- 7 Mayıs 2020
- 4.859
- 11.722
- 208
Hamilelik ve doğum suresiİnşallah benim dediğim gibi değildir ama neden iddet muddeti denen süre 300 gün o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik ve doğum suresiİnşallah benim dediğim gibi değildir ama neden iddet muddeti denen süre 300 gün o zaman
Ben de sordum ama konu sahibi yazmadı ilişki evlilik sürerken başlamışHerkes gün hesaplaması yapmış ama ben konuya takıldım.daha iddet süresi dolmadan ne ara tanışıp güvenip bide hamile kaldınız.
Yorumları okuyunca korkudan suyu geldi herhaldeKonu sahibide cevap vermiyo biz burda iddet hesaplıyoruz
Bende öyle biliyorum yani iddet süresinde hamile kaldığı için eski eşin üzerine yazılacak değil miHamilelik ve doğum suresi
Evet öyle olacak yüksek ihtimalBende öyle biliyorum yani iddet süresinde hamile kaldığı için eski eşin üzerine yazılacak değil mi
Belkide fake konudur (inşallah öyledir)Konu sahibide cevap vermiyo biz burda iddet hesaplıyoruz
Gece gece fake mi acaba yaYorumları okuyunca korkudan suyu geldi herhalde
ya alıntıladığım karara bakın:Bende duydum çok zor ve uzun oluyomuş dna testi kısmına getirmek bile, babalık davası olacak soyad değişecek bir sürü iş
Ay inşallah bizim dediğimiz gibi değildir öyleyse çok zor bir durumEvet öyle olacak yüksek ihtimal
Maşallah konu sahibide nefes almamış kıtı kıtına süre ile hamile kalmış hemenya alıntıladığım karara bakın:
"Yargıtay 2. Hukuk Dairesi kararı. Evlilik devam ederken veya evliliğin sona ermesinden başlayarak üçyüz gün içinde doğan çocuğun babası kocadır. Bu süre geçtikten sonra doğan çocuğun kocaya bağlanması, ananın evlilik sırasında gebe kaldığının ispatıyla mümkündür."
orada bile anafikir ne kadın kocasına bebeğin ondan olduğunu anlatmaya çalışmış, adam reddetmiş de karar üst mahkemeye gitmiş zart zurt..bebeği nüfusa kaydettirmek için yırtınacak çünkü kadın, atta ispatlayacak biz şu gece seviştiydik diye...
kimse boşanan kadın tekrar sevişcekmiş gibi bir "derdi" düşünmüyor ki![]()
rica ederimTeşekkür ederim doğrusunu öğrendim. Dediğiniz gibi
Nişanlandık iddetin dolmasını bekliyoruSevgiliniz çocuğu üzerine almazsa ne yapacaksınız
Normalde geçen sene acılan bir mahkemeydiMaşallah konu sahibide nefes almamış kıtı kıtına süre ile hamile kalmış hemen![]()
Hayır babalık davası acarak alamıyor.İddet süresinde Doğan çocuk boşanan eşim üstüne kayıt oluyor ve sadece eski eş dava açabiliyor yani eski kocası bu cocuk benden değil diyerek soybagının reddi davası ve dava cık uzun sürüyor.Yargilamiyorum (Boşanmanın bitmesini neden beklemedeniz ki ? Aldatma mi vardı evlilikte)
Boşanır boşanmaz mi hamile kaldınız başkasından
Alır babalık davası açarak
testi yaptırmak kolayBende duydum çok zor ve uzun oluyomuş dna testi kısmına getirmek bile, babalık davası olacak soyad değişecek bir sürü iş
ama iddet süresinden 1 ay sonra doğacakmış.Hayır babalık davası acarak alamıyor.İddet süresinde Doğan çocuk boşanan eşim üstüne kayıt oluyor ve sadece eski eş dava açabiliyor yani eski kocası bu cocuk benden değil diyerek soybagının reddi davası ve dava cık uzun sürüyor.
iddet dolar dolmaz nikahı kıyın.Nişanlandık iddetin dolmasını bekliyoru
Doğumdan önce doluyorsa geçmez ama risk yinede erken doğum olursa ne olacak? 26/28 haftada doğan bebeklerde var, keşke dikkat etseyd
Doğumdan 1 ay bir buçuk ay sonra yani mayısın sonunda nisanın 7 de idettim doluyor bosandiktan sonrada ben test yaptırdım hastanede negatif ti iki ay sonra hamile kaldım yani bence geçmez iddet dolduktan sonra yıldırım nikahı yapıcazDoğumdan önce doluyorsa geçmez ama risk yinede erken doğum olursa ne olacak? 26/28 haftada doğan bebeklerde var, keşke dikkat etseydiniz
Onu okudum benama iddet süresinden 1 ay sonra doğacakmış.
Doğumuma bir ay kala nisanın 7 sinde doluyor iddetim doğumda mayısın 22 si ile 30 zu arasındaYani 300 günden bahsediyor . Doğumuna 1 ay varmış 8 aylık gebeyken doğum olack 240 gün eder ortalama