Çocuk için evlilik devam ettirilir mi

yok yahu ınsanız hepımız pat dıye duzen degıstırmek zor gelır. ben bosan derım sana yarın kendım yapabılırmıyım hemencık kac gun dusunurum kac ay belkı? daha beterı olmadıkca katlanılabılır goruyoruz bıraz da sanırım. o ayrılmak ısteseydı sana defol mefol dıyen bı karakter sonucta kendı bosanırdı. kork sin ıstıyor. deneyın bı terapıyı cıdden bazı erkekler duz kafalı. dumduz. bıseyı anlamaları ıcın cok caba sarfetmelerı gerekıyor. ya bi de borctan ınsanların artık sabrı kalmamıs hayatı yasanılır gormuyor kendıne hayrı kalmıyor kı yanındakılere olsun.

kafanızda bazı olayları netleştirmişiniz
kızınızla ilgili olan soruyu cvp vermişsiniz
siz bizden destek bekliyorsunuz
evlenirken nasıl karar verdiniz yetişkin bireysiniz boşanırken de yetişkin bireysiniz

kafanızda bazı olayları netleştirmişiniz
kızınızla ilgili olan soruyu cvp vermişsiniz
siz bizden destek bekliyorsunuz
evlenirken nasıl karar verdiniz yetişkin bireysiniz boşanırken de yetişkin bireysiniz
Oğlum var :) destek değil fikir .insan ailesine bile açamıyor

Bak arkadaşım çocuğu alırım elinden diyorya bunlar hep blöf seni korkutmak için söylediği şeyler. Yıllarca bu tehdite boyun eğip boşanamadım sonra beni aldattı o zaman boşandım. Boşanmak hiçte düşündüğüm kadar zor değilmiş söylediği şeyleri yapamadı şimdi çocuklar bende o haftasonu görüyor. Ayrıca şunuda söyleyeyim edebiliyorsan anlaşmalıya ikna et çekişmeli hem yıllarca sürüyor hemde geçerli bir neden, kanıt veya şahit bulman gerekiyor. Allah yardımcın olsun.

Oğlum var :) destek değil fikir .insan ailesine bile açamıyor
:) netleştirmeden ailenize açmamanız en doğrusu
Para konusu çok gerer insanı en ufacık olayda tartışır
saçma sapan konularda sataşır
maddi sıkıntıya girmeden önce ilişkinizde problem varsa psikolojik destek alın
Eğer yoksa maddi açıdan toparlayana kadar açık ve net olarak rahatsız olduğunuz konuları söyleyin

ne alakası var yahu

nasıl inanırsınız , evlilik birliğinin temelden sarsılması diye boşanma davası açın, çocuk annede kalır

hiç mi bilmiyorsunuz yada araştırmadınız kuzum

yani moraliniz zaten bozuk üstünüze gitmek istemiyorum ama bu adamların bir cümlesiyle bu kadar tırsıp sinmeyin ya

cinsellik yok deseniz bile hakim boşar sizi

aynı evde iki yabancı olmak ne demek çok iyi biliyorum ruhunuzu emiyorlar bomboş boşluk depresyon, biz son 3 senemizde böyleydik (6 yıllık evliyken boşandım )

Yemek seciyor ama et pahalı,sosis mi dograyacasınız musakkaya falan ne bekliyor yani?
1,5 yasında cocuk icin hakim de öyle diyordu
Haftada 1 görsün anası cocugu diyordu.
Ne güzel kafalar pırıl pırıl masallah.
Cocuk icin evlilik yürütülmez.
İdare edilcek seyler vrdır,edilmiyecek seyler vardır bence.
Ben para icin bosanmam mesela.Gider kendim kazanır kendim yerim cocugumla.
Kimse de pahalı vs diyemez.
Dİyen gitsin kendi ucuzunu alıp ,otursun yesin.
Ama sevgi saygı bittiyse kendinize de cocuga da yazık.

konunuzu okumadan baslıga istinaden cevabım net HAYIR, cocuga yazık

Kime anlatsam bunlar için koca mı boşanır filan filan deyip duruyor ne için koca boşanır çocuk için ne kadar devam ettirilir bunları düşünüyorum
Aynı durumdayız daha sabah ablama anlattım (kendisi boşanmış şuan 10 yıldır yalnız)
Erkeklerin hepsi aynı diyor. Boşandığı için çok pismanmış onu söylüyor.
Bilmiyorum bende bazen kendimi hapsedilmiş ve mutsuz hissediyorum.
Kaçmak istiyorum.
Ama boşanmak çözüm olur mu ne kadar çözüm olur bilmiyorum...

Baktığın zaman evet herkesin hayatı çok renkli değil 3 aşağı 5 yukarı aynı ama insan bir gram olsun sevgi ilgi görmek istiyor. Çokta romantik bir evlilik beklentim kalmadı ama hani arada da sevildiğimi bileyim istiyorum...

Kimse anlamıyor canım. Şimdi sana boşan demek kolay. Git ayrıl demek kolay peki ya sonrası...?
Yada tahammül et op başına koy diyemem öpülecek yani kalmıyor çünkü
Ama işte böyle böyle mi devam edecek nereye kadar edecek bilmiyorum....
Biz kadınlar galiba daha romantik bir ilişki hayal ediyoruz. Ama hiçbir şey ilk zamanki gibi kalmıyor

Bugün de ben covid olmuşum bir hafta evde dip dibe kavga eder dururuz artık

Haftada bir babası görür. Ailenizin yanına giderseniz ayda bir görür.

Cok gecmis olsun
Kavga neden cıkıyor durduk yere?
Odaları ayırın görmezsiniz .
Aynen evli değil de ev arkadaşı gibi işte

Çocuğunun mutsuz bir insan olmasını isteyen herkes tabii ki gergin bir evde çocuk büyütmek ister.
Sonra çocuk bu huzursuzluğu icsellestirerek büyür
Ben mutsuz ailelerde en çok çocuklara üzülürüm. Çünkü onlar taraf değil, sorunu çıkaran değil ama en çok etkilenen oluyor.

Hem evden çalışıyor hem de alışverişi siz mi yapıyorsunuz?
Yapmayın Allah aşkına. Bu kadar rahatlığa alışan tabiki saçmalar.
Hiç sen haftada bir görürsün demeyin. Hatta evet sende kalır deyin. Küçük bir panik ataklar başlar kendisinde...

Aynen evli değil de ev arkadaşı gibi işte
Valla ben artık dırdirlari duymuyorum.
Evet ne kadar böyle tahammül edebilirim bilmiyorum.
Ama kendimden çocuklarımdan yada ailemden taviz vermiyorum.
Elimden geldiğince ona anlayış göstermeye çalışıyorum. Her zamanda beğenmiyorsan kapı orda diyebiliyorum. Sonuçta şikayet ettigi şeylerin sorumlusu biz değiliz.
Fiyatlar artmış zam gelmiş...
Napalim yani yaşamayalım mi yemek de yemeyelim mi...
Benim eşimde bunları çok kafasına takıyor aynı sizin gibi markete gitsem ona buna laf ediyor. O zaman kendin git bı zahmet diyorum.
Elinde telefon ucuza nerden buluyorsan sipariş et diyorum.

Yani bizde insanız cevap vermedikce üste çıkıyorlar...

Allah kolaylık versin mutlu etmiyorlar bari dırdır edip laf söyleyip mutsuz etmeseler bari.
Rahat bıraksalar

Ben mutsuz ailelerde en çok çocuklara üzülürüm. Çünkü onlar taraf değil, sorunu çıkaran değil ama en çok etkilenen oluyor.
Bir de kavgayı çocuk yan odadayken yapınca 'o duymuyor' diye avunuyorlar. Oysa çocukların algıları o kadar açık ki, en avanagi bile evdeki huzursuzluğu anlar. Ben küçükken sofrada çit çıkmasa ,biz anlıyorduk gerginliği,canımız sıkılıyordu,huzurumuz bozuluyordu . Bir de aile evinde genelde mutlu,birbirine güzel sözler soylenen bir yuvada büyüdüğüm için ilişki=mutluluk gibi bir algı oldu bende. Mutsuz olduğum ilişkinin içinde bulunmak istemiyorum, kavgalar başlayınca ben o gruptan cikiyorum ama gerginlikle dolu evlerde yetişen çocuklar büyüyünce de o huzursuzluğu,kavgaları da normal kabul edip devam ediyor..
Çocuk için en güzel şey gerginlik olmayan, sofrada gülüp konuşan insanlardan oluşan bir yuva. Çocuğun tek ihtiyacı bu bence.

Şu an benim için kendi hayatıma farklı bir bakış açısı kazanmama neden oldun. Cidden benim de hiç gerginliğe tahammülüm yok tası tarağı toplayip kaçmak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…