cocugunuzu kaynanaya gönderirmiydiniz

Sizin endişeniz bence çocugu doldururlar mı yada dolduruyolar mı sanırım. nacizane fikrim. eğer öyle bi düsünceniz varsa beraber gidin. fesatlık yapmak istemem ama tv programlarinda da goruyoruz artik torununu doldurmaya calisan babanneler var.. anneni sevme sen hep bizimle kal vs vs Allah korusun ya yarın öbürgün bi evladım olursa düşünmem diyemem

Benim babannem ile annemin arası kötü değildi çok iyi de değildi.ama ben babannemi yine de çok severdim.hatta anneme kızdığı zamanlar da olurdu yine severdim.annemin de babanneme sitem ettiği zamanlar olurdu yine de babannemi az sevmem gerekiyor demezdim.arada böyle çok büyük problemler yoksa böyle şeylere gerek yok.bizim yeğenler de bizde kalmak isterler.kalirlar. bizle sırlarını falan paylaşırlar :) bırlıkte uyuyalim derler. Banyo yaptırıriz biz. Giyecekleri yoksa geldiklerinde bizim giysilerden veririz. Büyük gelince guleriz eğleniriz. Sofra hazirlanacaksa cagiririm gelin biseyleri goturun diye ellerine tutustururum. Ağızlarında lokma varken konuşurlarsa uyaririm.cok kudururlarsa kizarim. Arada birbirimize kuseriz falan. Gelir biri arada saclarimi tarar.ben kardesimle kavga etsem bile yegenlerimin yeri ayrıdır.ha yegenlerim arada olan bu tartismadan dolayı benden uzak durursa da alinmam açıkçası yine sevmeye devam ederim.galiba ben yegenlerimi kardeslerimden daha çok seviyorum

"Benim hakkımda dolduruşa getirip, benden soğuturlar, kızım o tarafa daha çok bağlanır" diye mi korkuyorsunuz ???

Nasıl biri olduğuna bağlı.Aklı başında sorumluluk sahibi dikkatli bir insan mı yoksa gamsız bir insan mı ona göre değişir.

Saldım çayıra mevlam gayıra tarzında çocuk büyütmüşse uzak tutmakta fayda var onun dışında çocuğumun babaanneyle anneanneyle olmasından rahatsız olmazdım.

Çocuğum şu an yok ama böyle bi durumda olsaydım bende giderdim onlarla beraber tabi yaşadıklarınızı bilmiyorum hiç mi görüşmüyorsunuz ?

ara sıra gönderirsen neyse de sakın her hafta yada sıklıkla gönderme. ben çok şahit oldum kaynananın eltimin çocuğunu doldurup doldurup göndermesine. devamlı annesinin kötü olduğuna dair, kendisini acındırarak duygu sömürüleri, annesini çirkin hayvanlara benzeterek, lafını geçiremediğinde vurarak, kafasına bunu de bunun yap tamam mı diyerek... o yüzden katiyen çocuğumu tek göndermem, ya hiç gitmeyecek ya da benim yanımda 1 saat gidebilir.

Kızım olsa babaanne, Anneanne, amca, dayı..ya yollarım başkasına da yollamam zaten
. Ne olur ne olmaz.. sizde sıkmayın canınızı.. dinlenin, kendinize vakit ayırın ne güzel işte..

Benimde oglum 3 yasinda ve aynen cok sever babaanesine gitmeyi. Ben babasiz bile gönderiyorum bazen,yakinda oturuyoruz. Ariyoruz dedesini sevincten ucarak geliyor aliyor oglumu. Cok güzel vakitte geciriyorlar. Ben bu duruma cok seviniyorum ne güzel gidecek kapisi var,akrabalarini seviyor diyorum. Inanin zaman eski zaman degil komsuya bile gidilmiyor cünkü eski samimiyet ve güvende kalmadi o yüzden arada oraya gidip onada degisiklik olmasi ve onlari cok seviyor olmasi benide cok mutlu ediyor. Oglumun dedesi bir yana dünya bir yana o kadar yani.. ha cok iyide biliyorumki annesi,babasi ayri, dedesi,babaannesi ayri onu cocuklar cok iyi ayirt edebiliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…