Çocuğuz olmuyor die arkadaşım nisbet yapıyor :..(

Bir mesajinda sadece tup bebekle olur dedi dr diyor.digerinde tup bebek bile olmaz diyor. Boyle anladim sordum ne var bunda ? Soramaz miyim izin mi alacagim sorarken sana ne ? Lütfen isine bak.

Bir mesajinda sadece tup bebekle olur dedi dr diyor.digerinde tup bebek bile olmaz diyor. Boyle anladim sordum ne var bunda ? Soramaz miyim izin mi alacagim sorarken sana ne ? Lütfen isine bak.
Kadının yalanını yakalamaya çalışıyor gibi bi öyle diyorsun bi diyorsun çelişkili diye sıkıştırmaya çalışıyorsun yalan söyleyecek hali yok..
Bu konularda niye yalan söylesin..
Sen işine bakıyorsunda oyüzden böyle anlıyorsun heralde iyi günler..

Benim arkadaşımın bebeği olmuyorsa bende üzülmesin diye çocuğu gözüne sokmamak için az karşılaştırırdım
Fotoğraf da çoğu arkadaşlarım bebekleri 2 yaşına girdikten sonra yüzünü gösteren fotoğraf atmaya başladı öncesi sadece kendileri net çocuklar pek yüzü bilinmiyordu
Gerekçeleri ise şimdi farklı durum olsa anlaşılır küçükken nazar mı değdi hasta mı anlaşılmaz dediler

Bence siz alınıyorsunuz üzmeyin kendinizi

Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Ya tup bebegin ne yalani olacak? Yalan soylese beni ilgilendiren ne var ? Karisma yorumuma isine bak ya daha acik nasil yazabilirim.bi de aciklama yapiyorum saf gibi sana kendi yorumunla ilgilen uzerine vazife olmayana karisma.

canım uzak dur böyle insanlardan, veren Allah bir gün böyle yaptığı için elinden alabilir de (Allah korusun) çıkar hayatından boş ver. bende zor çocuk sahibi oldum arkadaşım var hala uğraşıyor ama ben destek oluyorum kızımı sevsin istediği kadar hiç sesimi çıkarmıyorum aksi insanlığa sığmaz zaten

birakinda insanlar coluguyla cocuguyla mutlu olsun suz onu kiskaniyorsunuz face cocugunun eesmini koymayacak da kimi koyacak

tup bebekle oluyorsa daha ne tup bebekle cocuk sahibi olan dunya kadar insan var

Benimde cocugum biraz ugras sonrasi okdu. Etrafimda hala bebek icon tedavi goren yakinlarim var. Surekli de kizimla foto atarim face ama hic aklima onlari kiskandirmak falan gelmedi. Benim sosyal paylasim alanim ve istedifomi paylasirim.

Ayrica soyle birsey olmustu. Dedim ya cok yakinin bebek icin tedavi goruyordu diye. Ben onunla gorusrufumde cok bol seyler giyer karnimi belli etmemeye calisirdim o bajsetmedikce bebekten konu acmazdim. Cunku kendimden biliyordum. Cocugumun olmadigi o surecte etrafimda hamile birini goruncr istemaizce uzulur aglardim. Kiskanmak degildi de imrenirdim. Benim niye olmuyor diye dertlenirdim. Bu sebeplede onun yaninda gozune sokmazdim bu durumu.

Simdi belki arkadasiniz da boyle dusunmus olabilir. Forograf paylaarifi alanda sadece siz yoksunuz ama sizinle yan yanayken cocuhu gozunuze sokmak isyemiyor olabilir.

Simdi okuyinca acaba diyorum benim yakinimda benden göbeğini gizliyor. Kiskanmamdan korkuyor falan diye dusunmusmudir?
Eger oyleyse cok uzulurum cunku ben kensimden bildigim icin uzulmesini istememistim.

siz bunu arkadaşınıza söyledikten sonra içinizde bir beklentiye girmissiniz.
arkadaşımdır halden anlar daha çok dikat eder.çocuğunu gözüme sokmaz gibi.
ama tam tersini yapsa da alinacaktinuz.
bu seferde çocuğunu benden kıskanıyor.
göstermek istemiyor.fotosunu koysa nazar degecegimi sanıyor gibi sebepler üretecektiniz kafanızda.
size yönelik bir davranış değildir.
bakın bir kaç sayfa okudum konunuzu
bir sürü hamilelik takvimi olan üye yorum yazmış.ister istemez gözüm kayıyor haftalarına felan bakıyorum.
şimdi nisbet mi yapıyorlar? bebeği olmayanlara.
eğer o gözle bakarsanız öyle algilarsiniz.
ama insanlar mutlu anlarini paylasmak ister.
sizin bebeğinizin olduğunda sizde paylasacaksiniz.
böyle şeyleri kafanıza takmayin.Allah size de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda.
kalbinizi ferah tutun.

Biraz alıngalık yapıyor olabilir misin arkadaşım? Bak bizimde olmuyor etrafımdaki tüm arkadaşlarımın ya çocukları var ya hamile. Ve bir çoğu benim durumumu biliyo kimseden saklamıyorum çünkü eksiklik değil bu. Her gün onlarla yaptığımız tek muhabbet çocuk üzerine. Çocuktan sonra hayatlarının ne kadar güzelleştiği çocuksuz eksik oldukları evliliğin çocukla tamamlandığı vs vs gibi binlerce cümle duyuyorum her günnn..
Ama hiçbir zaman üzerime alınmadım çünkü bunu kasıtlı yapmadıklarına eminim onlar mutluluklarını sevinçlerini yaşıyorlar.. bende üzülmüyorum bu duruma..
Çünkü bir gün benim olunca bende bunları paylaşma ihtiyacı hissedicem onları anlıyorum ve hak veriyorum.. sende psikolojini sağlam tut düşme öyle hrmen anne olmak emek ister güç ister şimdiden hazırlan anne olmaya...
Allah tez vakitte sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin..

Canım aynı durumdayız
Benim canım arkadaşım hamile ilk benimle paylaştı yeminle nasıl mutlu oldum sonrasında bu duygunun çok güzel olduğundan bahsetti sende yaşayacaksın dedi şimdi bana nispet mi yapıyor asla ilk resmini bana atıyor birlikte isim takıyoruz sadece çok hassasız o yüzden alınıyoruz
Ne olur olumsuz düşünme sana karşı değil senin olsa sen paylaşmaz misin
Engelleme de oluruna bırak su akar yolunu bulur inşallah rabbim bizlere de nasip eder..

sizden imrenmeyin üzülmeyin diye uzaklaşmıştır..
keşke söylemeseydiniz o kadında şimdi nasıl davranacagını bilmiyordur..
ben yaşadım bunu çünkü

Canım ben 4 yıllık evliyim iki sene uğraştık bizim de bebeğimiz olmadı. Eşim doktora gitti hiç sperm yoktu sonra ilaç tedavisi gördü. Tam tüp bebek için yeterli sperm çıktı dedik. Bu sefer bende sıkıntı çıktı rezervlerim bitmek üzereydi zar zor bir embriyo m oldu o da şimdi karnımda . Seni o kadar iyi anlıyorum ki kullandığından değil de hiç anne olamıycakmışım gibi hissettiğimden hamilelere bakamazdım. Sosyal meydana giremezdim insanların çocuklarıyla olan resimlerini koydukları için. İnsan bu dönemde hassas oluyor takma kafana. Rabbim kabul etmeyeceği duanın hayalini kurdurmazmış . Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Arkadaşının tavırları gerçekten rahatsız ediciyse mesafe koy kendi bilir.

Cocugunun fotografini paylasmasi cok normal ama siz ona soylediginiz andan beri davranislari degistiyse bunu en iyi siz fark edersiniz... bu konuda bir sey diyemiyorum :) madem öyle çıkartın gitsin hayatınızdan

Sıkmayın canınızı.Eğer durum gerçekten sizin hissettiğiniz gibiyse bu arkadaşınızın görgüsüzlüğü.
Madem sizinle ilişkisini kesti,siz de bütün sosyal medya hesaplarınızda onu engelleyin.Böylece paylaşımlarını görüp üzülmezsiniz.
Sizin de bebişinizi kucağınıza alacağınız günler gelecek.Biraz sabır...

Yakın bir arkadaşım dördüncü çocuğuna hamile kaldı, ben de o sıralar tedavi goruyodum, kendimi biraz geri çektim. Çünkü muhabbet artık değişecekti, ben tedavi görüyorum, o hamile. Kadın geri cekilmemi hazmedemedi. Sekiz on kişi topladığımız bir zaman bana herkesin içinde bağırarak senin için çocuğumu mu aldiricam dedi. Lafım yok sözüm yok, tek kelime etmedim. Hayatımda o kadar kötü olmamıştım. Ağlayarak evime geldim.
Insanlar çocuk konusunda çok acımasız.

dün 1 gecede oturup bitirdiğim bir kitap var merve öztürk seni beklerken siyah kuğu. okumanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…