kizim geldi orda bikere sormus beni sadece guzel vakit gecirmis kuzeniyle onlarin yaninda beni unutuyor anlamadim eve gelincede pek de ozledigibi hissedemedim biraz simarmis
annane olsa evet bukadar yzulmem hosuma gier hatta cunku kenddi anam bana aci yasatmadi ama kiziimin babaannesi cok seyler yasatti banaBabaanne bu, anneannesine gitse böyle hisseder miydiniz merak ediyorum.
Tabiki gidecek hatta siz neden gitmiyorsunuz onlarla birlikte madem evde tek sıkılıyorsunuz? Galiba hoşlanmıyorsunuz kayınvalidenizden. Fakat bu çocuğunuzun bir babaannesi, halası olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bakış açınızı değiştirin.
bizde pek sulale yok uzak herkezAy ne kadar abartmışsın yaa
Babaanne bu babanne
İnsan seviyorlar diye sevinir o çocuğun da akraba sevgisine ihtiyacı var
Bi tek seni mi görecek bu çocuk
Senin teyzen dayın halan faln yok mu
Hayatın annenden mi ibaret
İyi büyüyünce de evlendirme.mazallah seni unutur
bizde pek sulale yok uzak herkez
ya bilmiyorum degistirmeliyim.bakis acimi ama unutamiyom hicbiseyi
Unutamaman normal ama bir yerden sonra kalbin kararmaya başlıyor bu iyi birsey değil yarın kime ne getirecegi belli degil o yuzden çocuğun güvendiği ve sevdigi bir kac kisi olmalibizde pek sulale yok uzak herkez
ya bilmiyorum degistirmeliyim.bakis acimi ama unutamiyom hicbiseyi
Is esde bitiyor ayni kv de bir geline dunyayi dar ederken digerine birsey diyemiyorBöyle yaparak çocuğunda güven eksikliği oluşturursun
Tabiki değiştirmelisin
Çocuk ilgi ve sevilmek ister.herkes tarafından
Tek asla yollamam diyosun ya sanki komşu ya da uzak biri
Kaynananla ne yaşadın bilmem
Ama eğer çocuğa iyi davrandıkları halde iletişimini engelliyorsan çocuğuna zarar verirsin
Bir de bu gelin kv sorunlarında en büyük suç erkektedir
Kusura bakmayın eşini seven sayan adam kimseye de ezdirmemeli.
Ben 4 yil hep kendim götürdüm ama birgün cok rahatsızlandım ve bekledim biliyor musunuz kv de arasada benim afacan i bir kac saat götürse diye çünkü cok ağrım vardiBen sadece benimle gitmesini arzu ederim. Kayınvalidem kötü biri değil ama zihniyetlerimiz farklı. Ben yanında olmadığında onun davranışlarını, yeme içme alışkanlıklarını, terbiyesini bozmasını istemem. Ki annesinin verdiği şeyleri (her anlamda) vermeyi gözeten kayınvalide sayısı çok çok azdır. Genelde çocuğu şımartma eğiliminde olurlar.
O yüzden haz etmesen de sen de çocuğunla beraber git bence. En azından müdahaleci olursun.
Hayır der geçerdim bu konuda tavz vermmpeki illede babaannemde kalcam bu gece derse aglarsa onlarin yaninda onlarda israrla kalsin nolcakki dese falan ne tepki veririsin
kayınvalıdenızle aranızda sorunu kızınıza yansıtmayınannane olsa evet bukadar yzulmem hosuma gier hatta cunku kenddi anam bana aci yasatmadi ama kiziimin babaannesi cok seyler yasatti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?