- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
10 günde bir yapmayla çocuk olmaz , istiyorsanız gereğini yapacaksınız , leylekler getirmiyor sonuçta....Günaydın:) şimdi de aklıma bu takıldı esim le haftada bir bazen on günde bir birlikte olurduk şimdi çocuk düşüncesiyle daha çok yanaşıyor. Nasıl tepki vermem gerek çok düşkün değil biliyorum yani çocuk için yaptığıni?
Yumurtlama gününde yapman yeterli. Diğer günlerde zaten zor.Günaydın:) şimdi de aklıma bu takıldı esim le haftada bir bazen on günde bir birlikte olurduk şimdi çocuk düşüncesiyle daha çok yanaşıyor. Nasıl tepki vermem gerek çok düşkün değil biliyorum yani çocuk için yaptığıni?
Erkeklerin işide zor. Kimisi ne yapsa yaranamıyoryav ne olmasını bekliyodun. bebek olsun ama sevişmeyelim
Ne yazmışta? Dur bi bakayım.Dün yazdıklarından sonra ben olsam korkardım
Ayni erkek bebek dogduktan sonra ayda bir yanasir, tecrubeyle sabit!Benim demek istedigim sadece çocuk için böyle.başka zaman adamın umrunda değil iki haftada olsa farketmez:)
Deme oyle kiz
Kv inat dogurucaksin demek.
Kv inat dogurucaksin demek.
darkmore ay geçmez hayat haklısın da düşğnemiyom bebişi daha yeni uyutmuşm ölmüşm yorgunlktan o zaman da yanaşmasın yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?