cocugunuzu kaynanaya gönderirmiydiniz

Çok abartıyorsunuz, ne demek hep onlarda kalmak isterse? Çocuk bu, bıraksanız gece parkta da kalmak ister. Orda eğlenirse orda da kalmak ister, gelsin benle oynasın bende de kalmak ister.
Siz kızınıza onları ziyaret edebileceğini, ama kendi evinde yaşaması gerektiğini anlatın. Bunun dışında siz geçinemiyorsunuz diye kızınızın akrabalarıyla arasına girmeyin derim.
Ben eşimin ailesiyle hiç görüşmüyorum, nikaha bile gelmediler, onayları olmadan evlendik. Ama oğlumu -henüz 2 aylık bile değil- onlara götürdüm, çünkü biliyorum ki gelmek istediler ama o kadar olaydan sonra gelemediler. Ve yine biliyorum ki bana bir şey olsa oğluma gözlerinin bebeği gibi bakacaklar, oğluma sonsuz sevgi verecekler, neden aralarını açayım ki?

Eltimin oğlu kv uyuya kalmış kv zorla uyandırıp göndermiş eltim hep söyler

Normal. seviyorlarsa gitsin yanlarina mutlu oluyor demekki ondan hep gitmek istiyor keske bnmde iyi bir kaynanam olsa ve bende yanina gidebilsem bnm üvey kaynanam var ben hamile kalmadan önce sürekli neden hamile degilsin olmuyorsa tedavi ol falan diyordu simdi hamileyim ve hamile oldugumu duydugu halde arayip hayirli olsun bile demedi .. bence etrafinizdaki iyi insanlarin kıymetini bilin hic korkmayn çocuğunuz sizi asla bırakmaz.

Evet gidiyor.gayette mutlu seviyor babannede onu seviyor gönlünü yapıyor.banada kızım bu laflari soyluyor ama bu beni sevmediğinden değil ortamda mutlu olduğundan ve kendini iyi hissettiğinden diyor.
Bence siz de bu kadar çocugunuza bagimli olmayın.evlad hepimiz seviyoruz ama birazda diğer insanlarla ilişki kurmasi aile baglari açisindan önemli buluyorum

Ya siz ne yasiyosunuz boyle ??? Babannesine halasina gidecek tabiki cocuk.Sizin kocaniz agac kavugunda falan yetismediyse tabi.

Kalmaya gondermekten bahsediyorsunuz sandim.
2 3 saatten bir sey olmaz. Gormeye haklari var.
Henuz bebegimi kucagima almadim ama babaannesine istesem de gonderemem. 28 daatlik mesafedeler. En iyisi uzak olmak :)

4 yasindaki kizim anneannesinde suan,haftada 1 gun babanneye de gidiyor is donusu aliyoruz. Esim de uyudu sabah erken kalkmisti. Onume findik fistik icecek koydum film actim, yemin ederim yok böyle rahatlik

Gidiyor benim çocuklarım.kizim 8yasinda annemlerde de babanne sinde de fırsat bulunca kalıyor çok seviyor onlarda kalmayı.bir dediği iki edilmiyor tabi bir yerlere goturuyorlar birşeyler alıyorlar.ben çok mutluyum bundan.cocuklarim sevgi içinde büyüyor.oglumsa 3 yaşında o da gidiyor ara sıra.bir işimiz olduğunda da bırakıyoruz.orda oldu mu bir geliyor elinde oyuncaklar ,yok yemek olduğu halde pizza yemek istiyorum ben demiş pizzaciya gitmişler hep böyle.ben memnunum şahsen.anne babalar dışında çocukların böyle simartildigi sevgiye boğulduğu bir babanne Annane dede ortamı olmalı.tabi anne babanın yetiştirme kuralları bozulmadan.

Gonderirdim,gonderiyorum,gonderecegim.
Hem de öyle bir kaç saatliğine değil bildiğin yatıya.
İşte siz böyle yapınca ,anneye bagimli, asosyal,okula gitmekte zorlanan çocuklar çoğalıyor.
Cok haklisin,katiliyorum

Keşke benim kv de buralarda olsa :)
Gerçi öyle diyorumda ...babasıyla bakkala gittiğinde bile sanki onu savunmasız terk etmiş hissediyorum :))
bu son cümleyi hiç anlamazdım çocuğum yokken...hatta bi ara biri konu açmıştı bebeğini arkadaşına mı ne bırakacaktı bir kaç aylıktı bebeği tatile mi ne gidicekti...bende o zaman hamileydim daha...bırak ya ne olcak demiştim
şimdi hatırladıkça yuhluyorum kendimi :)))

Bence gonderebilirsiniz bazen ama uzun sureli yatili gondermeyin o zaman anne cocuk iliskisi zedelenebiliyor. Gunu birlik ziyaretten bir sey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…