz cocugunuzu babaannelere yada halasina falan
.ben daha once onu kendi ailrme akrabalarima kimseye bensiz gondermedim kaynana tarafina da tabiki..alisik olmadigimdan mi boyle hissediyorum.acaba.lutfen biseyler deyin
Hakli olabilirsiniz evde kv yokken oynaysn cocuk kv ve bir aradayken miz mizlanip duruyorİki taraf arasındaki gerginliği farkedip yeterince coşup oynayamıyordur siz varken. siz olmayınca belki onlar aşırı candan güzel anlar yaşıyolardır o yüzden olabilir. bırakın iyi olsun komşumuza kapımızı açamıyoruz artık korkudan bu devirde , onu seven akrabası varsa yalnızlık çekmez ilerde.
Bunu yapanların cocuklari pısırık oluyor var boyle tanıdığım cocuk okul yaşını gecti ama hala wc ihtiyacını tek başına karsilayamadigi icin (tek gidemiyor) okula gidemedi malesefBizim bir tanidikta boyle babannesinden kiskanirdi cocugunu. Hatta onlara gidersen orada kalirsan annen olmam tarzi abuk seylerde soylerdi. Sonuc? Bozuk psikolojili bir cocuk. Rahat birak bence nasil isterse oyle yapsin.
peki illede babaannemde kalcam bu gece derse aglarsa onlarin yaninda onlarda israrla kalsin nolcakki dese falan ne tepki veririsinBen yalnız gndermedim hiç kimseye bazen ayda yılda bir babasıyla bi kaç saatliğine ama sürekli kabul etmem gidecekse benimle gider gelir hele bensiz yatıya asla gidemez kimseye
yani ben diyorum ben gelmicem siz babayla gidin olurmu diyorum bikac kere gitmek istemedigimi de soyledim galiba ondantabii ki gönderin de cocuk neden size biz babamla gideriz diyor??size neden anne sen de gel demiyor onu anlamadım
cok tuhafmis kaynanan ne kabaNormal. seviyorlarsa gitsin yanlarina mutlu oluyor demekki ondan hep gitmek istiyor keske bnmde iyi bir kaynanam olsa ve bende yanina gidebilsem bnm üvey kaynanam var ben hamile kalmadan önce sürekli neden hamile degilsin olmuyorsa tedavi ol falan diyordu simdi hamileyim ve hamile oldugumu duydugu halde arayip hayirli olsun bile demedi .. bence etrafinizdaki iyi insanlarin kıymetini bilin hic korkmayn çocuğunuz sizi asla bırakmaz.
ya ben cok zıt düsünuyorum galiba canim...ben onlari asla sevmiyorum oturmaya giderken bilr psikolojim bozuluyo kizimla da içli dısli olsunlar istemiyorum cunku kzizimla nekadar samimiyet benim onlari okadar gormem demekne güzel işte canım, torunun yüzüne bakmayan babaanneler, yiğeninden habersiz halalar var, ne güzel kızına destek akrabaları var işte, sakın engelleme öyle büyüsün, onları sevmeyebilirsin ama kızın için yani...
Beni aşırı kıskanıyor kisaca onu takmadığım için. biliyorum aklın onda kalıyor ama babası yanindaysa hic bir sorun yok bence.cok tuhafmis kaynanan ne kaba
...bilmiyorum canim onlardayken kizim ben huzursuzum
aslinda bende boyle dusunuyorum cocuklari sakindikca daha kiymete biniyiorlar oluruna birakinca daha iyi sankiBende 4 yil hic gondermedim ilk kez 2 hafta once oturmaya gittigimiz gece cok agladi kalayim diye ikna edemedik ve kaldi gece ertesi gun aksam getirdiler cok zor geçti ama hangi bir gun engel olacaksin ki dedi eşim
Çocuğun bize bu kadar bağımlı olmasi güvensiz biri olmasına sebeb olabilir dedi
Bir daha göndermedim kv de den talep gelmedi 4 yildir başımın etini yiyordu göremiyorum torunumu diye
Ama saat 2 e kadar uyumayınca bizim afacan
Kv de boyunun ölçüsünü almış galiba sesi çıkmıyor :)
zaten babasi yaninda olmasa asla iziin vermem bilmiyorum kendide gitmsz heraldeBeni aşırı kıskanıyor kisaca onu takmadığım için. biliyorum aklın onda kalıyor ama babası yanindaysa hic bir sorun yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?