cocugunuzu kaynanaya gönderirmiydiniz

kizim geldi orda bikere sormus beni sadece guzel vakit gecirmis kuzeniyle onlarin yaninda beni unutuyor anlamadim eve gelincede pek de ozledigibi hissedemedim biraz simarmis

Ay ne kadar abartmışsın yaa
Babaanne bu babanne
İnsan seviyorlar diye sevinir o çocuğun da akraba sevgisine ihtiyacı var
Bi tek seni mi görecek bu çocuk
Senin teyzen dayın halan faln yok mu
Hayatın annenden mi ibaret
İyi büyüyünce de evlendirme.mazallah seni unutur

annane olsa evet bukadar yzulmem hosuma gier hatta cunku kenddi anam bana aci yasatmadi ama kiziimin babaannesi cok seyler yasatti bana

bizde pek sulale yok uzak herkez
ya bilmiyorum degistirmeliyim.bakis acimi ama unutamiyom hicbiseyi

Ben sadece benimle gitmesini arzu ederim. Kayınvalidem kötü biri değil ama zihniyetlerimiz farklı. Ben yanında olmadığında onun davranışlarını, yeme içme alışkanlıklarını, terbiyesini bozmasını istemem. Ki annesinin verdiği şeyleri (her anlamda) vermeyi gözeten kayınvalide sayısı çok çok azdır. Genelde çocuğu şımartma eğiliminde olurlar.

O yüzden haz etmesen de sen de çocuğunla beraber git bence. En azından müdahaleci olursun.

Böyle yaparak çocuğunda güven eksikliği oluşturursun
Tabiki değiştirmelisin
Çocuk ilgi ve sevilmek ister.herkes tarafından
Tek asla yollamam diyosun ya sanki komşu ya da uzak biri
Kaynananla ne yaşadın bilmem
Ama eğer çocuğa iyi davrandıkları halde iletişimini engelliyorsan çocuğuna zarar verirsin
Bir de bu gelin kv sorunlarında en büyük suç erkektedir
Kusura bakmayın eşini seven sayan adam kimseye de ezdirmemeli.

Unutamaman normal ama bir yerden sonra kalbin kararmaya başlıyor bu iyi birsey değil yarın kime ne getirecegi belli degil o yuzden çocuğun güvendiği ve sevdigi bir kac kisi olmali
Anneanne ve babaanne gibi

Is esde bitiyor ayni kv de bir geline dunyayi dar ederken digerine birsey diyemiyor

Suanki dusuncem kizim benle gelir benle gider akraba bile olsa dustumu biri kotu bisey yaparmi diye dusunecegime yaninda olayım yeter hele yatili hic benlik degil.

Ben 4 yil hep kendim götürdüm ama birgün cok rahatsızlandım ve bekledim biliyor musunuz kv de arasada benim afacan i bir kac saat götürse diye çünkü cok ağrım vardi
Bazen insan birilerini istiyor yaninda

Son düzenleme:
Daha önce ayrılık yaşamadığınız için sanırım biraz duygusal bakıyorsunuz sizinle sorunlar yaşanmış olabilir ama çocuk için iyi geliyorsa babasıyla gitmesine birkaç saat üzülmeyin derim. Çocuklar Sevgi'yle büyüsün. Benimde 5 yaş oğlum babasıyla 5/6 saat uzakda babaannesine gidecekti 1 gece sen gelme dedi ben tek duracaktım evde sağlık durumumdan sorun yaşamamış olmamıza rağmen duramadım yoldan döndüler beni de aldılar. Ayrılık yaşanmadığı için normal bu duygular ama bir iki saat için içinizi ferah tutun sizde kendinize Zaman ayırın...

Ben halayım. Annem de babanne:) Bizimki sık sık gelir bize. Abimler dışarı çıkar gezer tozar. Bizde evde oynarız, mama yeriz, uyuruz. Bize çok düşkün. Özellikle babannesine tapıyor evet. Ama annesinin yeri farklı bunun bilincinde. Bir de gelinimizle aramız çok iyi. Hiç sıkıntı yapmaz rahatca getırır bırakır.

Arada bende eşime diyorum çocukları alda annene git diye ama adam sensiz gitmem diyip duruyor

Yatıya gönderiyorum baksınlar işleri ne..bizi en çok seven kişiler onlar,ailelerimiz.. torunlarınada elbet gözleri gibi bakarlar. Çocuğu marketten almadığınıza göre kimseyi kimseden sakınmaya hakkınız yok. İçiniz rahat değilse beraber gidin gözünüzün önünde sevsinler.
Bu ruh hali normal değill,psikolojide sıkıntı var bence.

ben gondermem
ben kımsenın evınde kızımı tek bırakmam
hastalık kaza bela falan olur allah korusun onlar ıstısnaı durumlar ama boyle keyfı asla bırakmam

annane olsa evet bukadar yzulmem hosuma gier hatta cunku kenddi anam bana aci yasatmadi ama kiziimin babaannesi cok seyler yasatti bana
kayınvalıdenızle aranızda sorunu kızınıza yansıtmayın
anneme verırım ama kayınvalıdeme vermem cok yanlıs bı dusunce
prensıp olarak ben kızımı baska eve asla tek gondermem hele yatıya asla
annemede kayınvalıdeme de
ıkısınede esıtımdır

ama anneme gıtsın kayınvalıdeme gıtmesın demek cocuga haksızlık olur
bunu unutmayın

her zaman babaanne hala ve amcaların soğuk olduğunu düşünürüm uzaktırlar. anneanne teyze ve dayı gibi içten samimi sıcak olamazlar olanı da görmedim zaten yaşım 29 hepsine de sahibim...
şu da var sizin kayınvalidenizle sorununuz varsa çocuğunuzu buna dahil etmemelisiniz onları sevmeyi saymayı öğrenmeli sonuçta torunları gönül rahatlığıyla göndermelisiniz...

Esimin ailesiyle konusmuyorum.
Cocugumuda esim hic gotürme talebinde bulunmadi muhtemel getir demiyolar. oglum bana benziyo huy olarada yüz olarakda.

Cok ama cok isime geliyo iyiki getir gorelik demiyolar.

Neticede babannesi goturme diyemezdim.
Ama aklimda kalirdi.
Cunkü cocuga yansimasin aman dicek insanlar degiller.

Bukadar ince dusuncek zeka yok onlarda.

Oglum zaten pek tanimiyo hicde sormuyo.
Var yoklar bize göre.
İyikide böyle.

Benim büyük oğlumda onlara düşkün gitmek istiyor ama onlar soğuk istemiyorlar bakmıyorlar çocuklara(çok şükür)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…