- 7 Kasım 2019
- 5.796
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.401
- 198
yok yahu ınsanız hepımız pat dıye duzen degıstırmek zor gelır. ben bosan derım sana yarın kendım yapabılırmıyım hemencık kac gun dusunurum kac ay belkı? daha beterı olmadıkca katlanılabılır goruyoruz bıraz da sanırım. o ayrılmak ısteseydı sana defol mefol dıyen bı karakter sonucta kendı bosanırdı. kork sin ıstıyor. deneyın bı terapıyı cıdden bazı erkekler duz kafalı. dumduz. bıseyı anlamaları ıcın cok caba sarfetmelerı gerekıyor. ya bi de borctan ınsanların artık sabrı kalmamıs hayatı yasanılır gormuyor kendıne hayrı kalmıyor kı yanındakılere olsun.Boşanma konusunu açmaya bile korkuyorum bi kaç kere açtım evden defol git filan dedi .sadece korktuğum için ya da bilemiyorum üzmekten mi çekniyorım düzelir diye mi düşünüyorum bilmiyorum ondan açamıyorum
Oğlum var :) destek değil fikir .insan ailesine bile açamıyorkafanızda bazı olayları netleştirmişiniz
kızınızla ilgili olan soruyu cvp vermişsiniz
siz bizden destek bekliyorsunuz
evlenirken nasıl karar verdiniz yetişkin bireysiniz boşanırken de yetişkin bireysiniz
:) netleştirmeden ailenize açmamanız en doğrusuOğlum var :) destek değil fikir .insan ailesine bile açamıyor
Ayrılmak isteyen sensin o yüzden sen bir haftada bir görürsün diyor çocuğa çok düşkün ben kavga etme yanlısı değilim ben orta yol bulma çabasındayım haftasınu onda kalsın haftaiçi bende kalsın istediği zaman görüntülü görsün ben okeyim sırf çocuğumun Özlem’i korkusundan boşanma konusunu bile açamıyorum
borç hiç bitmez zaten denereye gidelim dersem çocuk var napalım diyor bi konsere gidelim diyorum paramız yok borcumuz var
Yemek seciyor ama et pahalı,sosis mi dograyacasınız musakkaya falan ne bekliyor yani?Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
konunuzu okumadan baslıga istinaden cevabım net HAYIR, cocuga yazıkBir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Aynı durumdayız daha sabah ablama anlattım (kendisi boşanmış şuan 10 yıldır yalnız)Kime anlatsam bunlar için koca mı boşanır filan filan deyip duruyor ne için koca boşanır çocuk için ne kadar devam ettirilir bunları düşünüyorum
Bugün de ben covid olmuşum bir hafta evde dip dibe kavga eder dururuz artıkYemek seciyor ama et pahalı,sosis mi dograyacasınız musakkaya falan ne bekliyor yani?
1,5 yasında cocuk icin hakim de öyle diyordu
Haftada 1 görsün anası cocugu diyordu.
Ne güzel kafalar pırıl pırıl masallah.
Cocuk icin evlilik yürütülmez.
İdare edilcek seyler vrdır,edilmiyecek seyler vardır bence.
Ben para icin bosanmam mesela.Gider kendim kazanır kendim yerim cocugumla.
Kimse de pahalı vs diyemez.
Dİyen gitsin kendi ucuzunu alıp ,otursun yesin.
Ama sevgi saygı bittiyse kendinize de cocuga da yazık.
Cok gecmis olsunBugün de ben covid olmuşum bir hafta evde dip dibe kavga eder dururuz artık
Haftada bir babası görür. Ailenizin yanına giderseniz ayda bir görür.Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Aynı durumdayız daha sabah ablama anlattım (kendisi boşanmış şuan 10 yıldır yalnız)
Erkeklerin hepsi aynı diyor. Boşandığı için çok pismanmış onu söylüyor.
Bilmiyorum bende bazen kendimi hapsedilmiş ve mutsuz hissediyorum.
Kaçmak istiyorum.
Ama boşanmak çözüm olur mu ne kadar çözüm olur bilmiyorum...
Baktığın zaman evet herkesin hayatı çok renkli değil 3 aşağı 5 yukarı aynı ama insan bir gram olsun sevgi ilgi görmek istiyor. Çokta romantik bir evlilik beklentim kalmadı ama hani arada da sevildiğimi bileyim istiyorum...
Kimse anlamıyor canım. Şimdi sana boşan demek kolay. Git ayrıl demek kolay peki ya sonrası...?
Yada tahammül et op başına koy diyemem öpülecek yani kalmıyor çünkü
Ama işte böyle böyle mi devam edecek nereye kadar edecek bilmiyorum....
Biz kadınlar galiba daha romantik bir ilişki hayal ediyoruz. Ama hiçbir şey ilk
Aynen evli değil de ev arkadaşı gibi işteCok gecmis olsun
Kavga neden cıkıyor durduk yere?
Odaları ayırın görmezsiniz .
Ben mutsuz ailelerde en çok çocuklara üzülürüm. Çünkü onlar taraf değil, sorunu çıkaran değil ama en çok etkilenen oluyor.Çocuğunun mutsuz bir insan olmasını isteyen herkes tabii ki gergin bir evde çocuk büyütmek ister.
Sonra çocuk bu huzursuzluğu icsellestirerek büyür
Hem evden çalışıyor hem de alışverişi siz mi yapıyorsunuz?Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Valla ben artık dırdirlari duymuyorum.Aynen evli değil de ev arkadaşı gibi işte
Bir de kavgayı çocuk yan odadayken yapınca 'o duymuyor' diye avunuyorlar. Oysa çocukların algıları o kadar açık ki, en avanagi bile evdeki huzursuzluğu anlar. Ben küçükken sofrada çit çıkmasa ,biz anlıyorduk gerginliği,canımız sıkılıyordu,huzurumuz bozuluyordu . Bir de aile evinde genelde mutlu,birbirine güzel sözler soylenen bir yuvada büyüdüğüm için ilişki=mutluluk gibi bir algı oldu bende. Mutsuz olduğum ilişkinin içinde bulunmak istemiyorum, kavgalar başlayınca ben o gruptan cikiyorumBen mutsuz ailelerde en çok çocuklara üzülürüm. Çünkü onlar taraf değil, sorunu çıkaran değil ama en çok etkilenen oluyor.
Şu an benim için kendi hayatıma farklı bir bakış açısı kazanmama neden oldun. Cidden benim de hiç gerginliğe tahammülüm yok tası tarağı toplayip kaçmak istiyorum bendeBir de kavgayı çocuk yan odadayken yapınca 'o duymuyor' diye avunuyorlar. Oysa çocukların algıları o kadar açık ki, en avanagi bile evdeki huzursuzluğu anlar. Ben küçükken sofrada çit çıkmasa ,biz anlıyorduk gerginliği,canımız sıkılıyordu,huzurumuz bozuluyordu . Bir de aile evinde genelde mutlu,birbirine güzel sözler soylenen bir yuvada büyüdüğüm için ilişki=mutluluk gibi bir algı oldu bende. Mutsuz olduğum ilişkinin içinde bulunmak istemiyorum, kavgalar başlayınca ben o gruptan cikiyorumama gerginlikle dolu evlerde yetişen insanlar o huzursuzluğu,kavgaları da normal kabul edip devam ediyor..
Çocuk için en güzel şey gerginlik olmayan, sofrada gülüp konuşan insanlardan oluşan bir yuva. Çocuğun tek ihtiyacı bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?