Çocuk huysuz eş ondan huysuz.

Dertli Lahana

Siz bizim delirtemediklerimizden misiniz? :)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
271
220
103
31
Merhabalar bdv sultanları.
3.5 yaşında bir oğlum var. Çok hareketli hic yerinde durmuyor yaramaz da biraz. Kayinvalidem ile oturuyorum. eşim kendi çocuğu ile oynamıyor. Oynamak istemiyor ama bi yaramazlık yapsa ceza vermeye azarlamaya bayılıyor. Artık eve gelmesin diye bekler oldum. Namaz kilicam idâre et diyorum. Telefonu bırakmıyor elinden işçocuğa bakmaya gelince benle oynamıyor diyor. Yazasım geldi. Tartışmakta bıktım onunla. Hep kendini haklı çıkarıyor. Size içimi dökmek istedim. Allah razı olsun. Isleriniz rast gitsin.

Bu erkeklerin bazilari hakikaten sek odun ya. Sanki tek basina bir cocuk dunyaya getirmis gibi kadini ruhen ve fiziken yalniz birakan adamlar varya beni acayip sinirlendiriyor. Dırdır sevmez erkekler de bu tiplere dirdir yapmazsan anlamaz, gerekirse numaradan sinir krizi gecir bak o zaman mecbur kalir.

Eşime göre çocuğu araba ile gezdirsen dışarda yemek yenirse bisey yapsa yetiyor. O kadar yani. Namaz kilicam bak diyorum mesela bu gün gezdirdim ya sen bak iste diyor. Alıştım artık da sizle paylaşmak istedim.

Eşime göre çocuğu araba ile gezdirsen dışarda yemek yenirse bisey yapsa yetiyor. O kadar yani. Namaz kilicam bak diyorum mesela bu gün gezdirdim ya sen bak iste diyor. Alıştım artık da sizle paylaşmak istedim.

Canim neden kvden ayri oturmuyorsunuz? Adam genelde mi bu kadar umursamaz ve sorumsuz?

Ayrı eve çıkın. Babasız çocuk büyütüyorsunuz resmen. Bir de eve oğlu çiftleşsin, evi toplarlayan biri olsun diye evlendirilen birinden bahsediyoruz. Ev babası dedikleri bu olmuyor. Eş olmak da böyle bir şey değil. Oturtun karşınıza konuşun, çift terapisine gitmeyi teklif edin. Kendinize meslek edinin, öğrenin ve iş bulmaya çalışın. Çocuk yetiştirmek sadece anne ile baba hala sağ, yaşarken ve aynı evde ise bu örnekle sağlıklı olmaz. Baba figürü de çok önemli.

Back
X