Tam da bunlar için koca boşanır, zaten koca kendi kendini boşamış da onun haberi yok. Sen zaten kendi işini kendin görüyorsun, mahkeme de çocuğun velayetini sana verir. Aile terapistine gidelim de, giderse sorunlar çözülebilir. Gitmezse de kendi bilir.Kime anlatsam bunlar için koca mı boşanır filan filan deyip duruyor ne için koca boşanır çocuk için ne kadar devam ettirilir bunları düşünüyorum
sana o yüzden tehtid ediyor bir nevi psikolojik baskı yapıyorsırf çocuğumun Özlem’i korkusundan boşanma konusunu bile açamıyorum
Evet sıkıldım bahane arıyorum aynenSebepler sadece bunlar mı?boşanmak için yetersiz bence ama siz sıkılmışsınız sanırım.bahane ariyorsunuz
Evliliginizi canlandırmak için yaptiklariniz oldu mu?Belki kasvetli hava dağılırsa birşeyler yoluna girerEvet sıkıldım bahane arıyorum aynen
Şuraya gidelim diyorum çocukla nereye gidicez akşam dışarı çıkalım diyorum çocuğu nereye bırakcaz çocuk çocuk çocuk eve tıkılıp kaldıkEvliliginizi canlandırmak için yaptiklariniz oldu mu?Belki kasvetli hava dağılırsa birşeyler yoluna girer
kaç yıllık evlisinizBir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
nereye gidelim dersem çocuk var napalım diyor bi konsere gidelim diyorum paramız yok borcumuz varkaç yıllık evlisiniz
hiç mi birşey yapmıyorsunuz birlikte
Kimse değişmez. Bunu beklemek yerine seveceğiniz yönlerini görmeye çalışın. Birlikte planlar yapın. Oğlanı ananeye bırakıp birlikte bişeyler yapmak belki iyi gelirBir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Sizde çay demleyip sandviç yapıp parkta dolaşın.nereye gidelim dersem çocuk var napalım diyor bi konsere gidelim diyorum paramız yok borcumuz var
Çocuk gece 9 da uyuyor olay film gecesi yapmaktan çok öte bence yaBence siz eşinizi öZlemişsiniz. Onunla bişeyler yapmak istiyorsunuz. Çocuk olayı yormuş sizi. Ananeye bırakıp. Evde film keyfi bile yapmak size iyi gelebilir
Benim eşimde kızım olmadan gitmezŞuraya gidelim diyorum çocukla nereye gidicez akşam dışarı çıkalım diyorum çocuğu nereye bırakcaz çocuk çocuk çocuk eve tıkılıp kaldık
ayrılama dıye uydurmus. 1.5 yasında bebegı mahkeme sende ruhsal bozukluk varsa ancak babaya verır. 3 4 yasına kadar anneye baglı cocuk sonra okul cagına geldı mısal sen cocuga bakamıyorsun sıddet uyguluyorsun falan o zaman babaya verebılıyor.. yıne cocuk annede olur normal bı yasantın varsa :)) okuma yazman yok sandı heralde senı. bundan sonra market ıslerını o yapsın ne yemek ıstıyorsa o alsın. kolaydı oyle 3 kurusa karın doyurmak..Bir buçuk yaşında çok tatlı bi oğlum var .Ben işe gittiğimde bile beni çok özlüyor .eşimle Bayadır kavgalı bi evliliğimiz var.o kabul etmese de bence mutlu değiliz .beş ay önce ev aldık hatta .bir sürü borca girip .arabasız kaldık .ailem bir saat uzaklıkta ama sık sık gidip göremiyorum bu beni çok yoruyor burda kendimi yalnız hissediyorum .eşim işi dolayısıyla genelde evde oluyor ben sürekli dışardan gelirken markete uğruyorum .sütekli aldıklarıma bu çok pahalı vs diyor oysaki yemek seçtiği için çeşit alan benim (et olmazsa yemek yemiyor ) parasal sıkıntılar.soğuk ve mesafeli bi insan bu yüzden bi yakınlık da hissedemiyorum .yapısının böyle olduğunu söylüyor kendimi değiştirme adına pek bi adımı genelde olmadı .iki ayrı koltukta iki ayrı yabancı insan gibi takılırız genelde .covid oldu uzak durdu ben farkettim ki biz zaten genelde de böyleyiz .bi kaç kere boşanma konusunu açtım çocuğu haftada bir ancak görürsün gibi bişiker diyor .ben artık kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum boşanmak istiyorum
Boşanma konusunu açmaya bile korkuyorum bi kaç kere açtım evden defol git filan dedi .sadece korktuğum için ya da bilemiyorum üzmekten mi çekniyorım düzelir diye mi düşünüyorum bilmiyorum ondan açamıyorumayrılama dıye uydurmus. 1.5 yasında bebegı mahkeme sende ruhsal bozukluk varsa ancak babaya verır. 3 4 yasına kadar anneye baglı cocuk sonra okul cagına geldı mısal sen cocuga bakamıyorsun sıddet uyguluyorsun falan o zaman babaya verebılıyor.. yıne cocuk annede olur normal bı yasantın varsa :)) okuma yazman yok sandı heralde senı. bundan sonra market ıslerını o yapsın ne yemek ıstıyorsa o alsın. kolaydı oyle 3 kurusa karın doyurmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?