cocugunuzu komsuya yollarmisiniz?

O size yollamis siz tedirgin sekilde cocugunuzu cagirmissiniz babannede ona guvenmiyorusnuz diye alinmis.
Su son durum olmasi gereken durum herkeisn cocugu kendi evinde dursun.baskaisnin cocugunu da evinize almayin basina bisey gelse buyuk sorumluluk
bencede ya iyi ki de babbaanne cemkirdi:s olmasi gereken oldu bende bayilmiyodum zaten cocuga hatta son zamaanlarda gelmesini istemiyodum ayip olur babaanneye diye aciyodum kapiyi

canim empati kuruyorum da zaten kadinin kendi tercihi nolcak ya gelsin size bise olmaz falan diyo bende iyi sen bilirsin diyorum ne diyim yani bilemeedim.simdi kiziimla oynamak istiyo diye aldim yedirdimniciirdim suclu oldum

Hayır suçlu oldun demedim.Yanlış anladın. Sen kendine nasıl güveniyor isen emin isen o kadın da öyle düşünüyor bence kendini. Yine de ne olursa olsun böyle olması iyi bile olmuş bence. Ne gönder ne tek gelsin.Oturup oynarsın çocuğun ile. Başına bir iş gelip de ah edeceğimize çocuklarımız evde sıkılsın daha iyi.Hepimiz için geçerli bu. Rabbim esirgesin hepimizin evladını.

Buyuk konusmak istemem ama yollamam sanirim daha bebek ama buyudugunde de parka gotururum yada kapinin onunde bahcede oynasin neler duyuyoruz korkuyor insan

iyi de bunlar cok farkli seyler evet 3 gun oncesinde bi agirlik vardi ustumde ve genel olarak oyunu sevmem bize gelmek isteuen cocuktanda mahrum birakamazdim kizimi birlikte guzel oynuyorlar diye ama herkezin prensipleri farkli o yolluuo diye bende yollayamam birde bu cocuk bitek bize gelmiyo yeni tasinanlarin evine falan da yolluyolar

kadinin gozunde suclu oldum canim..
neyse omzumdan yuk kalkti zaten

Siz haksizsiniz. Madem komsuya cocuk gondermeyi dogru bulmuyorsunuz. Komsularin da ayni hassasiyeti gostermesini hos karsilayacaksiniz. Ne demek ben iyi bakiyordum. Herkes kendine gore iyi bakiyor ona bakarsaniz.
ama bende gozlemliyorum birseyleri hatta teyzeye aciyordum nasil ilgileniyor falan diye..bir de cok.serbest kadin ..cocuk binada herkezi geziyor tek basina ya ..kadin kendi ole oldugu icin benden de ayni seyi beekledi

Konu sahibi o uyeyse ben de sizinle ayni fikirdeyim.

beni de davet etti o gun de gitmek istemedim bunaliuorim orda ..kizimi tabi cok tembihliyorum da kadin jadi hir iceri burda da oyna diye davet edince girmis hemen..

Bu dönemde neler neler duyuyoruz. Göndermemekle gayet iyi yaptınız emin olun. Komşu diyorsunuz eskinin komşuları yok ki o babaanneden beklemezsiniz ama eve gelen biri 3 yaşında çocuk en nihayetinde. İstedigi kadar bağırsın etsin açıkça da söyleyin ben bebeğimi olmadıgım yere asla göndermem bu benim kuralım size karışamam diye. Annem kendisi yokken akrabalara bile gondermezdi o zaman anlamazdık tabi üzülürdük ama şimdi çok iyi anlıyorum hiç gerek yok.

Geçen gün müge anlı demişti "Nasreddin hocanın sarımsağı başucundaymis". Tek başına komşuya yollanmaz çocuk. Anca beraber kanca beraber. Sadece en azından bu kısımda %100 haklısınız bence de geri kalan detaylar hakkında yorum yapamıyorum şimdi cok uzar çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın bunu bilir bunu söylerim

Siz istiyorsunuz ki onun çocuğu gelsin bizde oynasilar sizde o sira baska islerinizi halledin ama sizin çocuğunuza gelince sıra göndermek istemeyin. Madem gondermeyeceksiniz guvendiginiz biri değil kimsenin çocuğunu da kabul etmeyin

Haklısın, yollama. Ben de asla yollamıyorum, net. Alınan alınsın. Hiçbişey bilmiyosa izledikleri programlardan ders alsınlar... Neler geliyor çocukların başına. Tamam belki dünyanın en iyi insanıdır. Ama nereden bileceğiz? Alnında mı yazıyor? Ben ne bileyim senin manyak, oğlunun kocanın damadının vs sapık olmadığını... nereden bileyim ocağı açık unutmayacağını, balkona çıkarmayacağını vs vs... bana da herkes gönderiyor. Kapım da sonuna kadar açık çocuklara. Oynarlar yediririm içiririm ama benim çocuğum gidemez. "bizimki çocuk değil mi ben güvenip gönderiyorum" derler klasik,,, olabilir, benim tarzım böyle, sizin tarzınız öyle, bana gönderiyorsunuz, ben kendimden ve ailemden eminim ama bence siz de herkese göndermeyin der geçerim en kötü... bravo arkadaşım. Aynen devam et bence... Çocukların komşu evinde yaşadığı devirler geçti artık... malesef.. dünya bir kez kirlendi ve birbirimizi sevelim güvenelim, hepimiz kardeşiz vs laflarıyla temizlenecek durumda değil şu an. Öyle bile olsa çocuğumu bu yolda riske atamam.... kimin kılına zarar gelse koşar giderim, ama milletin çocuğu torunu eğlensin diye de kendi çocuğumu bilmediğim insana emanet etmem.

sizinki çocuk da komşunun ki ne? o her gün gelirken iyi. kadın da haklı bi nevi.
Göndermesin kadın da torununu. Bizde kapıyı çalan çocuk geri gönderilmez. Bana da isteyen gelebilir annesi vs izin vermişse. Ama ben göndermem. o güveniyosa ben de güvenmek zorundayım diye bir mecburiyet yok. Olamaz da.

Yaşlı kadın makul bir biçimde anlamamış olayı. Göründüğü kadarına kafasında kılıf giydirmiş siz de üstüne tuz biber olacak açıklamalar yapmışsınız kızdığınız için.
Durumu izah etmemişsiniz neden sizde oynamasını istediğinizi yani..Anlayacağı şekilde kırmadan izah etseniz belki bu noktaya varmazdı olay. O yaşta insanlar alıngan, çocuk ruhlu, hepbenci kimi zamanda düşüncesiz olur. Büyük ihtimal ters anladı sizi kadıncağız. Siz düşüncenizde haklısınız bence. Ama ben yerinizde olsam usulen daha farklı davranırdım.

Kizin baskasinin Evine yollamak icin cok kucuk. Ozellikle haberlerde goruyoruz Allah korusun. Gonderme. Illa agliyosa cocuk bnde gelim yanina biraz oynasin yemek yedircem snra deyip hem cocugun hem Komsunun gonlunu yapabilirdin. Olan olmus.

Göndermem gönderen de delidir. Hadi komşuya güvendin evine girip çıkanı tanıyacak mısın? Saçmalık göndermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…