Bende de var oyle bir kuzen. Kendisi öğretmen. Cocuguda 6 yasinda. Tam bir potansiyel psikopat. Siddet egilimi var. Annesine sorsan cocuga birey olmayi ogretmisler kendi kararlari varmis falan. Ileride seri katil falan olacagina eminim. Cunku teyzesine tekme atip burnunu kanatmayi sonrada cok guzel yaptim hak ediyorsun cunku sen demişligine bizzat sahidim.Selem hanımlar
Bu akşam kuzenler olarak topladık
Yedi kuzen iki kuzen eşi birde dayımızın eşi
Altı tane çocuk vardı aramızda
Bir kuzenin iki oğlu var olmaz böyle dedirten cinsten
Dayımızın evindeyiz şimdi kimse hiçbirşey anlamadı
Bu ufaklıklar kuzenlerden birinin çocuğunu dövdü salonda camlı bir dolap vardı kırdı bir kuzenin cüzdanındaki elli lirayı yırttı
Bu kuzen öğretmen birde ya daha kendi çocuklarına yeteneyen biri nasıl öğretmenlik yapar
Neyse bir kuzen dayanamadı adı ayşe olsun ayşe bence sen bu çocukları eğitmeden öğretmenlik yapma dedi
Alındı ayşe daha çay içmeden kalktı
Hem üzüldüm bu duruma hemde kızıyorum bizim kuzene
Haftaya bendeyiz gelir mi bilmiyorum ama bu çocuklarla ne derim bilemiyorum
Ama bakin bu verdiginiz ornek cok farkli , boyle bir durumda tabi ki kizilmaz ne anneye ne cocuga ama kimse kusura bakmasin kendi cocugum da dahil olmak uzere evime gelen hicbir cocuk cuzdanimi karistiramaz benimbazen çocuklarımız istemediğimiz şeyler yapabiliyor. Kimi zaman uyarabiliyoruz kimi zaman geç kalıyoruz. Bir anneyi anneliğiyle suçlamak ne kadar doğru? Kim ister böyle olsun. Yeni gelindim bi misafir çocuk halıma beyaz halıma vişne suyu döktü boydan boya. Annesinin kucağındaydı annesi içiriyordu. Kadın utancından ağlayacaktı çocuğa vurmaya kalktı şakın dedim . O çocuk Şen'de annesin . Anne olduğu için Süpermen değil tabi
O kadında bunu yapmasını istemezdi. Ne yani evde çocuğun a gittiğin yerden cüzdan karıştır çocuğum demiyor heraldeAma bakin bu verdiginiz ornek cok farkli , boyle bir durumda tabi ki kizilmaz ne anneye ne cocuga ama kimse kusura bakmasin kendi cocugum da dahil olmak uzere evime gelen hicbir cocuk cuzdanimi karistiramaz benim
Konu sahibinin anlattigi farkli bir durum , cocul bu tabi ki yetiskin gibi yiyip icemez doker , yanlislikla kirar bunlar cok farkli seyler
Ama cuzdan karistirmak bile bile zarar vermek kusura bakmasin annesi ama bende derim egitememissin cocugunu diye
Cocuklarimizi egitmekle sorumluyuz , dogurup kendi kendilerine yetidmelerini bekleyemeyiz , onlara gorguyu , toplum kurallarini biz ogretmek zorundayiz eger anne ogretememisse ben o anneye soylerim eger evimdeyse
Hanimefendi ne demek istedigimi anlamiyor ve yanlis yere cekiyorsunuzO kadında bunu yapmasını istemezdi. Ne yani evde çocuğun a gittiğin yerden cüzdan karıştır çocuğum demiyor heralde
Bazı şeyleri başımıza gelemden anlamıcaz galiba. NeyseHanimefendi ne demek istedigimi anlamiyor ve yanlis yere cekiyorsunuz
8 ve 4 yasindaki cocuklar kimsenin cuzdaninin karistirilmayacagini bilmek zorunda
Anne git cuzdan karistir demez ama onlara kimsenin cuzdani karistirilmaz demek zorunda
Bunun otesi yok , tabi ki annenin sorumlulugu bu
Girişte duran dolabın içindeki çantadan almış 4 yaşındaki ufaklık hepimiz bayandık erkek kuzenlerin eşleri yani gelinlerCuzdandan parayi nasil aldi onu merak ettim. Cuzdan genelde cebinde olur erkeklerin.
Zamane çocukları diyorsunuz ya buna katımıyorum altı çocuk vardı diğer dördü onlar gibi değildiAnneliğine +Öğretmenliğine kadar hakarete uğramış kadın resmen, çocukları eğitmeden öğretmenlik yapma ne demek . Bence bu lafı söyleyen de hala eğitilememiş .zamane çocuklarına söz geçmiyor malesef. Ama böyle arsız bir çocuğu herhalde tekrar gezmeye götürmez. Velev ki getirdi toplayacan herşeyini gerekirse kadın alacaktım vs deyip halılarınızı da toplayın.birşey kırılmadıktan sonra dökülmüş saçılmış önemli değil bir süpürgeye bakar
İşte hata burada başa gelmeden bilemezsin ya niye başa gelsin demekki var bir sorun buda insanların elindeBazı şeyleri başımıza gelemden anlamıcaz galiba. Neyse
9 yasinda bir oglum var cok sukur kimsenin cantasini karistirmaz benimki de dahil , cunku ogrendi zamaninda :)Bazı şeyleri başımıza gelemden anlamıcaz galiba. Neyse
Kızım kendi evimde canavar dışarıda akıllı bir çocuk. Kimsenin eşyasına dokunmaz anne alabilir miyim diye sorar. Öz yiğenim annesi çocuk kişisel gelişim uzmanı . Benim çocuklarım konusunda da bana çok yardımcı oluyor. Ama kendi çocuğu İnan ben yaparsa yapsın düzene girmiyor ve kadın bıkmış durumda. Bazen olmayınca gerçekten olmuyor. Büyümesini beklemek lazım.9 yasinda bir oglum var cok sukur kimsenin cantasini karistirmaz benimki de dahil , cunku ogrendi zamaninda :)
Anneliğine +Öğretmenliğine kadar hakarete uğramış kadın resmen, çocukları eğitmeden öğretmenlik yapma ne demek . Bence bu lafı söyleyen de hala eğitilememiş .zamane çocuklarına söz geçmiyor malesef. Ama böyle arsız bir çocuğu herhalde tekrar gezmeye götürmez. Velev ki getirdi toplayacan herşeyini gerekirse kadın alacaktım vs deyip halılarınızı da toplayın.birşey kırılmadıktan sonra dökülmüş saçılmış önemli değil bir süpürgeye bakar
Benim oglum da cok yaramaz onceki sayfalarda yazmistim zaten duz duvara tirmanan cinsinden ama gittigi hicbir evde yaramazlik yapmazKızım kendi evimde canavar dışarıda akıllı bir çocuk. Kimsenin eşyasına dokunmaz anne alabilir miyim diye sorar. Öz yiğenim annesi çocuk kişisel gelişim uzmanı . Benim çocuklarım konusunda da bana çok yardımcı oluyor. Ama kendi çocuğu İnan ben yaparsa yapsın düzene girmiyor ve kadın bıkmış durumda. Bazen olmayınca gerçekten olmuyor. Büyümesini beklemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?