- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.860
- 1.423
- 60
ben de su an cocuk fıkrıne sıcak bakanlardan degılım oncelıkle onu soylyeyım, ozellıkle de arkadaslarımın cougunun cocugu var ve yasadıkları zorlukları gordukce acaba dıyorum daha da ertelesem mı.. ama acıkcası bana bu kadar olumsuz fıkırlı arkadasım denk gelmedı, hepsı de evet cok zor ama cok buyuk bır mutluluk oldugunu soyluyor.. buyuzden ılerıde dusunecegım, bence kestırıp atmayın ama acele de etmeyın, dogru zamanı gelecektır.kac yasındasınız
kesinlikle katılıyorum ben oglumla defalarca tatile gece kuluplerine konserlere gitmiş biriyim ama 2 cocukla nasıl olur gerçekten bilemiyorum :26: onumuzdekı sene maddi durum el verirse once 1 hafta eşimle sonrada cocuklarla tatıle gıtmeyı dusunebılırımhenüz çocuğum yok ama yorumum insanın kendini hazır hissetmesi ile alakalı bir kavram.
ayrıca o çocuğu olan arkadaşların normalde hep mi dışarıda geziyorlarmış, çok sosyallerdi de birden mi böyle yaşamışlar. her güzelliğin bir zorluğu da vardır.
doğru evlilikte çocuğun o yuvaya daha da aşk katacağına inanırım
sadece sen hazır mısın ? eşin hazır mı ?
nasıl ki elimizin parmakları bile bir değil insanlar da öyle. kimisi rahattır ona külfet gelir, ben öyle ahım şahım hayata etki edeceğini sanmıyorum..
yok çocugun olunca gezemezsin yok tatile gidemezsin. yahu oteller 3 -4 cocuklu yabancı turistlerle kaynıyor. onlar nasıl bakıyor. sadece eşler de bilinçli ve sevgi var..
Bence cocuk sahibi olmak iyidir ama psikolojik olarak hazir oldugunda.
Ben 26yim, hayatimda kimse yok. Hayatima biri girerse de onunla iyice gezmek, farkli yerlere gitmek, tek basimayken tat almadigim seyleri yapmak istiyorum. Ben gezmeyi cok severim, bu konudan hevesimi almadan cocuk sahibi olmak istemem, cunku cocukla hicbir yere gidilmiyor.
Siz kac yasindasiniz sekerim ? Yasla alakali acele etmeniz gereken bir durum yoksa, acele etmeyin ve iyice oturup bir dusunun ben kendi hayatimdan vazgecmeye hazir miyim diye. Zira bir kere cocuk oldu mu tum ilgini ona vermek durumundasin, kendi istek ve beklentilerinin onemi kalmiyor, bu yuzden hayattan beklentilerinin karsilandigindan emin olduktan sonra bu ise gir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?