• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk için doğru zaman

Önceliğinizin ne olduğuna bağlı bence tamamen bu kararınız. 28 yaşımın sonlarından beri çocuk hayalimizin peşinde sürükleniyoruz. sürükleniyoruz diyorum çünkü bazen de hoop dedin mi olmuyor o bebekler malesef. 6 ay deneyip olmayınca doktora gitmemle başlayan maceramız bizi bambaşka yerlere savurdu bugün baktığımda. 2 hafta sonra 32 oluyorum. Bu uğurda da sayısız tahlil test tetkik operasyon ve tedavi geçirdim. 2 ay önce de 7 aylık gebeliğim ölü doğumla sonlandırıldı. Yani biz plan yaptık kader bize güldü malesef. O yüzden diyorum önceliğiniz nedir diye. Bazen malesef ki hayat hiç ummadığımız sınavlarla çıkıyor karşımıza. Benim başıma gelen yüzde 1 in bile altında bir olaydı gerçekleşmesi fakat oldu bakın ben bizzat yaşadım bunu. Benim acımdan bakıldığında önceliğin ne olduğu çok belli. Ama bu sizin için böyle olmak durumunda değil tabikii. Benim yaklaşık 3 sene mücadele etmemi gerektiren bir meseleye dönüştü annelik. Şanslıysanız ki umarım öylesinizdir çünkü kimsenin bununla sinanmasini dilemem, bir kaç denemede gebe kalırsınız ve 30 yaşında anne olabilirsiniz. Çok da harika bir yaş. Ama ikisini aynı anda yürütmekle ilgili tecrübem yok çünkü ben gebelikte işimi bile bıraktım. 5 ay tavana bakarak mide bulantısı çektim örneğin. Dilerim her şey planladığınız gibi olur 🙏🏼
Çok geçmiş olsun, Allah sabırlar versin ne diyeceğimi bilemedim. İmtihanınız ağır olmuş ama inanıyorum ki bunun sonunda da bir aydınlık vardır, dilerim bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için 🙏🏻🩵 Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, inşallah bakalım ben de birkaç güne hormonlara-değerlere baktıracağım ve çok gerginim. Dua edelim birbirimize her şey gönlümüzce olsun 🥰💕

Ben şahsen tek çocukla bile o kadar zorlandım ki okul yüksek lisans tez falan kesinlikle düşünemem mesela.
Ama ben hem sağlık hem de psikolojik olarak pek iyi durumda değilim. Sizde bunlar iyi durumdaysa inanıyorsanız olur.
Ama atıyorum çok önemli bir günde pat diye çocuğunuz hasta da olabilir bu tarz denk gelebilecek şeyleri düşünmeniz lazım. Çocuk çok karmaşık zamanlar demek.
Öyle olursa ertelerim vs gibi seçenekleriniz varsa o durumda zaten kendiniz en doğrusunu bilirsiniz
Şimdilik iş-okul hayatında enerji anlamında ve psikolojik olarak iyiyim ama hamilelik nasıl olur hiç bilemiyorum kimisi bu süreci zor atlatıyor kimisi hiçbir aktivitesinden geri kalmıyor o açıdan çok değişken bir süreç. Çocukken hele nasıl olur asla kestiremiyorum ve dediğiniz gibi hastalık durumları vs kesinlikle kolay şeyler değil. Bu kadar zorlanırsam okulu kesin ertelerim hatta belki komple amann diyip bırakırım 😅 Sonradan pişman olur muyum onu bilemiyorum işte, akademik hedefim yok ama şu an yaptığım işte daha iyi olma hatta belki özele kayma hayallerim var ama öyle ciddi planlar değil sadece heves. Çocuk ise hep istediğim bir şeydi fikirlerim oturduğundan beri aklımda kalbimde hep 2 çocuk hayali döner durur… Teşekkür ederim güzel yorumlarınız, fikirleriniz için 🌸🌸

Çok geçmiş olsun, Allah sabırlar versin ne diyeceğimi bilemedim. İmtihanınız ağır olmuş ama inanıyorum ki bunun sonunda da bir aydınlık vardır, dilerim bundan sonra her şey çok güzel olur sizin için 🙏🏻🩵 Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, inşallah bakalım ben de birkaç güne hormonlara-değerlere baktıracağım ve çok gerginim. Dua edelim birbirimize her şey gönlümüzce olsun 🥰💕
Evladına kavuşamadan toprağa vermiş bir anneyim artık evet 🪽
Hiç gerilmeyin, su akar yolunu bulur🙏🏼her şey gönlünüze göre olsun insallah. Hayirlisini kolaylıkla nasip etsin hepimize🩵

Back
X