Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahh şu aralar hiç yapamıyorum diyet ama kararlıyımŞuan siskoyum amaçünkü ilaçlar cortizon vs kilo aldım çok şükür obez değilim
sağlıkla kolaylıkla kilo verin inşallah istiyor iseniz
uzaklastirma kararı alabiliyor musunuz?Korkuyorum
Kilonuz çok değil verirsiniz inşallahAhh ahh şu aralar hiç yapamıyorum diyet ama kararlıyım
Var hepsi var ama işte böyle insanlar bu sefer başkalarını üstüne salıyor ama şikayetçi oluyorum her defasında basta korkuyordum ama canima kastedemeye kalkınca benden değerli değil dedimuzaklastirma kararı alabiliyor musunuz?
Boşanmaya nasıl ikna ettinizVar hepsi var ama işte böyle insanlar bu sefer başkalarını üstüne salıyor ama şikayetçi oluyorum her defasında basta korkuyordum ama canima kastedemeye kalkınca benden değerli değil dedim
Boşanma davasının kesinleştiği tarihten itibaren başlar iddet süresi ona dikkat edin. Çocuk iddet süresi içinde doğarsa eski kocanın nüfusuna kaydedilir. Nüfusa kayıttan sonra babalık davası veya soybağının reddi davası açılması gerekiyor.Boşandım iddet günüm dolmadan hamile kaldım doğumdan bir ay önce iddet günüm doluyor çocuk eski eşimin üstüne geçmez dimi yani nişanlım çocuğu üstüne alabilir diye düşünüyorum lütfen biri açıklayabilirmi olurunu olmazini
İşte öyle olmalı diye akıl yürütüyoruz ama öyle değil. Baya dümdüz eski kocanın üstüne geçiyor. Sonra onu düzeltmek için dna tetsi VS yıllarca uğraştırıyorlar.O işler öyle değil canım hepsinin süresi var yani bebek doğunca şak diye test yapılıp üstüne alamaz
Kendisi 14 sene hapis cezası aldı bana yaptıkları
14 seneyle yargılanıyor
Sevişmek icin değil;Bende genelde kaldırıp evlenenleri duydum hep ama evlenmesede bunu yapabilmesi lazım, kadın sevişecekse evlenecek kuralı gibi bir şey olmuş, erkeklere hiçbir bekleme kural kaide yok
Eski komşumuz var bazen ortadan kayboluyor ama bize anlattığı bir derdi vardı. Kadının eşi evliliğin ilk zamanı ölüyor 2 yıl geçmesine rağmen nufüsta ölüm kaydı düşürülmüyor. Kadın sokaklara düşüyor aklı gidiyor. Birkaç sene sonra başkasından bebek oluyor. Kimden olduğundan emin değil. Adam yaşıyor gözüktüğü için direk ölü eşin üstüne yazılıyor. Oğlu büyüyor 20 yaşlarına gelince kadın sırf oğlunu adamın üstüne alırım sadece çocuğumun kütüğü düzelsin diye evlilik yaşıyor. Fakat evlilik yürümüyor kütüğü alamıyor. Para etmeyen toprak kalıyor ilk eşten. Kadın red davasıyla mirası kendinden düşürüyor mirası fakat çocuktan daha düşmüş değil. Kadın bu durumdan dolayı tekrar delirecek gibiydi. Vefat eden eşin ailesi toprağın birini başkasına parasız vermek istiyorlarmış kadını arayıp duruyorlar. Kadın üstüne borç kalacak sandığı için her imzadan korkuyor. Bu kadın veya oğlu soybağı düzeltme davası açsa. Mirası reddetse. Yinede karşı tarafon ailesi karşıt tazminat vb. Dava açabilir mi? 20 senedir 1 kere görüşmüşler başka görüşme veya konuşma olmamış. Normalde müdavim üyeleri yoracak yorumlardan sakınırım ama bu işin ucunda kadın soybağını düzeltirken ceza alırsa hapiste 1 gün dayanacak tip değil ve cidden mazlum birisisizin dediğiniz durumda adam muhtemelen direkt soybağının reddi için de dava açmıştır, belki bebek doğmadan bile açmıştır zira zaten mahkemeleri varmış süren.
yoksa evet, yasal olarak, adam kadınla evliyken ve boşandıktan sonra 300 gün süreyle doğan her çocuk otomatik olarak o erkeğin oluyor isterse kadın 500 kişiyle yatsın isterse çocuğun babası kim belli olmasın,
fark etmez devlet bunu kaale almıyor.
hatta şöyle sorunlar var: adam ölmüş, çocuğun adamın olmadığı sonra ortaya çıkmış ama çocuk adama mirasçı zira soybağının reddi davasını baba görünen kişinin açması lazımdı, düşüremiyorlar mirastan falan filan. baya çetrefilli konular.
Şimdi kaç kilosunHer konuya yazmadım ama teşekkür ederim
Evet kullanıcı adını bilerek seçmiştim esprili olsun diye bu nicki seçtiğimde 60 kilo idim
Esprili ve yüzde gülümseme bırakan bir nick olsun istedim
89Şimdi kaç kilosun
Iddet suresinde oldu ise eski ese kaydoluyor tekrar dava acilmasi lazim falan bir suru seyBoşandım iddet günüm dolmadan hamile kaldım doğumdan bir ay önce iddet günüm doluyor çocuk eski eşimin üstüne geçmez dimi yani nişanlım çocuğu üstüne alabilir diye düşünüyorum lütfen biri açıklayabilirmi olurunu olmazini
Yok herhangi birsey soylemek zorunda degil iddet suresi kaldirmak istiyorum deyip kaldiriyorlar hastane raporu ile arkadasimda oyle yapti ve evlenmeditamam bunu anlıyorum zaten biliyorum da
ama kadın evlenmemiş işte tekrar
tekrar evlenmek istemediğin sürece
can sıkıntısından mahkmeye gidip, ben hamile değilim kiiii, diyerek iddet kaldırtamıyorsun, onu diyorum ben...
Merhaba,Eski komşumuz var bazen ortadan kayboluyor ama bize anlattığı bir derdi vardı. Kadının eşi evliliğin ilk zamanı ölüyor 2 yıl geçmesine rağmen nufüsta ölüm kaydı düşürülmüyor. Kadın sokaklara düşüyor aklı gidiyor. Birkaç sene sonra başkasından bebek oluyor. Kimden olduğundan emin değil. Adam yaşıyor gözüktüğü için direk ölü eşin üstüne yazılıyor. Oğlu büyüyor 20 yaşlarına gelince kadın sırf oğlunu adamın üstüne alırım sadece çocuğumun kütüğü düzelsin diye evlilik yaşıyor. Fakat evlilik yürümüyor kütüğü alamıyor. Para etmeyen toprak kalıyor ilk eşten. Kadın red davasıyla mirası kendinden düşürüyor mirası fakat çocuktan daha düşmüş değil. Kadın bu durumdan dolayı tekrar delirecek gibiydi. Vefat eden eşin ailesi toprağın birini başkasına parasız vermek istiyorlarmış kadını arayıp duruyorlar. Kadın üstüne borç kalacak sandığı için her imzadan korkuyor. Bu kadın veya oğlu soybağı düzeltme davası açsa. Mirası reddetse. Yinede karşı tarafon ailesi karşıt tazminat vb. Dava açabilir mi? 20 senedir 1 kere görüşmüşler başka görüşme veya konuşma olmamış. Normalde müdavim üyeleri yoracak yorumlardan sakınırım ama bu işin ucunda kadın soybağını düzeltirken ceza alırsa hapiste 1 gün dayanacak tip değil ve cidden mazlum birisi
1-Sizce dava açsa ne olur?
2-Çocuğu mirastan feragat ederse öbür aile şüphelenip karşıt dava açarsa?
3-20 yaşı(yılı) geçti oğlu şuan ceza verilebilir mi yinede?
aaa bunu bilmiyordum, öğrenmiş olduk, sağolun.Yok herhangi birsey soylemek zorunda degil iddet suresi kaldirmak istiyorum deyip kaldiriyorlar hastane raporu ile arkadasimda oyle yapti ve evlenmedi