cocugunuzu komsuya yollarmisiniz?

Kadın belliki mahçup olmuş hep sizde oynadıkları için,bir günde bizde oynasınlar demiş. Siz fazlaca abartmışsınız. Böyle kaygılarınız varsa kimsenin çocuğunu evinize oynaması için dahi çağırmamanız gerekir.
Siz çağırıyorsanız çocuğunuzuda göndermeyi göze alacaksınız.
İşinize geliyor sizde oynamaları anlıyorum,sizinde belirttiğiniz gibi onlar oynarken sizde işlerinizi hallediyorsunuz,çocuğunuz oyalanıyor. Ama kadında haklı bence.
Benimde kızım var,şu an 4.5 yaşını geçti,kimseye bensiz gitmedi,göndermedim. Okuldan arkadaşları geldi bir iki kez ama elzemdi,mecburiydi ,halada gelebilirler anneleri müsade ettikçe ama ısrar etmem şahsen. Bende gideceksem yada annesiyle gelecekse daha memnun olurum sonuçta ciddi sorumluluk çocuk.

Konusma tarziniz yanlis. 80 yasindaki kadinin arkasindan manyak falan iyi saydirmissiniz...

Yollamayın bence teyze kendine zor bakıyordur çocuklarla nasıl ilgilensin?

Aynı durum bende de var. Gecen komsumun kizi geldi 5 yasinda benim kızım da 3 yaşında beraber oynadılar çok mutlu oldu kızım. Ama 5 yasindaki kız kendini güzel ifade ediyor kim nerde ne yapmış annesine anlatır. Okulda olup bitenleri anlatır. Benim kızım daha konusamiyor bile kendini koruyup kollayamaz. Gözetim isteyen bir yaş. Asla yollamam. Yollamak isteyen varsa yolluyor oynuyorlar sonra gidiyorlar

Kız evine giderken annesi seninki de bize gelir bizde de oynarlar dedi. Ama ben emanet edemem. Kadına guveniyorum ama benim içim rahat etmez.
4.katta oturuyorlar kapılar camlar acik. Allah korusun düşse bisey olsa ben ne yaparım.
Canı sıkılınca parka kapı önüne cikartiyorum oruçlu halimle az peşinden kosturmadim ama yinede kimselere birakmadim bırakmam da .
Kimsede birakmamali bence..

Bizim de altta var oğlumun adını yanına geliyor iki yaş büyük ama ben yollamam gözümün önünde oynasınlar annesi çok ilgisiz zaten

Yollamam ve kabul de etmem dusse bisey olsa evimde sorumlulugunu alamam.

+1 Ben de boyle dusunuyorum konu sahibi. Ayrica 3 yasindaki cocuk herkese emanet edilmez Gecistirmek icin de yasli teyzeye iki cocugu birden idare etmek size zor olur derdim. 9-10 yasindan once de komsuya tek gondermem cocugumu. Illa israr edilirse de ben de giderim. Kadin hakli diyenler de sacmaliyor bu devirde guven olmaz ve sizinki daha 3 yasinda ustelik anne icin bile zor bir yas. Herkes idare edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…