- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi irem123123
-
sanırım hayatı kurtulsun demek istedı
en azından ben öyle anlamadım
yalnız bana annenıze bakıcı arıyorsunuz gıbı geldi bılmıyorum tabı muhtaç faland eğildirde bazen işleride görsun alışveişede gıtsın işede yarasın yanı 12 yaş ne çocuk ne ergen başı çabuk eğilir nede olsa ne bılım bana ben gıdınce annem yalnız kalmasın düşüncesi çok masum gelmedı
630 lıra para verıldığını bılmıyordm
keşke o para bankaya yatsada
oçocuk için bırıkım olsa 18yaşına geldığınde kendısı için kullanır
hayatı bırazda olsa guvencede olur
çocuğu evlat edınen kişinin 630 lıraya ıhtıyacı varsa zaten hiç edınmesın
ben istiyorum kardes ve annem bana cok alışık ben yurt dısına okumaya gidince annemn yanında durusun annem onu okutsun yani kız büyüyüp belli yastan snra hayata atılıp kötü yola düşmektense bnm aılemde olması yetişmesi onu en iyi şekilde okutup hayatını kurtarmasını istiyorum. yaş sınırı yok dimi
630 lira canim bildigim kadari ile yuvaya verilen cocugun ailesine veriyorlar maddi durumu kotu diye bazi aileler cocuklarini yuvaya vermek istiyor bu yuzden de cocuk ailesinin yaninda kalsin diye belirli miktar para veriyorlar benim bildigim bu yoksa evlatedinenlere maas baglanmiyor.
evlat edınen aileye verılmesi çok mantıksız gelmişti oyuzden böyle çözum ürettim kendımce
tşk.ler açıklama için
niyetinizi kestiremedim..maaş konusundan bahsetmek neden? burda defalarca evlat edinme konuları açıldı hiç birinde para mevzusu geçmedi. Bu yüzden niyetinizden şüphe ettim. Bence siz biraz annenize bakıcı arıyor gibisiniz 12 yaş tam ideal, elinden iş gelir mızmızlanmaz kolayca yönlendirilcek bir yaş. Evlat edinilen çocuk için maaş bağlanmıyor diye biliyorum, koruyucu ailelere para veriliyor. Şöyle bir araştırdım da koruyucu aile şartları çok hafif, ilkokul mezunu olmak yeterli. Evli olma şartı da yok...kötü niyetli insanlar kullanabilir kolayca bu durumu. Umarım devlet iyi araştırıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?