cocugunuzu komsuya yollarmisiniz?

bende yollamam cocuguma kuzarlar o evin cocuklari dover diye hatta benim kiz gozumun onunde dayak yiyor ew sahibi bide benim cocuguma bakamaz . ( cok onmli bi durum olmadiktan sonra birkmam )

Valla ben de özellikle Ceylin olayından sonra daha da çok etkilendim.herkes çocuğuna gözünün önünde baksın..Yarabbim neler oluyor hayattaa..kmseye göndermem kimsenin çocuğunada evimde bakmam..

Asla yollamam kadin 80 yasinda degil 30 yasindada olsa yollamam hatta kizimin kres disinda gozumun onunden 1 dakika ayrilmasina bile tahammmulum yok varsin pimpirikli asiri titiz psikopat desinler umrumda degil asla yollamam kimsenin cocugunuda emanet alamam Allah korusun cocuk bu su icerken bile bogazina kacsa benden bilirler parkta falan karsilassak neysede diger türlü olmaz

Ben de çocuğumu kimseye göndermezdim ama kimsenin çocuğunu da kabul etmezdim. Ama siz başkasının çocuğunu kabul ettiğiniz için komşu çağırdığında da kızmamanız lazım. Kadın size güvenmiş sonuçta. Aynı şeyi sizden beklemekte haklı.

Çok yakın olmadıkça bende kendi evimde oynamaları taraftarı oluyorum ..bende evimde herturlu konforu saglarim ama karsidakine guvenemem

Gideceksem çocuğumla giderim oynar arkadaşı ile.
Geleni de yalnız istemem annesi ile gelsin ya da babaannesi vs.
Herkesin evladı yanında olmalı.
Neler görüyoruz, yalnız yollanmamalı.

çocuğumu rasgele komşuya yollamam. ama bana çocuğunu defalarca göndermiş birine de öyle garip tepkiler vermem. 2 dakika siz de çıkıverseydiniz yukarı madem çocuk girmiş içeri. çok aşırı olmuş tepkiniz.

benim komşuluk ilişkim de yok zaten. en temizi

Tepkisi belki fazladır ama sizinki de manasız olmuş. Ben de olsam kızımı bir daha göndermek istemezdim.
Kendi çocuğumu da gönderirim diğer çocukları da seve seve kabul ederim. Önemli olan onların dünyasına güven inşa etmektir. Bence kızınız içinde hayal kırıklığı olmuş. Sevdiği bir arkadaşıyla arasını bozmuşsunuz bu duruşuyla. Biraz kal demek bile çözümken güvenilmrz imajı çizmeniz hoş olmamış bana kalırsa. Diğer çocuk içinde gereksiz bir gerginlik

Teyze hergun sizde diye çekinmiştir.siz yollamayinca da kırılmıştır.Sizin içinde çok zor bir durum.Keşke aşağıdan seslenmek yerine, siz çıkıp anlatsaydıniz.Belki babasının bu konuda çok hassas olduğunu söyleyebilirdiniz.Veya teyze 2 çocuk sizi yorar benim işim yok seve seve ilgilenirim sizde dinlenin diyebilirdiniz.her şeyde bir hayır vardır,onların da çocuklarını göndermemeleri belki daha isabetli olur...

Abartmışsınız ve ayıp etmişsiniz
Sizin yüzünüzden bozulmuş kızınızın arkadaşlığı
Siz de peşi sıra gidip biraz oturup teyze seni rahatsız ederler yaramaz bunlar diyebilirdiniz benim ki küçük ya anlık yaramazlık yapıyor size mahçup olmak istemiyorum bende oynasınlar, bensiz durmuyor ya da ocakta yemeği bırakmıştım hatırladım deyip aşağı inebilir diniz

Göndermez sen gönderme yalvarmıyorum ne demek ne kadar ayıp yaşlı kadın o

Ben hemşireyım bı gun nöbetımde aksam acıle 3 yasında bir erkek cocugu getırdıler cocugu kapı komsularının yaslı bır babası var o sevmek ıcın alıyo ve cocuk neden geldı bılıyormusunyz 3 yasındakı erkek cocuguna 70 yasındakı adam tecavuz ettıgınden dolayı cocugun makatı paramiarcaydı ve ben o nöbetımden sonra 3 gun boyunca sadece kustum o kadar pis bır dunyada yasıyoruz kı...

Siz haksızsınız çünkü başkasının çocuğu her gün saatlerce evde tutulmaz.sizin de baya işinize geliyormuş çocuğunuzu oyalayan bir arkadaş bulmuşsunuz ev işlerinizi hallediyormuşsunuz rahatlıkla.bir de koskoca yaşlı kadına çemkiriyorsunuz arkasından manyak diyorsunuz. Ben ne kimsenin çocuğunu sürekli evime alıp sorumluluk yüklenirim ne de çocuğumu gönderirim. Karşı taraf size koşulsuz şartsız güvenmiş siz bir gün güvenemeyip yüzüne saydırmışsınız.cocuk size gelirken iyi ama.

Allah belasını versin

Sadece 1 komşuma yollarım onuda 6 yıldır tanıyorum çok samimi ve çocuklara çok titizlenen bi komşudur oda sadece bana yollar bizim kızlarımız 7-8 yaşındalar 3 yaşından beri gider gelirler eşlerimiz yokken yollarız sadece
Konuda sizi haksız buldum yalvarmıyorum vs. Demeniz ayıp olmuş benim kızım bazen altına kacirabiliyor size iş çıkmasın ayıp olur vs diyebilirsiniz o zaman karşı tarafta ısrar etmez zaten

Şu olaya yapılan yorumları hayretle okuyorum, şaka mı yapıyorsunuz, kendi çocuğunuz olsa gönderebilecek misiniz başkasının evine? Konu sahibi tabiki göndermemekte çok haklı, bence karşı taraf da aynı şekilde göndermemeli. Her gün haberlerde neler görüyoruz, okuyoruz, minicik çocukların başına neler geliyor Allah korusun. Neymiş konu sahibi hatalıymış da göndermeliymiş arkadaşsız kalmış, bu yorumları okuyunca nasıl sinirlendim. Tabiki göndermeyecek minicik çocuk, ayrıca yaşlı teyzenin hareketlerine bakılırsa çok da iyi niyetli sakin bir yaşlı teyze de değil. Teyze de en fazla bir daha göndermezdi konu sahibinin evine, parkta oynasın çocuklar, bu eve gitme işi de ne, insan kırk yıl oturup kalktıklarını tanıyamazken, minicik çocukların başına her türlü kötü şey gelirken bence kimse kimseye çocuk falan göndermesin. Ayıp olmuşmuş, ayıp olacak diye kadın çocuğunu her yere göndersin o zaman, o an panikle çağırmak geldi demek ki aklına, çıkıp oturmak gelmedi demekki. Biraz elinizi vicdanınıza koyup yorum yapın ya, Allah korusun tüm minik yavruları, ben haberlerde gördükçe içim parçalanırken şöyle abuk sabuk yorumları gördüm ya sinirim tepeme çıktı. Burada konu sahibinin tek yapacağı, kendi göndermiyorsa, başkası gelmedikçe başkasının çocuğunu evine çağırmamak, bu da ayrı bir hata...

Son günlerde basina yansıyan haberlerden sonra bu soruyu sormaniza inanamıyorum, 1.ödemiş Ceylin (komşu kafasını ezip sandıkta sakladı)
2.irmak bebek (3yasinda tecavüze uğrayıp boğuldu)
3.6 yaşında erkek çocuğu ,istismara uğrayıp bavula konup inşaata atıldı
Ve bunlarin hepsi komsu .. sizce gonderilmelimi???

Ne komsusu, ne göndermesi, ne çocuğu yaa....Allah korusun neler duyuyoruz,neler izliyoruz! Çocuğum yok ama olsa gondermezdim

Ben cok titizim kesınlıkle yollamam o kdr haberlerde programlarda izliyoruz yollamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…