- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
O saçma düşünceyi attım kafamdan kendim için bizim için dogurcam tabi nasipse
Başka zaman yanaşmaması mı canını sıkıyor,yoksa yanaşma sıklığı mı boğdu seni??
Benim demek istedigim sadece çocuk için böyle.başka zaman adamın umrunda değil iki haftada olsa farketmez:)
Canimsin
e normal şartlarda haftada 1 yada 10 gun cok da aaanormal bir şey değil ki ???Günaydın:) şimdi de aklıma bu takıldı esim le haftada bir bazen on günde bir birlikte olurduk şimdi çocuk düşüncesiyle daha çok yanaşıyor. Nasıl tepki vermem gerek çok düşkün değil biliyorum yani çocuk için yaptığıni?
Günaydın:) şimdi de aklıma bu takıldı esim le haftada bir bazen on günde bir birlikte olurduk şimdi çocuk düşüncesiyle daha çok yanaşıyor. Nasıl tepki vermem gerek çok düşkün değil biliyorum yani çocuk için yaptığıni?
Ben sizi anladım. Böyle şartlanmalar insanın bütün motivasyonu bozuyor isteğini kırıyor. Biz bunu karşılıklı yapmıştık ve gerçekten ikimiz için de sıkıcı olmaya başlamıştı hiç bişey anlamıyorduk yani zorunluluktan gibi oluyor. Sizinki tek taraflı olduğu için sizi daha çok rahatsız ettiğini tahmin etmek zor değil.
Önerim ise çocuk istemiyorsanız bunu dile getirin yazık adama boşa kürek çekmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?