Haklisiniz aslinda hormonlarm hep alt ust oluyo zaten . yaa inanki bende bosvericem artik esimin dusuncesizligne kiziyrm sabahn korunde doktora gidiyrm cocugmz olsn diye ama ben onda hic bi sekilde bi girisim goremiyrm bi caba sarfetmiyo bugun girin diyo iliskiye doktr benm esim ya uyuyo yada cani istemiyo soncta bende bayilmiytm odev gibi olmasindancanım normal yaşantınızda nasıl yapıyosunuz bilmiyorum ama çocuk olsun ya da olmasın diye değil 2-3 günde girilen ilişkiler sağlıklı oluyor. olur 4 güne de çıkar 5e de ama çocuk düşünmeye başladığınız tarihten beri 2-3 günde bir ilişkiyi aşlışkanlık haline getirirseniz aklınıza çocuk falan gelmeyecektir. bir de ilişki sırasında kafanız rahat olsun, bundan hem hormonlarınız hem eşiniz olumsuz etkilenir.
Erekler biraz daha duygusuz yaklaşıyorlar galiba canım, benim eşim de başlarda öyleydi benim üzüldüğümü gördükçe daha anlayışlı olmaya basladi. Her şey yoluna girer isallah canimHaklisiniz aslinda hormonlarm hep alt ust oluyo zaten . yaa inanki bende bosvericem artik esimin dusuncesizligne kiziyrm sabahn korunde doktora gidiyrm cocugmz olsn diye ama ben onda hic bi sekilde bi girisim goremiyrm bi caba sarfetmiyo bugun girin diyo iliskiye doktr benm esim ya uyuyo yada cani istemiyo soncta bende bayilmiytm odev gibi olmasindan
Aynen oyle yapmaya calisiyorum ama bi taraftanda icim icimi yiyo nasil cikarim bu psikolojiden bilmiyrm herseyn hayirlisi bi tane saglikli hayirli bi evladim olsa belki bu kadr sorun yapmam iliskiyi cunku artk herseymi cocuga baglamism belkide esim bu yuzden sikiliyo olabilrGünaydın Canım
Bence Hormonlarınızı ve Yumurtalarınızı bu şekilde yıpratıyorsunuz
gelişine bırakın
Ben pek uzuldugumu belli etmiyorum canm ya o da uzuluyo ben biliyorum ama bi cabasi yok benim bildigim kadar pek cocukla ilgili birsey bilmiyo mesela yunurtlama gunu catlama gunu filan hic bilmez belki anlatsaydm daha iyi olabilirdiErekler biraz daha duygusuz yaklaşıyorlar galiba canım, benim eşim de başlarda öyleydi benim üzüldüğümü gördükçe daha anlayışlı olmaya basladi. Her şey yoluna girer isallah canim
Paylaş canım sen de, ama dediğim gibi rahat olmakta yarar var. Hakkında hayırlısı olsun canım :)Ben pek uzuldugumu belli etmiyorum canm ya o da uzuluyo ben biliyorum ama bi cabasi yok benim bildigim kadar pek cocukla ilgili birsey bilmiyo mesela yunurtlama gunu catlama gunu filan hic bilmez belki anlatsaydm daha iyi olabilirdi
Paylaş canım sen de, ama dediğim gibi rahat olmakta yarar var. Hakkında hayırlısı olsun canım :)
Amin canim.benim 4 yillik evlliyim 3.5senedir cocuk istiyoruz 3 dusugum var en sonki dusugumun ustunden 15 ay gecti doktor asilama dedi o yuzden artikk saldik suan daha rahatim boyle insallah tez.zamanda Rabbim isteyen tum ummeti muhammede nasip etsin@E-E kaç yıldır evlisiniz? Uzun süre geçince insanda yılgınlık oluyor
Bende 2 yıllık evliyim 10 aydır deniyoruz ama insanın hergünü aynı olmuyo tabi 10 ay çok uzun bi zaman değil ama ona rağmen bazen yeter diyesim geliyo
İnşallah hepimize Allah hayırlısını nasip etsin
:)) tesekkr ederim guzel yorumun icin canm benim ben.suan inanki cok rahatim.niye bilmiyorum ama doktor asilama dedi ya koyverdim herseyi zaten asilama icin sperm testi yapilacak bakalim hayirlisi olsun valla esime bu konuda trip.atmaktan yoruldum o istemedigi surece ben hic istemiyrm bunun sonu zaten tup bebek kendimi sikmama gerek yok diye dusunuyrmİlk cocukda ben de takmadim yeni evliydik zaten yumurtlama gunu oldugunu bile bilmiyordum.rabbim nasip etti.ikinci gebelik istiyorum ya gunleri de biliyorum anlattim da tamam diyor Ayarlayinca olmuyor ben de yasadim.ayni seyleri baska gunler iyi tmm is.yumurtlama gunu olunca hic umru degil erkekler umursamiyor maalesef.bu sefer kendimi uzmekten baska birsey olmuyor.ben de takmadim artik beklemedigim ay gebe kaldim.ben de cok stres yapmistim
O yuzden siz rahat olun vakti zamani vardir bence buyuk cogunluk yumurtlama gununu bilmeden hamile kaliyordur.sizin doktor onerisi var esiniz umursamasi lazim .siz diyin.ki bende sorun olmazsa sana da bakacaklar. De belki tirsar.
Uzak durmayi tercih ediyorum kendi yanasana kadar hic bir sekilde yanasmiyorum nerdeyse en son 6 gun once iliski olmustu kafamda rahat srtik asilama yaptircagim icin en azindan yatacajmi yumurtlamayi kacircakmiyiz stresti yok . bilseydim.boyle rahat olacagini doktora asilama yapilcak deyin derdim suan asiri rahatimKocanız hatalı. Sizinle ilgilenmesi lazım tahrik etmesi lazım. Erkekler bencil işte. Seksten sanki kadın zevk almıyor sanki sadeece onun için.
Siz de yapmayın. Biraz uzak durun. Hatta ''ben zevk almıyorum'' diyin.
Amin canim.benim 4 yillik evlliyim 3.5senedir cocuk istiyoruz 3 dusugum var en sonki dusugumun ustunden 15 ay gecti doktor asilama dedi o yuzden artikk saldik suan daha rahatim boyle insallah tez.zamanda Rabbim isteyen tum ummeti muhammede nasip etsin
Amin canim benim senin asilama icin cok erken her kadin dogumcu genelde klomen catlatma ignesini 6 ay deniyor 6 aydan sonra asilama sonra tup bebek . senin bi 6 ay tedavi gormen lazim ama daha cok erken inanki pisman olursun sonradan tedavi kolay degil surekli dua et normal yolla olsun diye inankicok zor yani . enfeksiyon icin duzenli 2.5litre su tuketmen gerekiyor ve.sogan kurude deneyebilirsin tabi midende bi sorun yoksaAmin canım Allah hayırlısını nasip etsin
Hsg çektirdinmi hiç? Bende şuan aşılama düşünsem erkenmi sence? Benimde sorunum şu birkaç ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o yüzden 1 ay ara vermiştik antibiyotik derken geçmişti şimdi yine belim ağrıyo ve kasıklarımdada ara ara oluyo korkuyorum yine enfeksiyondan bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?