Çocuğuz olmuyor die arkadaşım nisbet yapıyor :..(

Bu zamana kadar hiç öyle yapmıyordu ne zaman söyledim sonra başladı tuafıma giden bu
Bence sen hassas olduğun için sana öyle geliyor. Algıda seçicilik diyorlar boş yere kendini bileme. Yazık olur, daha 2 yılda böyle ottan nem kaparsan 10 yıl sonra çökersin. Sen başka şey düşünme ve tedavinizle uğraşın.

Hissettiğine göre yapmış bişey , benim etrafımda 10 kadın iş arkadaşımın 10 ü da hamile kaldı yada Doğum yaptı 2 sene boyunca birinin nispet yaptığını hissetmedim , ama yengem basbaya yaptı hatta açık açık sormuştu "beni kıskanıyor musun" diye! Artık nispetini bile üstüme o kadar alınmadım ki açıkça yaktı canımı. Kaç gün o dengesizin ettiği laflar için ağladım , beni böyle bir konuda bu kadar yaraladığı için yeğenlerimin başına bişey gelecek diye korktum. Ne oldu Rabbim vakti gelince nasip etti hamile kalmayı , inşallah kucağıma almak da nasip olur.

Sen de böyle hissetti isen görüşme bence , vardır bir ezikliği muhakkak , kıskanmış bilenmiş sana zamanında kesin. Ararsa görüşmek isterse hep uydur bişeyler müsait değilim falan görüşme

Sanki çocuğu kendi yapıyo tarifle Allah nasip etmiş vermiş. Sizin canınızı nasıl yakmış öyle. Allahım ne insanlar var. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

böyle insanlar için kendini üzme benim manevi bir ablam da 2. çocuğu için yıllarca doktorlara gitti geldi en son menopoza girdim herhalde diye gitti ve hamile olduğunu öğrendi nasip ve imtihan Allah kimine vermez kimine geç verir kiminede hem verir hem de alır arkadaşınz ayıp etmiş bence yerinde bir durum paylaşıp hayatınızdan çıkarın yada mesafeyi koyun yoksa daha fazla üzülebilirsiniz

Nispet yapacaksa kızını neden senden kaçırsın ki yada nazar değdireceğini düşünse neden fotoğraf koysun.. Yani hem kaçırıyor diyorsun hemde fotoğrafını paylaşıyor diyorsun anlamadım. Eğer sizi rahatsız ediyorsa hayatından da sosyal medyadan da sil. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

umursama canım sil me de gerçek niyetini anlayasıya kadar.ben anlıyorum seni bizimde 6 senedir olmuyo eşim kaynaklı.yeri geliyor ben alınıyorum yeri geliyor gerçekten insanların anlayışsız oldugunu görüyorum çocuklarıyla hava atmak gibi rabbimin imtihanı bu sabredecez.umursama yada bi müddet mesafe koy gerçekten arkadaşınsa sana destek olıur köstek degil.

Benfe fazla duygusal bakıyorsun. Seninle alakası olduğunu düşünmüyorum. Kızıyla resim koymak en doğal hakkı. Arkadaşınızı yanlış anlıyorsunuz sonucta sözlü bir nispet yok ortada. Sizin ona karşı yanlış anlamanızı anlamış ve ondan dolayı uzaklaşmış olabilir bence.

Kizi kucukse koymamistir, artik büyüdü koyabiliriz fotosunu diye karar almislardir esiyle koymustur. Oyle düşün cok ince dusunme kendini üzersin
Allahin verdigi seyle nispet olmaz ki. Cok calisirsin cok guzel arabalar evler alirsin ben calistim basardim der nispet yaparsin (ki o bile cok sacma ) ama Allahin nasip ettigi varlikla nispet olmaz
Sen umut et inanmayi hiç bırakma elbet gelir bebegin bir gun. Zamanini bekliyordur, sabret
Herkesin sinavi farkli kimi maddi gucluk ceker kimi kafasini gore birini bulamaz kiminin saglik sorunu vardir kimi evlatla imtihan olur herkesin vardir bir derdi. Ama elbet sinav bir gun biter

Rabbim size de nasip etsin inşallah en balından bebekler:)
Bencede nisbet yapmıyordur ancak ince düşünceli biri değildir. Bebek istediğini ve olmadığını bildiğim bir arkadaşım olsa fotoğraflarını çok abartılı şekilde paylaşmazdım sanırım .
Düşüncesizlik olmuştur sonra sizinde ondan uzaklastiginizi fark edince o da olumsuz düşünmüştür hakkinizda ve görmezden geliyordur yolda o yüzden .
Benimde yaşım 28e yaklaşıyor bekarım, bir arkadaşım nişanlanınca parmağındaki yüzüğü gostermek istememişti .
Tuhafıma gitse de, beni üzer diye düşünme senin adına çok sevinirim , dediğim halde yarım yamalak gösterip geçiştirdi .
Açıkçası ben çok takmadım güldüm geçtim:)
Bizim için hayırlısının ne olduğunu bilemeyiz. Çocuk , evlilik , iş kariyer isteriz de "belki de arzularımız bizim mahvımızın tohumunu taşıyordur " diyor Muhyiddin Şekur
Hayırsız eş, hayırsız evlattansa bekleyip sabredip en güzeline ulaşmak gerek. Sizde aklınızı böyle kötü hislerle bulandırmayın velev ki hissettiğiniz gibi olmuş olsun , bu sizin eksikliğiniz değil ki. Kötü söyleyen , kötü düşünen dert etsin.

Ben kimsenin davranışından etkilenmedim şimdiye kadar ama sadece onun tavrını cok yapmacık buldum ben söyledikten sonra hemen öyle davranmaya başladı ya aslında bunun alt yapısı var bi kaç seyde bana imrendiğini hissettim ben ne yaparsam yapardı taaa ki ben dost bildim anlattım o an değişti ama suan anladım ki ben onu kendime dost bilerek hata yapmısım o değil hata yapan Allah a havale ettim ilk anlattiğim gün bana acır gibi bakması sözleri var ya... aslında o an anladım da iş işten geçti bende salaklık

Yaaa iyiki varsınız beni anlayan bi kac kişi olmus demekki

Kesinlikle bizim sınavımızda bu

Ev iş her konuda ben ne yaparsam yaptı inan bana ben hiç bişe demedim yeri geldi yardım ettim bende ki onda da olsun diye annemde dedi seni cekemiyor dikkat et diye ama görmek istemedim şimdi anlıyorum ki cahille muhattap olursan sen üzülürsün burda cahil dememdeki sebep okuma yazma degil ahlak yoksunu cahil...

Görüşmeyi tamamen kestim ama mecbur karsılasıyoruz onun için silemiyorum bi mekan olarak uzaklaşsam o gün silcem

İlk anlattiğim an acır gibi konustu o an anladım aslında

Bencede fotoğraf koyması size yönelik olmayabilir, eskiden öyle değilse bile hayatında başka bir değişken vardır, belki çocuk şimdilerde poz vermeye başlamıştır, belki biri anneliğine laf etmiştir o yüzden sürekli kanıtlama çabasındadır, belki eşinin ailesi sürekli torunun fotoğrafını paylaşıyordur bir yarışa girmişlerdir. Hem sakınıp hem gözünüze sokmaz eşyanın tabiatına aykırı.

Çocuğu olmayan kadınlarda genel bir alınganlık oluyor forumda okuduğum. Kimse evladıyla nispet yapmaz, size olsa olsa mesafeyi, çocuğumu görmesin kötü hissetmesin diye koymuştur. Siz de kendinizi harap etmeyin, çocuğunuz olmuyorsa hayatın sonu değil nasılsa, daha büyük bir amaç da edinebilirsiniz kendiniz adına çocuktan başka, aklınızı oyalayacak. En kötü ihtimalle olacak olan evlat edinmek, başka bir çocuğa şanssız bir çocuğa güzel bir hayat sunmak, ki henüz çaresiz değilsiniz zaten.

Ben arkadaşların aksine alıngan olduğunuzu düşünmüyorum, kadınlar hisseder diyorum. Önceden fotoğraf koymazken şimdi koymasının amacı nedir acaba? Siz öyle hissediyorsanız ve canınız acıyorsa silin gitsin. Canınızın acımasından önemli değil.

İyi ki 2 sene önce söylememişsiniz mazallah size nispeten doğurmuş olurdu çocuğunu

iyi ki sizin gibi bir arkadaşım yok evlerden ırak mutlu olsanıza arkadaşınız için tamamen alınganlık siz mutsuzsunuz diye herkes mi mutsuz olsun rahatsız oluyorsanız gönderilerini engelleyin nazar falan değdirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…