niçin yüksek lisans yapıyorsunuz, mesleğinize, kariyerinize faydası var mı bilmiyorum.
hamilelik, doğum ve bebeklik süreci herkeste çok başka. O yüzden çok fikir alınabilinecek bir karar değil aslında.
Benim hamileliğim de, doğumum da, oğlumun yenidoğan ve sonrası da oldukça rahat ve keyifliydi.
Ancak zorlu hamilelik geçirenler olduğu kadar, huzursuz bebekleri olanlar da var. Az önce okudum, bebeğim 10 aylık durmadan ağlıyor diyor bir anne...
ben 34.5 yaşında anne oldum. 2. yi düşünüyoruz ama 36 yaşındayım. 6 ay önce yurtdışına taşındık ve bir süre hamilelik mümkün gözükmüyor. Dolayısıyla 37, 38 de hamile kalabilir miyim, sağlıklı olur mu, yetişebilir miyim hiç bilmiyorum. Bu gidişle rafa kalkacak gibi. ancak biz geç tanıştık, kısmet böyleymiş. 1 yıl da birbirimizi tanıyıp ancak bu kadar erteleyebildik. Yoksa ben de isterdim daha erken anne olmayı ki, 2. ye vaktim, enerjim olsun.
Tr de maddi kısım ise zaten çok ayrı. Bebeklik dönemleri en masrafsız dönem. Bunun eğitim kısmı var... yani siz hayattan beklentilerinizi, hayallerinizi ölçüp, biçip tartıp ona göre şekillendirmelisiniz. Hayırlısı olsun