Çocuk için evlilik devam ettirilir mi

Peki neden boşandı ablan tam olarak
Cahilligindenmis öyle diyor yani aldatma ihanet vs birşey yoktu. Ev içinde anlaşamıyorlardı. Eniştem oysa çok rahat bir insandı aslında bizim gördüğümüz hiç kısıtlayan böyle cimrilik yapan bir insanda değildi ablamı çok seviyordu. Yıllarca bekledi geri dönsün diye boşandılar uzun sürede destek oldu ablama. Ama ailesi biraz sorunluydu.
Her evde olan tartışmalar ve geç saatlere kadar çalışması gerekiyordu ablamda çocukla çok bunaliyordu. Böyle böyle sebep oldu ayrıldılar. Baktığınız zaman gözle görülür bişey yok ama anlasamadılar. Ablam daha gencim benimde bir hayatım var gezicem edicem seni mi cekicem diyordu sürekli.
Özgür olmak istiyorum diyordu. Özgürlük dediği de rahat rahat uyumak gezmek kızlarla buluşmak

İşte velhasıl kelam şuan pişman olmuş beni anlaması gereken tek kişi o iken sakın sakın sakın deyip duruyor

Yemek seçiyor diye onu düşünüp eleştiriliyorsanız almayın,bulduğunu yer yada yemek paşanın keyfi bilir.
Çocuğu haftada 1 görürüm demek istemiş olacak ana kuzusunu babaya vermiyorlar cahillik yapmasın.
Ama eşiniz boşanmaz sizin maaşınız nafaka,tazminat alınan ev kısacası parayı kaybetmek istemez üç kuruş için evlilik yapan tip bunlar mutluluk bir yastıkta kocamak için evlenmiyorlar

Ablanı dinle tekrar değerlendir derim
Zaten giden gittikten sonra kıymetli oluyor maalesef …
Bu işler böyle
Hele de çocuklarınla çok zor boşanmak
Şuan biz de aynı evde kalmıyoruz ama zor olduğunu çok çok iyi anladım ben ..
Ki ben cinsellikten tut ailesine kadar illallah ettim adamın ama işte
Süreç çok zor

Haftada bir görürsün tehdidine kadar bence boşanmayın çözebilirsiniz diyecektim ama… O laf bile ne yaparsa yapsın bir şeylerin düzelmesine çaba harcamayacağının hatta tehditle çirkinleştirecek kadar da pis bir zihniyetin habercisi.

bir kere boşanmak istemeye başlamışsanız zaten mutlu değilsinizdir ve bundan sonra da bir mucize olmadığı sürece mutlu olmanız mümkün değildir düşünüyorum, sonuçta insanlar pek değişmezler ve eşiniz de muhtemelen değişmeyecek. boşanmanız çocuk için de en iyisi olur, çevremde böyle aileler çok gördüm ve hiç sağlıklı bir ev ortamı yoktu sürekli kavga gürültü vs böyle durumlarda çocukların psikolojisi daha fazla bozuluyor.

Toparladık biraz boşanmayı ara ara düşünmüyor değilim ama biraz da eşimde çaba gördüm iyi yönde .boşanmak yerine arada ayrı vakit geçirme taraftarıyım şimdilik biraz ailemin yanına gidicem bir iki günlüğüne

Böyle mutsuz bir evlilik devam etmek yanlış olur adam siz yokmuş gibi davranıyor bide onu düşünüp yemek yapıyorsunuz hiç mi kiymet bilmez

İkimizde sağlıkçı memurlarıZ 9000 civarı maaş alıyoruz evi de yatırım olsun diye aldık .olaya böyle bakmanız bence biraz fazla kötü değil mi ? Alınan ev ortaktır zaten boşanılırsa ikiye bölünür .

Aynen ben marketin m sine girmem dedim girmiyorum da artık kafam rahat kredi kartı borcumu da öderim mis gibi bitiririm

Çok teşekkür ederim şuan esimle iyi kötü geçiniyoruz. Boşanmayı düşünmüyorum. Eğer olaya yalan ihanet vs girerse tabiki işin rengi değişir.

Ama şuan için her evde olan ufak tefek kavgalar var. Biraz Narsist bir karakter ama kendimi ezdirmemek için elimden geleni yapıyorum.

Allah hepimize yardımcı olsun.
İki dünyada da huzur mutluluk versin inşallah

amin
ben şu aralar çok mutsuzum

Zaten bu gibi herifler ne emmeye ne gommeye geliyor Ya bosan ya gecin.. yok ne evliligini adam gibi devam ettirir ne de bosanir.. ama boyle gitmez bu devran.. bildikleri tek sey anneyi cocuklarla tehdit etmek..mahkeme cocugu ona vermez bu 1.

Ayrica tamam de al
Cocugu bende bekar hayati yasarim ne guzel de yaw bakacagi yok cocuga seni tehdit ediyor, kolay degil cocuk bakip buyutmek.. onu yedir icir temiz giydir ilgilen.. cocukta olmasa neyle tehdit ederlerdi bu zavalli kadinlari acaba

Eger tum yasananlar bunlarla sinirliysa, o zaman belki de kucuk cocugu olan her cift gibi stresten birbirinizden uzaklasma donemi yasiyorsunuz. hemen ayrilikta aramayin careyi. Adam iyi mi? evine ailesine bagli mi? cocuguyla ilgileniyor mu? Size iyi davraniyor mu? Calisip eve bakiyor mu? Bunlar onemli seyler. bosansaniz ne olacak? Eger tum skintiniz esinizle yanyana olamamaksa, daha cok yanyana olun. Konusun. hic bu konuyu actiniz mi ona? Benden uzak duruyorsun, ben yanimda olmani istiyorum diye durustce soylediniz mi? iki ayri koltuk vs dediginize gore, cinselliginizin de pek iyi olmadigini dusundum. O konuda konustunuz mu?

Madem ortaksınız diger yorumda k.k borcumu öderim diye yazmışsınız.demek ki ortaklık mal ve parada,borç da ortak degilsiniz

Pahali buluyorsa kıçını kaldırıp kendisi alsın ucuzunu ben en çok ona kızdım.araniZda mesafeler oluşmuş.bir süre bu mesafeler inatlasmalara dönüşüyor ve o hiç iyi olmuyor.

Ekonomik özgürlüğünüz varsa boşanın o çocuğa ayrılmayacak iyilik yaptığınızı düşünerek yanılıyorsunuz.Maalesef sevmeyide sevilmeyide aileden öğreniyor çocuklar rol modeli sizin iliskiniz olacaksa hayatı boyunca ilişkilerinde sorunlar yaşayacak.Hiç olmazsa mecbur olmadığında kendine değer vererek ilişkilerine yön vermesi gerektiğini anlar.

Boşan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…