Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sen çocuk bakmak çok zor diyen HERKESE kulak asmaMerhabalar kızlar, anne olanlara daha doğrusu çalışan anne olanlara danışmak istediğim bir konu var. Evleneli bir sene oldu, artık yavaş yavaş bebek yapsak mı diye düşünmeye başladık. Ancak etrafımda çocuğu olan kim varsa burada da öyle “çocuk bakmak çok zor, mahvoldum bittim hayatım çok değişti gün içinde nefes alamıyorum” gibi bir çok yorum görüyorum. Gördükçe de korkuyorum. Çocukları çok seviyorum çok iyi bakacağıma da eminim. Mesleğim gereği zaten hergün onlarlayım, eğitimciyim. Yaşım 27, bir yandan erteleme nasıl olsa bir gün olacak diyorum bir yandan madem bu kadar zor bir kaç sene daha kafanı dinle diyorum. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var. Ne diyorsunuz cidden korkulacak bir şey mi? Bir de böyle negatif konuşanlar genelde ev hanımı oluyor ben aynı zamanda çalışıyorum da. Evimle temizlik yemek iş hepsiyle kendim ilgileniyorum. Ev hanımları bile zor diyorsa ben ne yapacağım![]()
Ben inanıyorum o kişiye. Çok fazla kişinin baktığı çocuğa bakmak gerçekten zor.Ay sen çocuk bakmak çok zor diyen HERKESE kulak asma
Evet bir çoğu doğru söylüyor ama abartanda var
Bir yakınım çalışıyor
Öğlen 4 e kadar çocuklara bakıcı bakıyor .
4ten sekize kadar kızın annesi yani anneanne bakiyor.
Bahsettiğim kişi 6 da işten geliyor ... Eşi de sekizde gelince anneanne gidiyor
Artık çocuklara eşiyle kendisi bakıyor o da ona kadar filan .
Dokuzda onda çocukların uyku saati
Ama çocuk bakmak çok zormuş cooook ... Sana da zor olmasın be kardeşim diyesim geliyor
Ben inanmamBen inanıyorum o kişiye. Çok fazla kişinin baktığı çocuğa bakmak gerçekten zor.
Ev hanımıyım. Evet çok zorlanıyorum ikinciyi düşünmüyorum. Çocuğun olacağını bilseydim 33-34 de doğururdumMerhabalar kızlar, anne olanlara daha doğrusu çalışan anne olanlara danışmak istediğim bir konu var. Evleneli bir sene oldu, artık yavaş yavaş bebek yapsak mı diye düşünmeye başladık. Ancak etrafımda çocuğu olan kim varsa burada da öyle “çocuk bakmak çok zor, mahvoldum bittim hayatım çok değişti gün içinde nefes alamıyorum” gibi bir çok yorum görüyorum. Gördükçe de korkuyorum. Çocukları çok seviyorum çok iyi bakacağıma da eminim. Mesleğim gereği zaten hergün onlarlayım, eğitimciyim. Yaşım 27, bir yandan erteleme nasıl olsa bir gün olacak diyorum bir yandan madem bu kadar zor bir kaç sene daha kafanı dinle diyorum. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var. Ne diyorsunuz cidden korkulacak bir şey mi? Bir de böyle negatif konuşanlar genelde ev hanımı oluyor ben aynı zamanda çalışıyorum da. Evimle temizlik yemek iş hepsiyle kendim ilgileniyorum. Ev hanımları bile zor diyorsa ben ne yapacağım![]()
Bağırırken ? KsjsjjdBen inanmam
Ya ben oturmaya gidiyorum annesine bagriyo mesela bak şu çocuklara diyehani nerede yoruluyor bu kadın ?
Yok ayy çocukların sesi çıkıyor diye o olayBağırırken ? Ksjsjjd
Kesinlikle ev hanımları için çok daha zor. İşten geldiğinizde 4-5 saat ilgileneceksiniz belki sonra uyutacaksınız. Sabah evden çıkacaksınız ama ev hanımları öyle mi tüm gün gece gündüz bir arada. Fiziksel yorgunluk harici beynen de yoruluyorlar. Çalışanlar işe evden çıkıp değişik ortama giriyorlar en azından Farklı insan yüzü görmüş oluyorlar.Merhabalar kızlar, anne olanlara daha doğrusu çalışan anne olanlara danışmak istediğim bir konu var. Evleneli bir sene oldu, artık yavaş yavaş bebek yapsak mı diye düşünmeye başladık. Ancak etrafımda çocuğu olan kim varsa burada da öyle “çocuk bakmak çok zor, mahvoldum bittim hayatım çok değişti gün içinde nefes alamıyorum” gibi bir çok yorum görüyorum. Gördükçe de korkuyorum. Çocukları çok seviyorum çok iyi bakacağıma da eminim. Mesleğim gereği zaten hergün onlarlayım, eğitimciyim. Yaşım 27, bir yandan erteleme nasıl olsa bir gün olacak diyorum bir yandan madem bu kadar zor bir kaç sene daha kafanı dinle diyorum. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var. Ne diyorsunuz cidden korkulacak bir şey mi? Bir de böyle negatif konuşanlar genelde ev hanımı oluyor ben aynı zamanda çalışıyorum da. Evimle temizlik yemek iş hepsiyle kendim ilgileniyorum. Ev hanımları bile zor diyorsa ben ne yapacağım![]()
Aynen söylediklerine tüm kalbimle katılıyorumEv hanımları için daha zor bence çünkü.
Çalışan kadının bir çevresi, farklı bir ortamı oluyor bebekle yapışık ikiz olmuyor. Akşam bebeğini görüyor sadece. Ama çalışmıyorsa benim gibi 7/24 yapışık ikiz oluyor bebekle ve bebeğim zor bir bebek olmamasına rağmen ben çok bunalıyorum. Benim hiç desteğim yok ama desteği olanlar biraz daha rahat olabiliyor. Üstüne korunurken hamile kaldım ikinci geliyor şimdi ay neyse ben daha fazla yazmiyim yoksa siz hiç çocuk yapmayacaksınız korkudan![]()
Evet dogru soylemisler hayatiniz onceliginiz standartlariniz yasam tarziniz uykunuz gezdiginiz yerler arkadas ortamlariniz herseyiniz degisiyor. Ama guzel bisey istiyorsaniz neden olmasin. Benim fikrim biraz daha kari koca basbasa yasamaniz. Cocuk icin engel bi durum yoksa birbirinize biraz doyun 3. Bir kisi gelince geride kaliyor bu anlar. Ama cok guzel bi duygu cok guzel anlar da o 3. Kisiyle geliyor.Merhabalar kızlar, anne olanlara daha doğrusu çalışan anne olanlara danışmak istediğim bir konu var. Evleneli bir sene oldu, artık yavaş yavaş bebek yapsak mı diye düşünmeye başladık. Ancak etrafımda çocuğu olan kim varsa burada da öyle “çocuk bakmak çok zor, mahvoldum bittim hayatım çok değişti gün içinde nefes alamıyorum” gibi bir çok yorum görüyorum. Gördükçe de korkuyorum. Çocukları çok seviyorum çok iyi bakacağıma da eminim. Mesleğim gereği zaten hergün onlarlayım, eğitimciyim. Yaşım 27, bir yandan erteleme nasıl olsa bir gün olacak diyorum bir yandan madem bu kadar zor bir kaç sene daha kafanı dinle diyorum. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var. Ne diyorsunuz cidden korkulacak bir şey mi? Bir de böyle negatif konuşanlar genelde ev hanımı oluyor ben aynı zamanda çalışıyorum da. Evimle temizlik yemek iş hepsiyle kendim ilgileniyorum. Ev hanımları bile zor diyorsa ben ne yapacağım![]()
Ancak etrafımda çocuğu olan kim varsa burada da öyle “çocuk bakmak çok zor, mahvoldum bittim hayatım çok değişti gün içinde nefes alamıyorum” gibi bir çok yorum görüyorum.