- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Yaza evleniyorum yaşım 20 nisanlimla aramda 10 yas var. 2 yil sonra cocuk istiyo. Ben rahat 5 yil istemiyorum. Bencilmisim onun yaşı geciyomus. O zaman kendi yasinda biriyle evlenseymis.
Sizce bencil miyim ben?
Duzenleme: istememe nedenim;
1 esimi iyice tanimak istiyorum
2 kendimi bir cocugu her anlamda donanimli yetistiricek olgunlukla goremiyorum.
böyle şeyler düşünüp psikolojinize daha fazla darbe vurmayın,bu bir ders değil olsa olsa imtihan olur o bebeğin düşmesi sizin için hayırlıymış ki öyle olmuş ana düşünce bu olmalı lütfensen bilirsin... sende 30 yaşinda adamla tanişmasaydin bari..
5 yıl isteme tmm da 5 yıl sora bebeginiz olmazsa napacaksin.. üzülmez miydin.. Rabbim göstermesin..
burda bebek için uğraşan kaç tane insan var..
ben karişmiyorum senin kararin adamin 2 yıl sora bebek istemesi çok normal..
daha nişanlisin durun öncelikle evlilğin oturmaya çalış..
ilk önce evliliğin oturmasi önemli ..kocan evlenince degişebilir..
bu arada ben ve eşim 25 yaşinda evlendik.. evlendikten 3 ay sora hamileydim 1 sene sora yapalim demişim sen istedin ben istemedin demişim çok büyük konuştum da ne olduu..
7 aylık hamileyken bebegimi kaybettim... gitti işde.. 7 ay geçti düşünüyorum al işte benim dediğim oldu en kötüsü.. rabbim bize ders verdi.. 1 seneyi bekleyenlere bu şekilde ders veriyor
1. Eşini aynı evin içinde tanımak için1 yıl yeterli. Ve erkeklerin evrim geçirme aşamaları var. Sevgili nişanlı evli çocuk sahibi diye ilerliyor hicbirini yasamadan bilemezsin.Yaza evleniyorum yaşım 20 nisanlimla aramda 10 yas var. 2 yil sonra cocuk istiyo. Ben rahat 5 yil istemiyorum. Bencilmisim onun yaşı geciyomus. O zaman kendi yasinda biriyle evlenseymis.
Sizce bencil miyim ben?
Duzenleme: istememe nedenim;
1 esimi iyice tanimak istiyorum
2 kendimi bir cocugu her anlamda donanimli yetistiricek olgunlukla goremiyorum.
imtihan olduğu biliyorum.. ama şu ki büyük konuşmamak lazim bu hayata ben hayata bunu öğrendim..rabbim kucagimiza almaya nasip etsin banada.. olmayanlara inş.böyle şeyler düşünüp psikolojinize daha fazla darbe vurmayın,bu bir ders değil olsa olsa imtihan olur o bebeğin düşmesi sizin için hayırlıymış ki öyle olmuş ana düşünce bu olmalı lütfeninşallah hayırlısıyla sağlıkla yeniden bu mucizeye nail olursunuz moralinizi bozmayın/bozdurtmayın.
Ne gibi mesela acar misiniz biraz?23 umde evlendim 30 umda anne oldum, benim için ideal olan yaş buydu.
Cocuk sahibi olduktan sonra daha iyi anladim ki cocuksuz yapilacak her seyi yapip, doyup sonra anne baba olmali insan, cunku cocuktan sonra bazi seyleri birdaha asla yapamiyorsun.
3 yil bekleyememesi de bana gore bencilliksen bilirsin... sende 30 yaşinda adamla tanişmasaydin bari..
5 yıl isteme tmm da 5 yıl sora bebeginiz olmazsa napacaksin.. üzülmez miydin.. Rabbim göstermesin..
burda bebek için uğraşan kaç tane insan var..
ben karişmiyorum senin kararin adamin 2 yıl sora bebek istemesi çok normal..
daha nişanlisin durun öncelikle evlilğin oturmaya çalış..
ilk önce evliliğin oturmasi önemli ..kocan evlenince degişebilir..
bu arada ben ve eşim 25 yaşinda evlendik.. evlendikten 3 ay sora hamileydim 1 sene sora yapalim demişim sen istedin ben istemedin demişim çok büyük konuştum da ne olduu..
7 aylık hamileyken bebegimi kaybettim... gitti işde.. 7 ay geçti düşünüyorum al işte benim dediğim oldu en kötüsü.. rabbim bize ders verdi.. 1 seneyi bekleyenlere bu şekilde ders veriyor
Yapmama sebebiniz ne peki?benim eşim 31 yaşında
ben de 26
4.5 yıla yaklaştı evliliğimiz.
çocuğumuz yok
4-5 sene sonra olabilir diye konuşuyoruz. yani eşim konuşuyor. bende öyle bi düşünce yok :)
Yapmama sebebiniz ne peki?
1. Eşini aynı evin içinde tanımak için1 yıl yeterli. Ve erkeklerin evrim geçirme aşamaları var. Sevgili nişanlı evli çocuk sahibi diye ilerliyor hicbirini yasamadan bilemezsin.
Ben23 te evlendim27 de anne oldum keske24 te olsaydım diyorum. Nekadar genç okadar dinamik oluyor insan ve cocuk olmadan hiçbir zaman evet ben yapabilirim diyemiyor insan.
Bence de 2 yıl yeterli. 2 yılda denemeler başlasa23 te annesiniz mis gibi26 da 2. Yi yaparsınız. Bak ben27 de yaptım cocugu yaşım31 2. Den korkuyorum yaşım geçti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?