- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
senin yaşin küçük bu süreçte istememen normal. bizim yaşim 27 herkes kendine bilir.3 yil bekleyememesi de bana gore bencillik
senin tarifine göre ben öliim yaş 34 :)) daha koca bulamadım :)))
Yok canım daha neler ama iki çocuk ihtimali yok oluyor ışte yoksa 40 yaşında doğum yapan çok tanıdığım var.senin tarifine göre ben öliim yaş 34 :)) daha koca bulamadım :)))
Bir çocuk için değil ama ikinci çocuk için o enerji bende yok. Mesela suan anasınıfına gidiyor seneye yine ana sınıfında .ikinciye hamile olsam seneye doğum yapsam okuldaki çocukla nasıl ilgilenicem. Yani bir ders değil sorun okuldan alıp gezdirip tozduruyorum. Bebekken bir o vardı tuluma sokup anakucağında gidiyor dum yada bebek arabasında. Şimdi bebek istiyorum ama sonra yolda4 yaşında ki afacanla cebellesirken şimdi bide kucağımda olsa ne yapardım diye hayal kuruyorum:)valla arkadaş öldürmüş hakikaten.
insan ömrü ortalama 70 yıl yahu
31 de enerji bitiyosa 40 ı göremeyiz
koca bulunca yaparsin:) benim abim 32 yaşinda evlendi.. evlenir evlenmez çocuk yaptılar. eşi hamile şimdi az kaldi doğuma inş hayırlısı olsun.:)senin tarifine göre ben öliim yaş 34 :)) daha koca bulamadım :)))
amin :)imtihan olduğu biliyorum.. ama şu ki büyük konuşmamak lazim bu hayata ben hayata bunu öğrendim..rabbim kucagimiza almaya nasip etsin banada.. olmayanlara inş.
uğraşasım yok.
öyle bi istek gelmiyor.
bebeklere kanım kaynamıyor.
ailelerden uzağız. bakacak kimsemiz yok.
işimle ilgili durumlar var daha okuyorum.
ama en büyük sebep sürekli hayatımızda olacak olması, o kadar büyük bir sorumluluğu alacak olma düşüncesi beni ürkütüyor.
koca bulunca yaparsin:) benim abim 32 yaşinda evlendi.. evlenir evlenmez çocuk yaptılar. eşi hamile şimdi az kaldi doğuma inş hayırlısı olsun.:)
esim 36 yasında bende 28 ama hala hazır hissetmiyorum kendimi fiziksel olarak tabiki 35 i cok gecmemek lazım diye biliyorum ama onun dısında psikolojik olarak hazır hissettiginiz an ideal zamandır
Zaten o işler öyle isteyince pat diye olmuyor. 2 yıl sonra karar verirsiniz çocuk yapmaya hiç sorun olmaz ama 1 yıl beklersiniz... Ya da korunursunuz, ama öyle bir süpriz olur ki...
Ben de eşlerin birbirini tanıma süresi olarak 2 yılı ideal görüyorum bu bakımdan müstakbel eşin mantıklı davranmış. Ama bir erkek için 32 yaştan sonra baba olmak da gayet normal günümüzde artık. Bu yüzden yaşım geçiyor gibi düşünmesin.
Sen de sonuç olarak bebeği karnında taşıyacak, emzirecek olan annesisin sen kendini yeterli olgunlukta hissetmiyorsan eşine fazla laf düşmez maalesef. Ama hiç belli olmaz bu işler, bir bakmışsın evlendikten birkaç ay sonra reklamlardaki bebekleri sevip, sokaktaki hamile kadınlara özeniyorsun.
Bu yüzden bana kalırsa şimdilik bunlarla tadınızı bozmayın. İlk zamanlarınızın taze evliliğinizin tadını çıkarın. Sonrasında bu işler olur zaten.
Ben de mesela evlenir evlenmez neredeyse hamile kaldım ama oğlumu kaybettim. Şimdi evleneli 8 yıl olacak tekrar hamileyim. İlk hamileliğimde istemiştik ama sanırım ne istediğimi tam bilmiyordum, yine de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez "olgunluk" la ilgili hiçbir şüphem kalmamıştı, kendi hazır hissettiğimi düşünüyordum. Sonuçta her bir bebek doğduğunda bir de anne doğarmış. :)Şansım eşimle her zaman iyi anlaşmamdı büyük bir sorunumuz olmadı evliliğimizle ilgili.
kolay demi:) bazi işlerimi kocama yaptırıyorum herşeyi ben koşturmak zorundada degilim:)Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.... erkeklere kolay bu hayat bee... onlar doğurmuyo onlar bakmıyo nasılsa :)) 40 ında yaparlar bebe 50 sinde de nolcek :))
kolay demi:) bazi işlerimi kocama yaptırıyorum herşeyi ben koşturmak zorundada degilim:)
ee yaniisöz dinleyengillerden ise ne ala yaptır bacım boş boş durmasın :)
senin tarifine göre ben öliim yaş 34 :)) daha koca bulamadım :)))
aynen ben de.
33 bekarım ve öyle anne olmak gibi bir istek yok.
Biyolojik saat mi ne diyorlar ben de yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?