- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Yani genelde 15- 20 lira arasi galiba fiyatlari burda marka ismi verilebiliyorsa onerebileceginiz bir marka varmikalitelisinden alırsanız bi sıkıntı yaşamazsınız.
Ben cok cok cok tedirgin oluyorum baska alternatif var ama tek cam icin 250 civari bisey o yuzden hem kaliteli hemde biraz daha uygun olmaliBalkon kapıları için portatif kilitler var kapının üst tarafına monte ediyorsunuz ben ondan kullanıyorum çok memnunum.
Yani genelde 15- 20 lira arasi galiba fiyatlari burda marka ismi verilebiliyorsa onerebileceginiz bir marka varmi
Cok tesekkurler bu ikisine bakacagimroto
siegenia aubi
bu ikisine bakabilirsiniz
roto sanıyorumd aha kolay bulunuyor ve daha ucuz.
Balkonu kapattiracagiz ama iki seneden once olmaz heralde o is vallahi dusundukce eve girmeden evden sogumaya basliyorum ama su an sıkı bir arastirma icindeyimbu cam balkon isleri beni cok korkutuyorbi kac tane onlem alin lutfen .
Camı açmasına engel olmaz ama aklıma hırsız için takılan alarmlar geldi.pahalı değil diye biliyorum..çocuk kilidiyle beraber onuda takarsanız pencereyi açsa bile en azından alarm ötünce haberiniz olur müdahale edersiniz hemen..Balkonu kapattiracagiz ama iki seneden once olmaz heralde o is vallahi dusundukce eve girmeden evden sogumaya basliyorum ama su an sıkı bir arastirma icindeyim
Evet onada baktim canm oda mantikli geldi bana tesekkur ederimCamı açmasına engel olmaz ama aklıma hırsız için takılan alarmlar geldi.pahalı değil diye biliyorum..çocuk kilidiyle beraber onuda takarsanız pencereyi açsa bile en azından alarm ötünce haberiniz olur müdahale edersiniz hemen..
Evet evet tamda istedigim buydu halatlilar aklimda soru isareti birakmisti tesekkur ederimEki Görüntüle 2206085
Eki Görüntüle 2206086
şeklinde çok kilit var
bu 4 yaşındaki çocuğa yeterli olur
yetişkinler açınca kapatmayı unutmazsa sorun olmaz
Birde bunlar anahtarlimi dugmelimiEvet evet tamda istedigim buydu halatlilar aklimda soru isareti birakmisti tesekkur ederim
Off balkona nasil cikiyosunuz ben dun baktim bakmaz olaydim dahada pimpiriklendimBenim evim 12 . katta ve zemin farkından dolayı bayağı 20 kata tekabül bir yükseliğe mevcut.
Cam balkon kapalı olmasına rağmen evimde balkon daima kilitlidir, her seferinde kilit açar kullanırız.
Camlarımız sadece yukarıdan açılır, ancak çocuklar evde yok ise tam anlamıyla havalandırabiliriz.
Cam ve kapılar için yukarıya asılan sürgü yöntemi gibi kilitler mevcut, bunlardan edinebilirsiniz.
Bende cam balkon olup ve daima kapalu tutup üzerine balkon kapısını kilitlediğimiz için denemedim daha ama, kullanan arkadaşlarım memnun.
Çocuklarım sizinkinin yaşına gelince tek seçenek o görünüyoe hatta.
Evet evet tamda istedigim buydu halatlilar aklimda soru isareti birakmisti tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?