Iste her kadin anne olmamali
Maalesef olan cocuklara oluyor
Boyle koynuma alip sarilip opesim geldi seni , insallah bundan sonraki hayatin cok guzel olur ama eminim ruhunun bir kosesinde hep hissedeceksin annenin sana yaptiklarini
Cocuk hayati guzellestiren birsey , 2 tane kuzum var onlarsiz bir hayat dusunemem maalesef annelige hazir olmadan mecburiyetten doguran kadinlar iyi anne olamiyor olan da cocuklara oluyor
Off yaa bugun burda ikinci anne konusu bu cok darlandim yeminle sizlere uzulmekten
bosver anneni asil sorun nisanlin iyi dusun ben onaylamiyorum o adamla evlenmeni 2. evliligin olacak yakma kendini
Saft ne guzel kardesinle olgun insanlarmissiniz.Annen gurur duymaliyken yaptiklarina bak.Benim de bosanmis ablam ve cocuklari var.Keske sizin gibi annelerine yuk olmasalar.Calismis eve bile katki saglamissiniz.Benim ablam da kendini parcaliyor onlar uzulmesin diye pamuklara sariyor o da cok hatali.Babanin gamsizliyla ilgili bir konun da vardi.O da ayri bir alem.Maddi yardim istemistin ilk defa kucucuk geri cevirmisti.
.Nisanli oldugunu biliyordum sevinmistim
Ne sorunlariniz var?
Ya tamam annen hakli demem cocukken de cektirmis sanirim. Ama koca kadin olmus evlenip bosanmissiniz artik kendiniz yasayin. Kadin da bi nefes alsin.
Ben biri 4 biri 2 yasinda iki cocuk annesiyim. Buyusunler diye canim cikiyor. Inan koca kadin adam olduklarinda isterim gitsinler kendi ayaklari ustunde dursunlar.
Muhtemelen oglum omur boyu destegimize ihtiyac duyacak ozel durumundan dolayi bu dusunce beni surekli boguyor.
Cocuk sahibi olmak omur boyu cocuk bakmak mi yani,? Bir de cocugunuz olur ona da baksin diye aman teklif falan etmeyin ileride.
Lutfen at bu dusunceleri kafandançok sağolun benim de size sarılasım geldi.. bana anlamadan hamile kalmış, kardeşimi de ben istedim diye. olan bize oldu. suçluluk duygusundan bunaldım artık
Lutfen at bu dusunceleri kafandan
Anneni sen secmedin ki , aman doguyum da onun hayati zehir olsun da demedin , senin kendini kotu hissetmen icin hicbir sebep yok
Diger mesajlarini okudum simdi , anne secilemiyor ama koca secilebiliyor , lutfen kendini atese atma gerekirse yanliz yasa ama emin olmadigin biriyle evlenme
Ederim tabi ki , insallah en hayirlisi olur senin icinemin olabilmek adına beklemeye aldım ama bilmiyorum... kafam karman çorman. benim için dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?