- Konu Sahibi Bir melek gelsin
-
Bir mesajinda sadece tup bebekle olur dedi dr diyor.digerinde tup bebek bile olmaz diyor. Boyle anladim sordum ne var bunda ? Soramaz miyim izin mi alacagim sorarken sana ne ? Lütfen isine bak.Sen konu sahibine neyin hesabını soruyorsan bende onun hesabını sordum sinirli olan ben değilim sensin sanane diye saldıran..
Ne hırsını çıkartayım senden tanımam etmem sıkıntı olduğu belki kendini tanıyorsun ama..
Kadının yalanını yakalamaya çalışıyor gibi bi öyle diyorsun bi diyorsun çelişkili diye sıkıştırmaya çalışıyorsun yalan söyleyecek hali yok..Bir mesajinda sadece tup bebekle olur dedi dr diyor.digerinde tup bebek bile olmaz diyor. Boyle anladim sordum ne var bunda ? Soramaz miyim izin mi alacagim sorarken sana ne ? Lütfen isine bak.
Ya tup bebegin ne yalani olacak? Yalan soylese beni ilgilendiren ne var ? Karisma yorumuma isine bak ya daha acik nasil yazabilirim.bi de aciklama yapiyorum saf gibi sana kendi yorumunla ilgilen uzerine vazife olmayana karisma.Kadının yalanını yakalamaya çalışıyor gibi bi öyle diyorsun bi diyorsun çelişkili diye sıkıştırmaya çalışıyorsun yalan söyleyecek hali yok..
Bu konularda niye yalan söylesin..
Sen işine bakıyorsunda oyüzden böyle anlıyorsun heralde iyi günler..
kızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
birakinda insanlar coluguyla cocuguyla mutlu olsun suz onu kiskaniyorsunuz face cocugunun eesmini koymayacak da kimi koyacakkızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
tup bebekle oluyorsa daha ne tup bebekle cocuk sahibi olan dunya kadar insan varkızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
Benimde cocugum biraz ugras sonrasi okdu. Etrafimda hala bebek icon tedavi goren yakinlarim var. Surekli de kizimla foto atarim face ama hic aklima onlari kiskandirmak falan gelmedi. Benim sosyal paylasim alanim ve istedifomi paylasirim.Alınganlık degil inanın eşim bile fark etmiş hadi ben öyle yapıyorum o nasıl farketti. Önce gelip gitmeyi kesti sonra beni görünce kızını alıp hızlı hızlı öncen gitti sırf konuşmamak için simdide sürekli hergün 5-6 kez resimler koymalar kızına sevgi sözleri tamam seviyor Allah bağışlasın ama ben ona hiç bi kötülük yapmadım ki eşinden şiddet gördü ben destek oldum maddi sıkıntı yaşadı ben koştum...
Canım ben 4 yıllık evliyim iki sene uğraştık bizim de bebeğimiz olmadı. Eşim doktora gitti hiç sperm yoktu sonra ilaç tedavisi gördü. Tam tüp bebek için yeterli sperm çıktı dedik. Bu sefer bende sıkıntı çıktı rezervlerim bitmek üzereydi zar zor bir embriyo m oldu o da şimdi karnımda . Seni o kadar iyi anlıyorum ki kullandığından değil de hiç anne olamıycakmışım gibi hissettiğimden hamilelere bakamazdım. Sosyal meydana giremezdim insanların çocuklarıyla olan resimlerini koydukları için. İnsan bu dönemde hassas oluyor takma kafana. Rabbim kabul etmeyeceği duanın hayalini kurdurmazmış . Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Arkadaşının tavırları gerçekten rahatsız ediciyse mesafe koy kendi bilir.Arkadaslar ben bi konuda sizden fikir almak istedim ne yapıyım nasıl davranayım diye beni yadırgamayın yada ters konusmayın lütfen yaşamayan hissettiklerimi bilemez Allah kimseyede yaşatmasın beterinden saklasın hiç bişeye benzemiyor bu hayatta sahip olabilecegim herseye sahibim maddi manevi ama bu boşluk başka...
dün 1 gecede oturup bitirdiğim bir kitap var merve öztürk seni beklerken siyah kuğu. okumanızı öneririm.kızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?