Cocuk icin iliskiye girmekten sikilan varmi ??

Mavi Boncugumm bi 3 ay daha serbet birakmani oneririm ondan sonra kendini iyi hissedince olmazsa tedavine baslarsin

Sağol canım yardımın için
haklısın en doğrusu normal yolla
bende ilaçlara karşıyım çok önemli bişey olmadıkça... şu antibiyotik bile mahvetmişti beni onun yüzünden bide afedersin 2 hafta ishalle uğraştım en son Allah razı olsun Saraçoğlu hocanın bişeyini okudum karanfille geçti
İlaçlar insan bedenine uymuyo hepsi zehir.... 2 litre falan içiyodum ama bugünlerde o kadar içmiyorum herşeyin başı sağlık o olmadan herşey anlamsız

Görevmis gubi yapacaksanız böyle hic yapmayn daha iyi.......

Dinlenin bi sure koy verin oluruna içten gelirse yapn gelmezse yapmayin.....rahat bırakin kendinizi biraz...

Görevmis gubi yapacaksanız böyle hic yapmayn daha iyi.......

Dinlenin bi sure koy verin oluruna içten gelirse yapn gelmezse yapmayin.....rahat bırakin kendinizi biraz...
Sagol canim yorumun icin evet aynen suan oyle yapiyoruz canm esim balikesire gitti sabahtan beri yok 1 gibi gelcek sanki biraz ayri kalmamiz ise yaradi ozledigini bile yazmis hayret ettim:)

Ben kucukken cok fazla hastalandigim icin surekli doktorlar antibiyotik veriyormus ve bekarkende evliykende adet duzensizliginden cekiyordum evlendim yumurtalarim gelismiyordu cocukken kullandigim antibiyotikler yumurtalarimi mafetmis simdi basim catlasa agri kesici vs almiyorum

Dimi ya ah bacım Allah şifa versin
Zehir hepsi zehir... hastaları resmen kobay gibi kullanıyolar
Bu arada balıkesirli misiniz yoksa eşin iş için mi gitti
Benim eşim balıkesirli de arada bir gideriz oraya geçen hafta ordaydık:)

İs icin bazen gidip geliyor canim ben hic gitmedim.istanbulda yasiyoruz biz

İs icin bazen gidip geliyor canim ben hic gitmedim.istanbulda yasiyoruz biz

Bizde istanbuldayız canım ama eşim ordan geldi ailesi akrabaları hep orda
Bigün fırsatın olursa tavsiye ederim özellikle tatil için müthiş yerleri var
Ayvalık,sarımsaklı,erdek,altınoluk.. falan :)

Bizde istanbuldayız canım ama eşim ordan geldi ailesi akrabaları hep orda
Bigün fırsatın olursa tavsiye ederim özellikle tatil için müthiş yerleri var
Ayvalık,sarımsaklı,erdek,altınoluk.. falan :)
İnsallah canim, benim esim pek yol iz bilmedigi icin biz tatile cikamiyoru hic gittigimiz yerler eyup eminonu oluyor genelde :) zaten gezmeyede nadir gidiyoruz .

İstanbulun neresindensin

İnsallah canim, benim esim pek yol iz bilmedigi icin biz tatile cikamiyoru hic gittigimiz yerler eyup eminonu oluyor genelde :) zaten gezmeyede nadir gidiyoruz .

Navigasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…